Była dziewczyna- zagrożenie czy moja paranoja? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-12-07, 16:01   #31
Hefrena
Raczkowanie

Dot.: Była dziewczyna- zagrożenie czy moja paranoja?

Cytat:
Napisane przez NieWiemCoiJak Pokaż wiadomość
To jednak moja paranoja i zazdrość.

Pierwszy raz w życiu, aż tak się zakochałam i wszystko cudownie się układa. To sobie szukam problemów.

Prawda jest taka, że on przyjechał na chwilę do mojego miasta (mieszkał wcześniej tam gdzie ona - do około roku po zerwaniu) i został ze mną, mimo, że rodzinę i przyjaciół ma na drugim krańcu Polski.

Kierują mną lęki, że to wszystko utracę takie wiecie myślenie, że coś jest zbyt piękne żeby było prawdziwe.

Niewykluczone, że jest nim dalej zainteresowana, ale kiedyś wspominał mi, że nie doceniała tego co robił, wykorzystywała, bo za bardzo się starał. Może zrozumiała swój błąd, bo facet nosi na rękach, okazuje uczucia i naprawdę o mnie dba.

Zamiast skupiać się na niej i tym, że może mi zagrozić, skupiam się na tym, że to ja z nim jestem, zostawił wszystko i został ze mną tutaj.

Ja też jestem katoliczką jak jego była, ale już się porozumieliśmy, że ślub będzie kościelny i dzieci ochrzczone, ale jego nie będę w żaden sposób zmuszać do przyjęcia religii.

Będę walczyć z tą zazdrością, bo szkoda na nią mojego czasu
No spoko, tylko nie przymuszaj się dla dobra sytuacji na coś, na co nie masz ochoty ( czytaj= spotkania z byłą), żeby zadowolić innych.
Stary 2015-12-07, 16:06   #32
NieWiemCoiJak
Przyczajenie

Nie, spotykać się z nią nie będę.

Nie rozumiem, dlaczego ona tak nalega żeby mnie poznać....
NieWiemCoiJak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-07, 16:39   #33
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Nie, spotykać się z nią nie będę.

Nie rozumiem, dlaczego ona tak nalega żeby mnie poznać....
ale jędza jesteś ja z wielką chęcią poznałam nową dziewczynę byłego, bo on jest dla mnie niesamowicie ważny i chcę uczestniczyć w jego życiu.
tak samo jak w przypadku innych bliskich osób, które nie są moimi byłymi partnerami.
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-07, 17:11   #34
NieWiemCoiJak
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
ale jędza jesteś ja z wielką chęcią poznałam nową dziewczynę byłego, bo on jest dla mnie niesamowicie ważny i chcę uczestniczyć w jego życiu.

A kto zaproponował z Waszej trójki zaproponował żebyście się poznali?
Stary 2015-12-07, 17:24   #35
Hefrena
Raczkowanie

Cytat:
tak samo jak w przypadku innych bliskich osób, które nie są moimi byłymi partnerami.
To, że Ty chcesz się koniecznie przyjaźnić z byłym, to nie znaczy że autorka też musi tolerować przylepe w postaci byłej.
Stary 2015-12-07, 17:38   #36
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
A mogę zapytać: po cholerę?
Jesteś jak była faceta autorki.
To prawie jak syndrom psa ogrodnika. Już z nim nie jest, ale nos musi w cudze życie wsadzić. Tak z dobroci serca. Żeby ta następna nie czuła się zbyt pewnie.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-07, 18:06   #37
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
A kto zaproponował z Waszej trójki zaproponował żebyście się poznali?
ja albo on, ale to było 2 lata temu, szczerze mówiąc nie pamiętam, bo to nie było nic szokującego ani niezwykłego, żeby zapadło mi w pamięć

Cytat:
Napisane przez Hefrena Pokaż wiadomość
To, że Ty chcesz się koniecznie przyjaźnić z byłym, to nie znaczy że autorka też musi tolerować przylepe w postaci byłej.
no ale nie musi. może mu kazać wybierać albo się z nim rozstać.

przylepa lepsza niż bluszcz - wyolbrzymienie zastosowane celowo, skoro już lecimy w tak negatywnych określeniach.

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
A mogę zapytać: po cholerę?
Jesteś jak była faceta autorki.
To prawie jak syndrom psa ogrodnika. Już z nim nie jest, ale nos musi w cudze życie wsadzić. Tak z dobroci serca. Żeby ta następna nie czuła się zbyt pewnie.
bo się znamy i lubimy?

czemu jak znajomy-znajomy, to znajomość, a jak znajomy-były, to wsadzanie nosa w cudze życie?
to normalne, że jak się ludzie znają, to nie trzymają swojego życia i bliskich osób w tajemnicy/z daleka.

ale znam świetny sposób na nie odczuwanie zazdrości - facet, z którym spotykam się od niedawna, na punkcie którego totalnie oszalałam, traktuje mnie tak cudownie, że jego była, z którą był 4 lata, jest mi na tyle obojętna, że spokojnie mogłybyśmy się poznać i może polubić [może, bo nie wiem czy ona by tak chętnie mnie poznała, nie wiem jak zniosła rozstanie ].
piękny i pożyteczny sposób na święty spokój z zazdrością
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-08, 02:05   #38
zdradzo
Raczkowanie

Były to były- a nie zwykły znajomy. To osoba, z którą łączyło uczucie, seks=intymność. Nie dziwię się, że Autorka nie ma ochoty poznać byłej swojego faceta.
Mój facet utrzymuje jakiś szczątkowy kontakt ze swoją pierwszą, poważną miłością, byli nawet razem na jakiejś imprezie (w gronie znajomych; niemniej bogu dzięki, że nie mogłam wtedy z nim jechać ), ale gdy wpadł na pomysł, żebyśmy się poznały i żeby ona z mężem pojechali z nami na wakacje, to powiedziałam, że chyba oszalał. Nie chodzi o zazdrość, ale o to, że nie czułabym się komfortowo w towarzystwie kobiety, z którą łączyło go mniej więcej to, co teraz łączy ze mną. Aż się wzdrygam.
Na pewno kiedyś ją poznam, ponieważ mają dużo wspólnych znajomych i to będzie ok, ale specjalnie umawiać się z nią na jakieś zapoznawanie, imprezki, czy wakacje to nie ma mowy mimo, że utrzymują kontakt tylko grzecznościowy+miło im się spędziło czas na jednej posiadówce (jakby utrzymywał intensywny kontakt z nią, to na pewno nie utrzymywałby go ze mną).
Byli to przeszłość i niech w niej zostaną-chociażby po to, by nie mącić spokoju ducha kolejnych partnerów swoich eks.

Grin, słabo brzmi, gdy piszesz, że nie wyobrażasz sobie, by jakaś "nowa" lub Twój nowy partner mieli zabraniać Wam kontaktu. Generalnie, to gdyby mojego nowego partnera w jakiś sposób ranił mój kontakt z byłym, to nie musiałby stawiać żadnego ultimatum i wybór byłby oczywisty. Dla mnie to dziwne, że relacja z przeszłości jest wyżej stawiana niż obecna, implikująca przyszłość.
Rozumiem, że partnerce Twojego eks nigdy nie przeszkadzało to, że chcesz uczestniczyć w jego życiu? Zainteresowałaś się tym w ogóle? Pytam z ciekawości.

Edytowane przez zdradzo
Czas edycji: 2015-12-08 o 02:14
zdradzo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-08, 08:32   #39
Barbarella05
Wtajemniczenie

Mój ex miał ex jeszcze z gimnazjum (choć teraz stary pryk prawie 25 lat) która była katoliczka, i jakoś tak się złożyło że zaczęli ze sobą pisać na fb.
I szły właśnie teksty
Z jej i jego strony.
"o,a pamiętasz to....było nam wtedy bardzo fajnie"
"Barfzor cię wtedy kochałem"
"Spotkajmy się na naszej ławce w parku"
I inne takie.

Już nie pakietam jak zareagowałam, ale byłam wściekła, mega zazdrosna a jej tekst pod tytułem "jak ci się układa z twoją kochanką (konkubina) " i jakieś ☠☠☠☠☠☠☠ety na temat seksu,ze " nie mogłabym z tobą mieszkać bo bym raczek przy sobie nie umiała utrzymać, a wiesz ja z tymi rzaczami to do ślubu czekam" to sprawia, że nawet po zerwaniu laski nie trawie....

Nie wyobrażam sobie spotkania się z była swojego partnera/partnerki jeśli oni np. byli ze sobą 1.5 roku i były seks itp itd....
Gdyby do takiego spotkania doszło, patrząc na nią miałabym w głowie "te usta...on je całował jak byli razem" " cycki i tyłek.... Boże, je pewnie też dotykal"
I mam niestety taki charakter ze nie dam po sobie poznać ze coś jest nie tak. Byłabym kulturalnie miła i nic poza tym.

Nie, ja do spotkania się nie paliłam i się nie palę,fuj.
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-10, 19:56   #40
NieWiemCoiJak
Przyczajenie

Moja paranoja znów atakuje.... Mam 2 dni urlopu, ponieważ nieco się przeziębiłam, postanowiłam pozostać wczoraj w domu. Mój TŻ zaproponował, żebym podłączyła sobie jego dysk i pooglądała jakieś filmy. Tak też miałam zrobić, aż nie wpadłam na kretyński pomysł przeglądnięcia folderu zdjęcia. Folder zdjęcia ma podfoldery o nazwach lat. Oczywiście na pierwszy ogień poszły zdjęcia z lat kiedy był z nią. Nie było tam żadnych obscenicznych zdjęć, ale była masa ich wspólnych. Weseli, uśmiechnięci... na paru całujący się... Wiem, że to przeszłość, ale myślałam, że zemdleję... Jak mój kochany wrócił to miałam podły humor, powiedziałam, że źle się czuję i pójdę się położyć spać. Przyszedł za chwilę do mnie i przytulił. Obudziłam się około 6tej a on nadal spał przytulony do mnie, w ubraniu tak jak przyszedł. Wtedy miałam wyrzuty, że niepotrzebnie przeglądałam te głupie zdjęcia... Nie wiem co mam robić.... Myślicie, że powinnam udać się na jakąś terapię? Jest jakiś sposób, żebym przestała być tak o nią zazdrosna?
Stary 2015-12-10, 19:59   #41
Barbarella05
Wtajemniczenie

No słuchaj to tylko zdjęcia,nie zdradza cię przecież. Więc nie martw się na zapas.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-10, 20:08   #42
NieWiemCoiJak
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Barbarella05 Pokaż wiadomość
No słuchaj to tylko zdjęcia,nie zdradza cię przecież. Więc nie martw się na zapas.

Wiem, że to przeszłość, ale aż mi się słabo zrobiło....

Mój TŻ nie daje mi podstaw do braku zaufania. Hasła do wszystkich maili, portali ma przyklejone obok komputera, zabiera mnie nawet na spotkania ze swoimi kolegami (oba to jego inicjatywa, o nic z tego nie śmiałabym prosić)

ale i tak mi odbija. Coś sobie ubzdurałam z tą ex i mam obsesję chyba....
Stary 2015-12-10, 20:14   #43
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem, że to przeszłość, ale aż mi się słabo zrobiło....

Mój TŻ nie daje mi podstaw do braku zaufania. Hasła do wszystkich maili, portali ma przyklejone obok komputera, zabiera mnie nawet na spotkania ze swoimi kolegami (oba to jego inicjatywa, o nic z tego nie śmiałabym prosić)

ale i tak mi odbija. Coś sobie ubzdurałam z tą ex i mam obsesję chyba....
Ona chce się spotkać tak ?
Jeśli tak to rozumiem czemu Masz obawy.
Ale nie przerzucaj braku zaufania do tej laski, na swojego faceta.
Porozmawiaj z nim, powiedz co czujesz, i niech on załatwi sprawę.

Jest z Tobą, nie z nią.
To też o czymś świadczy.
I z tego co o nim piszesz,można wywnioskować,że bardzo mu na Tobie zależy
Pokaż ze Ci na nim też zależy
Stary 2015-12-10, 20:34   #44
maliko972
Raczkowanie

Jedynym wyjściem jest bardzo szczera rozmowa. Powiedz mu, że jesteś o nią bardzo zazdrosna (mężczyźni raczej to lubią), że wydaje Ci się dziwne, że ona tak się Tobą interesuje, że widzisz w niej zagrożenie, bo wiele ich łączyło.
On sam się nie domyśla, że aż tak bardzo to przeżywasz. Musisz mu to pokazać. Jeśli zobaczy, że tak Cię to męczy, będzie mógł zareagować.
maliko972 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-10, 20:38   #45
Barbarella05
Wtajemniczenie

Maliko dobrze mówi Autorko
Stary 2015-12-10, 21:08   #46
zdradzo
Raczkowanie

Autorko, z tymi zdjęciami to nie przesadzaj. Mój tż też takie ma, ja też. To nasza przeszłość, tak było i dzięki niej jesteśmy tacy, a nie inni. Jak nie siedzi non stop i nie przegląda z nostalgią tych zdjęć, to naprawdę-odpuść. Ja bym się puknęła w głowę, gdyby mi partner kazał np. wywalić kilka lat mojego życia do kosza, bo tam jest eks i jego mdli Także tutaj przeginasz i uważam, że emocje są na wyrost.

Czemu jeszcze nie porozmawiałaś ze swoim chłopakiem?

Edytowane przez zdradzo
Czas edycji: 2015-12-10 o 21:09
Stary 2015-12-10, 21:17   #47
NieWiemCoiJak
Przyczajenie

Muszę zebrać myśli do takiej rozmowy...Prawdę mówiąc wstydzę się tej zazdrości

Nie, nigdy w życiu nie oczekiwałabym, że wyrzuci te zdjęcia. Niepotrzebnie je przeglądałam, bo tylko posmutniałam. Tak, wiem, że to przeszłość i to zdjęcia sprzed dnia kiedy mnie poznał. Ciężko mi wytłumaczyć moją dziwną reakcję...
Stary 2015-12-10, 21:24   #48
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Była to moja odpowiedź na jej pozdrowienia dla mnie i zapytanie jak się mam. Ta dziewczyna doprowadza mnie do białej gorączki...
Jej słodkość mnie mdli.

Najgorzej, że to ja wychodzę na sukę. Mój przez pół godziny tłumaczył mi, że źle ją oceniam, bo dobra z niej osoba i że bardzo go wspierała psychicznie.

Cholera nawet boję się obrazić, bo ta intrygantka przyjedzie go pocieszać.
Wg mnie powody mogą być 3:

1. jego eks faktycznie niezdrowo się Tobą interesuje. Ale w takim układzie to Twój facet powinien wyznaczyć granice.
2. jest wręcz odwrotnie - ja tak czasem temperuje zajętych facetów, od których wyczuwam podejrzane zainteresowanie "jak tam Twoja dziewczyna?", "pozdrów ode mnie X."
3. ona wcale aż tak się Tobą nie jara, co najwyżej gdzieś tam rzuci jakieś pozdrowienia dla Ciebie, a Twój eks rozdmuchuje, żeby Ci przekać "popatrz, Ty jesteś o nią zazdrosna, a to taka złota kobieta, tak się o Ciebie martwi!"

Kiedyś byłam, chcąc nie chcąc, w takiej sytuacji, jechaliśmy z byłym do znajomych, akurat dzień wcześniej miała tam być jego eks z przyjaciółkami. Jak się dowiedziała, że przyjadę, to specjalnie została dłużej i poczekała na nas, "bo musi sobie nową dziewczynę M. obejrzeć". Czułam się strasznie głupio.

A Twoja reakcja mnie nie dziwi, zaufanie zostało nadszarpnięte, to teraz byle pierdoła Ci będzie psuć humor.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-10, 21:49   #49
zdradzo
Raczkowanie

Cytat:

Nie, nigdy w życiu nie oczekiwałabym, że wyrzuci te zdjęcia. Niepotrzebnie je przeglądałam, bo tylko posmutniałam. Tak, wiem, że to przeszłość i to zdjęcia sprzed dnia kiedy mnie poznał. Ciężko mi wytłumaczyć moją dziwną reakcję...
Uff..no to dobrze, że nie wpadasz na takie pomysły
Ja (z różnych powodów, których nie będę opisywać, co by nie robić ot) będąc w poprzednim związku też czułam się bardzo niekomfortowo oglądając zdjęcia eksa z jego eks. Ale to chyba wynikało z tego, że jej deklarował rzeczy, których mi nie chciał mimo sporego stażu. Byłam zazdrosna, było mi przykro i w duchu ją nienawidziłam (obciach, że szok-teraz sama sobie się dziwię), czułam się gorsza. W obecnym związku, gdy przeglądam takie foty, nie rusza się we mnie nic a nic mimo, że wiem, iż jedna z jego dziewczyn była dla niego ważna, nawet planował się oświadczyć itp. Uważam, że to kwestia tego, że teraz czuję się najlepszą z najlepszych i ważniejszą niż jakakolwiek inna z przeszłości. Ale też mój facet nie przyjaźni się z niedoszłą narzeczoną (choć próby nawiązania wspólnego koleżeństwa z nią i jej mężem były, ale jasno postawiłam sprawę i temat nie wraca). Może Twój problem wynika z tego, że Twój facet mówi, że ona jest taka dobra, wyjątkowa i w ogóle. Nie dziwię się. Mnie też byłoby przykro, gdyby tż wynosił byłą na piedestał.
Nie wstydź się swoich uczuć-są całkiem normalne. Naprawdę niewiele kobiet miałoby ochotę na pozdrowionka, komplementy i propozycje poznania się ze strony ekst tż oraz na wysłuchiwanie, jaka to złota kobieta. Jak taka złota, to niech do niej wraca, skoro żyć bez niej nie może

Edytowane przez zdradzo
Czas edycji: 2015-12-10 o 21:51

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-10, 22:35   #50
maliko972
Raczkowanie

A może jest tak, że ona chce sprawdzić, jaką dziewczynę wybrał sobie jej były. Ładniejszą, brzydszą, wyższą, niższą, mądrzejszą, głupszą? Może chce się w jakiś dziwny sposób dowartościować...
Ja kiedyś miałam dużą satysfakcję, gdy mój eks związał się z brzydszą i grubszą dziewczyną. No ale miałam wtedy 15 lat
maliko972 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-11, 01:00   #51
Limonka2738
Zakorzenienie

A mi się podoba, że w takich wątkach najczęściej wypowiadają się kobiety, które same są taką eks, ewentualnie mają kontakt ze swoim eks. Naprawdę rzadko zdarza się historia "No, i wtedy poznałam eks mojego chłopaka, bo pojechaliśmy na wspólne wakacje we trójkę. A teraz jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami i się kochamy jak siostry." Nie wykluczam tego, ale statystycznie na forum takim kobietom się to raczej nie podoba. Czyżby to był przypadek?
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-11, 09:42   #52
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Cytat:

Ale czy to jest Twój pierwszy w życiu chłopak? Czy Ty nie masz żadnych eksow i żadnych zdjęć z nimi? To jest jego przeszłość i jeśli ktoś był w przeszłości w związku, to wiadomo że lubił tę osobę, więc to chyba normalne, że na zdjęciach będzie uśmiechnięty. A nie ponury i stojący daleko od siebie.

Tak naprawdę ludzie do zdjęć zazwyczaj ładnie pozuja i się uśmiechają. Ja bym Ci mogła pokazać wiele zdjęć z przyjaciółmi-facetami, uśmiechnięci, przytuleni, no naprawdę, ktoś mógłby pomyśleć, że to mój były i być zazdrosny a tak naprawdę to kumpel jak brat- o którym bym nie dała rady myśleć w romantyczny sposób.

Każdy, kto ma eksow, będzie miał wspólne fotki. No chyba że to naprawdę krótki związek albo ktoś nienawidzi obiektywu. Prawdę mówiąc, ciężko byłoby znaleźć kogoś, dla kogo będziesz pierwszą dziewczyną i który nigdy do nikogo się nie przytulal i nie całował. A jeśli kogoś takiego znajdziesz i będzie miał on zerowe doświadczenie w związkach, w relacjach damsko-męskich, to może być mu naprawdę trudno budować od razu z miejsca zdrowy, szczęśliwy związek. Właśnie z powodu braku doświadczenia. Ktoś tu dobrze napisał, że dzięki doświadczeniom z poprzednich związków jesteśmy tym, kim jesteśmy. We wcześniejszych relacjach uczymy się naszych potrzeb wobec drugiej osoby, uczymy się na błędach, itd... Na pewno wcześniejsze doświadczenia spowodowały, że Twój facet jest taką a nie inną osobą i chce być z Tobą a nie z kimś innym.

Pamiętam podobną sytuację. Wzięłam dysk mojego faceta na filmy, zaczęłam oglądać zdjęcia, które i tak już mi kiedyś pokazywał, więc to nie tak że się wbiłam w jakieś tajne archiwa. No i zonk, bo znalazłam dużo zdjęć z tą byłą i miałam sporo czasu by się przyglądać i zacząć dumac. Zdjęcia z wakacji, zdjęcia z wesela na którym tańczyli i patrzył na nią jak zahipnotyzowany. Też mi się zrobiło przykro, bo to jednak smutny widok, no ale co z tego? Co zostało z tych uśmiechniętych zdjęć, skoro dziewczyna była konfliktowa, oszukiwała go i nigdy nie chciałby już do niej wrócić? Zdjęcia to tylko zdjęcia, nie odzwierciedlają tego co będzie, tylko to co BYŁO. Nie pokazują obecnych uczuć.

Myślę, że byłoby Ci łatwiej, gdyby Twój facet nie lubił byłej i nie utrzymywał relacji, nie chciał mieć z nią nic wspólnego. Wtedy pewnie spokojniej patrzylabys na te same fotki. Jedyne co Cię niepokoi, to ten ich dobry kontakt a nie zdjęcia same w sobie. Bo takie zdjęcia każdy ma. Co z tego, że np. mam jakieś zdjęcia z byłym, na których wyglądamy na szczęśliwych, skoro później się dowiaduję, że wtedy już dumal nad rozstaniem? Pogadaj szczerze ze swoim facetem.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-11, 10:45   #53
LittleRosa
Raczkowanie

Powiem Ci tak - żadnych byłych pośród nas. Na początku mój Luby próbował utrzymać przyjaźń ze swoją znajomą z czasów liceum, ale ona była w nim szalenie zakochana i jak zaczęłam z nim być, to zaczęły się też różne dziwne akcje. Potrafiła zadzwonić do niego i nagadać, że ją obrażam (oczywiście nawet do niej nie napisałam), albo w smsach nazywać mnie specjalnie jego kochanką, żeby wzbudzić we mnie jakieś wątpliwości co do jego uczuć. Wzbudziła tylko litość i politowanie, a jak zaczęła mnie jawnie obrażać, to Luby kontakt urwał. Druga jego koleżanka też chciała mnie poznać, wszystko cacy i super, dopóki nie zaczęła wydzwaniać o 2 w nocy ze swoimi problemami. Powiedziałam, że to za wiele - ona się wielce obraziła, on kontakt urwał. Ot co. "Byłym" coś się przestawia w głowie jak mężczyźni znajdują sobie nowe obiekty westchnień. Nie polecam.
LittleRosa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości