|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD dla włosów
Podoba mi się acne derm i suchy szampon
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam opinię o tym szamponie i jednak dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Byłabym zainteresowana, ale nie opłaca nam się wymiana 1 za 1
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się :
Pantene pro-v serum na rozdwojone końcówki - nie widzać ile, ale po wadze wnoszę, że zostało ok. 1/2 z 75m Renu płyn do soczewek do oczu wrażliwych - 360ml, nowy nieotwierany, data ważności 1.2017 |
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
podziękuję
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli nie masz nic poza wątkiem, to niestety z tego co zostało nic nie wybiorę
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Niestety nic, pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za produkty kerastase?
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam, że wcześniej nie odpisałam, na razie podziękuję za wymianę
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam perfumki
Poza wątkiem mam jeszcze końcówkę perfum Mexx nice, nie wiem ile, na oko z 8 ml, cerruti 1881 zostało ok. 10/30 ml(flakonik jest bez tej końcówki psikającej, ale myślę że można spokojnie inną założyć), olejek do włosów z mariona, serum do wlosów z dove, nowe lakiery do paznokci golden rose rich color 66 oraz 64, Balsam do ciała Sylveco mięta zostało ok. połowy, Bioderma sensibio płyn micelarny butelka 250 ml mam połowę( ale jestem obecnie bez żadnego dodatkowego płynu, więc mogę zrobić odlewkę), mogę odlać też wody różanej khadi, toniku hibiskusowego Sylveco, moge też odlać w atomizer 5 ml perfum: YSL Parisienne edp, D&G La roue de la fortune 10 edt, Hugo Boss woman edp. Chciałabyś coś z tego? Nie wiem czym jeszcze mogłabym Cię zainteresować Moze jakieś sugestie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze oprócz tego co wypisałam mam te perfumy:
http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ma...ers-15663.html ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- I w sumie mogłabym oddać micel biodermy cały, ale ok, rozumiem. Jak byś zmieniła zdanie to zapraszam, moze cos ukręcimy |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka, puder vichy niestety mam juz zarezerowowany. Pozdrawiam
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
W takim razie chetnie te produkty, za zestaw maseł (nowiutkie zapakowanie w karton, jak ze sklepu
![]() ? ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- wszystkie po 50 ml, data prod. rok 2015 |
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
Spoko, nie ma problemu...tylko akurat to mam w rezerwacji :/ cos innego...moze?
moglabys jeszcze podac w procentach zuzycie tych produktow? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.