![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Eksperyment YouTubera - Biedny vs. Bogaty
biedne te nasze polskie chłopy, gdzie tu teraz niewiastę znaleźć?
w ogóle te filmiki Sadama są tak słabe, że słabsze już chyba nie mogą być Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2015-11-11 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Słabe w wuj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
O, znalazłam nawet ![]() https://www.youtube.com/watch?v=eRKTtl8iMPE |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie filmik jest ustawiony ale ponieważ w sumie wiele jest rzeczy na tym świecie, których nie uznałabym za realne a jednak istnieją wiec zakładając że sytuacja zdarzyła się naprawdę:
- to ze laska nie chciała by jakiś obcy dresiarz się do nie przysiadal jest raczej normalne - a ze zgodziła się pójść z panem z wyspy YouTube, no cóż... widocznie była głupia. Takie też chodzą po świecie. Podobnie jak głupi faceci. Tez znam takich lecących na kasę. I teraz, kiedy coraz więcej kobiet potrafi sama dobrze się utrzymać i kupić własne mieszkanie, takich frajerów robi się naprawdę coraz więcej. Ja bym podziękowała obu panów na tym filmie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Ustawiona podróbka innych ustawionych filmików.
Dziewczyna o takim podejściu po prostu nie przedstawia dla mnie wartości jako moja ewentualna przyszła partnerka więc po co miałbym się stresować że mnie nie zechce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
hahahah :P
1. Też bym się nie umówiła z kolesiem, który tak wygląda. ![]() No przepraszam, ale nie, po prostu nie. ![]() Koleś ze scenki 2 wygląda po prostu lepiej. Na czarno, dżinsy, proste nogawki, bluza i skórzana kurtka. Niemniej. Nie umówilabym się z kolesiem, który nie raczy zdjąć kasku. Licho wie, jaki pasztet mógłby się pod nim ukrywać. ![]() Oraz jakby mi w pierwszym zdaniu nawijał, że ma dom z basenem ite śme to bym się pośmiała z fantasty. ![]() ![]() ![]() Wyspę YT pomijam bo to w ogóle jakiś abstrakt level na wstępie deklas. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2015-11-11 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
W ogóle takie filmiki są w większości tak tendencyjne, że trzeba bardzo się doszukiwać potwierdzenia swojej teorii, żeby je zrozumieć tak, jak chciał tego autor.
Tutaj pojawia się iskierka nadziei na końcu, więc pewnie jest ustawiony: https://www.youtube.com/watch?v=VglD8xIm5Yk Czy tylko ja pomyślałam, że dziewczyny, które go olały robiły to dlatego, że musiał je uważać za blachary, skoro opierał się o czyjś wóz, czyli jest też bucem? Albo tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=ohx9_EfaaR4 Szczegół, że koleś jest brudny, nazwijmy to dyskryminacją! https://www.youtube.com/watch?v=tBXGF0-3nVI Zupełnie nieistotne, że biały chłopak najpierw do dziewczyny zagadał, a czarny od razu spytał o pieniądze, rasistka! Chociaż to odsunięcie, kiedy pierwszy chłopak się do niej przysiada, a drugiemu pozwala się przysiąść bliżej, też jest ewidentne. To jest rzeczywiście słabe, szczególnie zachowanie pierwszej dziewczyny, ale trudno mi uwierzyć, że tak się dziwiła, że koleś jeździ Lamborghini w Stanach: https://www.youtube.com/watch?v=o7kJfb7MkAs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Eksperyment - Youtube
Dziewczyny, to co daje wam do myślenia ciut trochę? Jak wy byście się zachowały w tej sytuacji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
Dot.: Eksperyment - Youtube
dla mnie ustawka i kopia z zagranicznego kanalu
https://www.youtube.com/watch?v=Ve46peMWU5w tu oryginał komentarze na dole tez na poziomie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Heh, przekonujecie mnie że to słynne "wygląd się nie liczy" to bujda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
To samo z gadaniem tym brzydszym chłopakom że sobie kogoś znajdą mimo tego że są brzydcy. Po co ich i siebie oszukiwać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Guzik prawda. Dla jednej brzydki, dla innej piękny. Jednej się będzie podobać mięśniak, inna na widok takiego zrobi "bleee". Nie tylko "piękni", czy "przystojni" mają dziewczyny. Skończ się nakręcać i głupio uogólniać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Kto tak kiedykolwiek powiedział? Gdzie to jest słynne?Kto im tak mówi? Kłamca. Nie znajdziesz. Znaczy nie znajdą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Life is a drink ...
|
Dot.: Eksperyment - Youtube
Tutaj też sytuacja podobna
![]() https://www.youtube.com/watch?v=jh06_ePtmbw
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Czytam tak bardzo często na forach i słucham u innych kobiet - dlatego słynne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
Jak chcesz wiedziec co jest wazne dla kobiety zapytaj z kim do tej pory byla. Zazwyczaj te deklaracje "moglabym byc z brzydkim/biednym itp" koncza sie na teorii. Chociaz poznalem w zyciu kilku mezczyzn ktorzy mimo braku duzych pieniedzy i przecietnego wygladu zatrzymywali przy sobie naprawde pozadane kobiety. Z tym ze oni nadrabiali nieziemska bejara. Jednak mialo swoje konsekwencje takie wczuwanie sie w kobiece emocje - tracili zdolnosc logicznego myslenia. W rozmowie i poziomie argumentacji przypominali sekciarzy broniacych swego guru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Ja nie słyszałam. No może jak byłam dzieckiem. W każdym razie nikt tu tak nie twierdzi. Nikt też nie twierdzi, że brzydkie osoby są skazane na samotność, zresztą nie może, bo wtedy wszyscy brzydcy byliby sami, nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Ale wez nie pal glupa.
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Nie liczy sie samo bycie w zwiazku lecz jego jakosc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Moglbym - to w czym problem. Nie moglbym - podla swinia! :c Ale tak powaznie to gdybym wybral kobiete malo atrakcyjna seksualnie (sa wyjatki bo znam taka 4/10 ale jest swietna, zaobraczkowana niestety) to tylko z braku innych opcji wiec sila rzeczy nie bylbym szczesliwy. To naturalne ze chcemy dla siebie tego co najlepsze, nie widze jednak sensu w zaprzeczaniu temu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Sama jestem z niezbyt atrakcyjnym facetem - zdobył mnie czymś innym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Co to w ogóle znaczy "naprawde pozadana kobieta"? Tak konkretnie? Jakie cechy się tu mieszczą? Czyżby to były zbyt wysokie wymagania ze strony facetów? Ludzie zwykle wiążą się z osobami podobnymi do siebie. Jak oboje są studentami dorabiającymi grosze, a poza tym na utrzymaniu rodziców, to raczej żadnej stronie nie przeszkadza, że druga nie jest nadziana. Jak jedna strona się już sama utrzymuje, jest w miarę obrotna i ma jakąś tam kasę i poziom życia, to pewnie krzywo spojrzy na kogoś, kto nie umie się życiowo ogarnąć i żyje na koszt rodziców. Nie jest to specjalnie dziwne. Dziwnie to jest jak "przeciętny Seba", który ani pracowity, ani zaradny, ani ładny, ani szarmancki, ani zabawny, ani bystry - taki nijaki i tyle, chciałby takiej "naprawdę pożądanej", ale nie ma jej nic do zaoferowania (ani charakteru, ani zaradności, ani nawet tej kasy i wyglądu), a potem się dziwi, frustruje i narzeka, że go żadna nie chce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
I tak powiem
|
Utrwalanie głupich stereotypów. Jak powszechnie wiadomo milionerzy mają dokładnie takie samo powodzenie jak faceci zarabiający minimum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.