![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja twórczość - szkło malowane i in
stokrotka773 - jak zrobilas te gwiazdki z koralikow? moze masz jakas instrukcje?
niobe7 - ja tez maluje na szkle - jakis farbek uzywasz? bo ja juz mam dosc kupowani amalenkich pojemniczkow w zestawie po trzydziesci pare zlotych.. Ty tez tyle placisz? a po drugie - czym wymalowalas te aniolki??? boskie !!! obydwie siostry macie wielki talent ![]()
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio kupowalam farbki Fine Arts Window Colors Pen, ale nie kupuje ich w komplecie tylko pojedynczo - u nas 40ml ok 3.20 za sztuke. Z tym, ze nie jestem z nich super zadowolona, chcialam zeby byly matowe, a wszytskie sa transparentne;( Kupiłam ostatnio biała, pani w sklepie zapewniala, ze nie bedzie przeźroczysta a jest ![]() ![]() ![]() ![]() Bo zeby uzyskac w miare matowy kolor, maluje najpierw na biało, a potem kolorem i jest lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Instrukcje znalazłam na stronie to jest link konkretnie na gwiazdkę http://perso.wanadoo.fr/mk.perles/indexfr.htm a to jest główny link do tej strony, jest tam dużo przykładów i wzorów naszyjników broszek i zwirzaczków z koralików. Miłych robótek... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
A to moje koraliki które wykonałam wcześniej
Oceńcie same Ps. Miło że podoba Wam sie moja gwiazdeczka i torebeczka i dziła mojej siostry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
i jeszcze
to ostatnie to nie wiem co to jest cos mi wyszło ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
oooo bradzo mi sie podoba ta niebiesciutka bransoletka i rozowiutki komplecik:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
śliczne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.