|  | #31 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Z pięknego miasta 
				Przekupka: 523 pkt  / 99% pozyt. | 

Dot.: HITY KWC : BB creamy, Smashbox, Fitomed, Henna Khadi, nowy zestaw Collistar, LI

hej moze cos u mnie za 1x Henna + amla (całe opakowanie) 2x Jasny brąz (jedna cała , druga z małym ubytkiem) 
				__________________ WYMIANA | 
|   |   | 
|  | #32 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: HITY KWC : BB creamy, Smashbox, Fitomed, Henna Khadi, nowy zestaw Collistar, LI

Odpisałam    | 
|   |   | 
|  | #33 | 

podsumowując to w sumie zgarnęłabym 6. Kwiatowe mydło Babuszki Agafii , raz użyte  9. Pharmaceris szampon wzmacniający , użyty raz czy dwa, opakowanie pokryte osadem, doczyszczę przed wysyłką, może ktoś mi poradzi czym najlepiej? 19. Dużo Henny Khadi Tak mniej więcej oceniam ilość , dla zainteresowanych spróbuję jakoś zważyć ile dokładnie ich zostało. 1x Henna + amla (całe opakowanie) 2x Jasny brąz (jedna cała , druga z małym ubytkiem) 1x Kolor miedziany (chyba ok 3/4 opakowania) +damskie próbki perfum :P 
|   |   | 
|  | #34 | 
| Zakorzenienie | 

No w wątku nic   Paletki i tak nie używam, ale od biedy jest tam jeden kolor który się dla mnie nadaje, dlatego chciałabym jednak coś o podobnej wartości   | 
|   |   | 
|  | #36 | 

Oj niestety aż tyle nie oddam mogę oddać micel biodermy żel peelingujacy yr brzoskwinia żel bawełniany żel malinowy za 9. Pharmaceris szampon wzmacniający , użyty raz czy dwa, opakowanie pokryte osadem, doczyszczę przed wysyłką, może ktoś mi poradzi czym najlepiej? 19. Dużo Henny Khadi Tak mniej więcej oceniam ilość , dla zainteresowanych spróbuję jakoś zważyć ile dokładnie ich zostało. 1x Henna + amla (całe opakowanie) 2x Jasny brąz (jedna cała , druga z małym ubytkiem) 1x Kolor miedziany (chyba ok 3/4 opakowania) +damskie próbki perfum :P co do revitalash - nie mam miniaturki żelu do brwi, zel do brwi jest pełnowmiarowy ale nie oddam revitalashy 
|   |   | 
|  | #38 | 
| Zakorzenienie | 

Tylko zestaw Collistar wpadł mi w oko    | 
|   |   | 
|  | #39 | 

oki to może inaczej próbki perfum + 19. Dużo Henny Khadi Tak mniej więcej oceniam ilość , dla zainteresowanych spróbuję jakoś zważyć ile dokładnie ich zostało. 1x Henna + amla (całe opakowanie) 2x Jasny brąz (jedna cała , druga z małym ubytkiem) za micel biodermy żel bawełniany żel malinowy zel brzoskwionowy peelingujacy 
				__________________ WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-11-25 o 07:54 | 
|   |   | 
|  | #40 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: Sosnowiec/Katowice/Dąbrowa Górnicza 
				Przekupka: 50 pkt  / 100% pozyt. | 

Noszę rozmiar s/m, póki co puder jest prawie na wylocie ale wszystko może się zmienić zatem możesz kusic    
				__________________ zapraszam do wymiany - kosmetycznie -https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1091741 Ciuchowo - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post52676396 PROSZĘ, ZAWSZE ODPISUJ U MNIE..   | 
|   |   | 
|  | #42 | 

za szampon jednak podziękuję,mam taki zapas szamponów że na razie chyba wystarczy   czyli by było próbki perfum + 19. Dużo Henny Khadi Tak mniej więcej oceniam ilość , dla zainteresowanych spróbuję jakoś zważyć ile dokładnie ich zostało. 1x Henna + amla (całe opakowanie) 2x Jasny brąz (jedna cała , druga z małym ubytkiem) za micel biodermy żel bawełniany żel malinowy zel brzoskwionowy peelingujacy jesli pasuje zapraszam pw 
|   |   | 
|  | #46 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Wawa i okolice 
				Przekupka: 87 pkt  / 100% pozyt. | 

Została jedna kredka, koralowa. A Paintpota nie chcesz?  Mam jeszcze połówki innych kolorów, np. Perky, Quite natural, Nice composure, pewnie jakieś jeszcze. Nie odpisałam Ci ostatnio o kremach dla mamy, przepraszam. Moja mama je gdzieś pochowała, chyba z wstydu przede mną, że tyle tego ma zachomikowanego  Niezmiennie podoba mi się zestaw Collistar, ale nie wiem, czy będziesz chciała go oddać   
				__________________ | 
|   |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.