![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent dla teściowej
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Boli cie to że mam pieniądze, i żyje na poziomie jaki mi pasuje? To ile zarabiam i co mam nie ma nic wspólnego z prezentami i kwotami na te prezenty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Skoro nie chcesztm po co piszesz nikt ci nie karze nikt cię o to nie prosi.
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- A obecne wypowiedzi bardzo źle świadczą ale o Tobie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
tak samo jak insynuacje i grzebanie bez zaproszenia komukolwiek po portfelu i nie tylko po nim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zgryzota i lwia paszcza przejdźcie sobie na priv. Za duży off top się zrobił.
Odnośnie pereł i ceny. Autorka wątku nie napisała jaki ma budżet na prezent, ale sądząc po wybranym prezencie pewnie coś w tych granicach. Dlatego spokojnie w tej cenie można kupić naszyjnik z pereł Biwa, NAMIKO (ok. 300 zł). Przykład od sieciowego jubilera: http://yes.pl/55120-namiko-naszyjnik...00-045-psbas02 ![]()
Carpe diem NIE dla dyktatury PiS. Nie jestem Polakiem drugiego sortu. Żaden Polak nie jest. Nie dla ustaw w nocy, nie dla polityki autorytarnej. Edytowane przez besciara Czas edycji: 2015-12-07 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Dzięki za wszystkie odpowiedzi i propozycje, mimo że rozpętała sie tu mała nieprzyjemna dyskusja..
![]() Wybrałam jednak te z linku, który wkleiłam. Dzisiaj dotarła do mnie paczka i powiem Wam, że jestem zadowolona. Podpytałam teściowę przez jej córkę i wiem, ze perły sie jej spodobają ^^ do tego skorzystałam z rabatu, więc w miarę udało mi się zaoszczędzić budżet ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.