MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-11-28, 18:29   #31
ona1982
Zadomowienie

Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez AAniAA19
hej,
dzieki za wypowiedz.
i w zadnym wypadku nie odebralam jej jako moralizowanie mnie.
raczej jako rozsądny rzut okiem na sprawę
to prawda, ze takie rozwazania to trochę przedmiotowe traktowanie faceta.
przyznaję rację.
ale cięzko slowami opisac ta sytuację...
to nie tak, ze nic do niego nie czuję. czuję- dlatego mnie martwi jak by to bylo.
to nie kalkulacja...to obawy.
chcialam usłyszec glos wizażanek o podobnych zmartwieniach.
uslyszeć cos w stylu: " patryk swoimi 18 centymetrami wcale cię nie rozepchał"

dobra, jestem świnią, wiem.
ale póki nie będe pewna co do swoich uczuc, nie pójde z nim do łózka.
moja moralnośc mi na to nie pozwoli
Żadną tam świnią, bez przesadyCieszę się, że odebrałam na spokojnie moją wypowiedz.A plus masz u mnie za poczucie humoru Chciałabym coś więcej Ci poradzić, ale chyba nic sensownego nie wymyślę. Poza tym niegłupia z Ciebie dziewczyna i myślę, że poradzisz sobie w tej i nie tylko sytuacji.

Anna

Dostęp do netu ograniczony(zmiana miejsca zamieszkania- w końcu)
ona1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-28, 18:36   #32
konfitura
Wtajemniczenie

Patryk swoimi 18 centymetrami wcale cię nie rozepchał!
Pamiętaj, że pochwa jest elastyczna i dopasowuje się do penisa

konfitura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-29, 16:23   #33
madziarka
Przyczajenie

Wink Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

P.S. Jeśli się kochacie, to rozmiar penisa nie będzie stał na pierwszym miejscu, na pewno jakoś sobie poradzicie, głowa do góry i nie przejmuj się
Pozdr[/QUOTE]

zgadzam sie z Twoja wypowiedzia w 1000%!!! jesli sie kochacie to bedzie dobrze! a tak poza tym to chlopak ktorego czlonek mierzy 4cm potrafi zaspokoic dziewczyne trzeba po prostu chciec
madziarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-07, 22:34   #34
jagoda61
Przyczajenie

Cool Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

a propo tych penisow ja mam 14 lat i jestem chłopcem i wyobrazcie sobie 14 cm długosc heheh
jagoda61 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-07, 23:12   #35
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda61
a propo tych penisow ja mam 14 lat i jestem chłopcem i wyobrazcie sobie 14 cm długosc heheh
Wyobraziłam to sobie i co teraz?
Jesteś chłopcem i nazwa/łeś się jagoda61? NIe bardzo rozumiem...
Stary 2006-01-08, 00:43   #36
allicjaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomadka
Wyobraziłam to sobie i co teraz?
Jesteś chłopcem i nazwa/łeś się jagoda61? NIe bardzo rozumiem...
Chłopak o wdzięcznym nicku Jagoda chciał się podzielić rozmiarem swojego przyrodzenia Może myślał, że padniemy tu wszystkie trupem, że 14 cm w wieku 14 lat to pewnie w wieku 21 lat będzie miał 21 cm

Pewnie wszedł na konto siostry
allicjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-08, 05:23   #37
schizuko
Raczkowanie

Najważniejsze w sezie to bliskośc i miłość ,jeśli tego nie ma ,to można mówić tu o jakiś ubytkach i zastanawiać sie nad sensem takiej znajomości.Poza tym możesz tak wyćwiczyć mięśnie pochwy by dojść do orgazmu przy każdym rodzaju penisa...Poczytaj o tym w internecie
schizuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-08, 12:16   #38
agatus84
Raczkowanie

AAniAA19, przykro mi ale musisz poniesc konsekwencje. Po przeczytaniu tekstu "Andrea ma malego fiutka. Nic na to nie poradzimy..." mialam napad smiechu i czkawki, ponioslam olbrzymie straty moralne
a teraz do rzeczy- moj jeden z bylych ( ) mial podobny "problem" co Andrea. Bylam w nim bardzo zakochana, a jednak gdy doszlo do pierwszych niesmialych pieszczot przerazilam sie- od razu napad czarnych wizji, ze nam sie nie uda i w ogole. Nie udalo nam sie tylko dlatego ze mnie rzucil
uwierz, jego- na oko- 10cm "czulam" tak jak wiekszych kolegow (brzmi jakbym byla niewiadomo jak doswiadczona ) Gdyby nie bariera psychiczna z tego wlasnie powodu (ktora znikla po paru sekundach )kompletnie nie zwrocilabym na to uwagi. Nie mysl o tym i bedzie ok!!!!
pozdrawiam
agatus84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-08, 17:41   #39
jagoda61
Przyczajenie

Talking Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

sgadliscie to konto moje siory starszej ktorej obecnie nie ma....... ale chyba mozna sie przyrodzeniem pochwalic co do tytułu wydaje mi sie ze nawet najmniejszy penis moze dorownac duzemu ...technika technika i jeszcze raz technika
Stary 2006-01-08, 22:47   #40
iwciunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda61
(...)nawet najmniejszy penis moze dorownac duzemu ...technika technika i jeszcze raz technika(...)
Powiedział 14latek

(Przepraszam, ale musiałam to napisać )
iwciunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-08, 22:51   #41
Paula07
Wtajemniczenie

Post Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez jagoda61
sgadliscie to konto moje siory starszej ktorej obecnie nie ma....... ale chyba mozna sie przyrodzeniem pochwalic co do tytułu wydaje mi sie ze nawet najmniejszy penis moze dorownac duzemu ...technika technika i jeszcze raz technika
No tak, na pewno masz bardzo duże doświadczenie (14 lat) w technice
Paula07 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-08, 23:24   #42
aliss4
BAN stały

Też jestem zdani , że nie rozmiar się liczy,tylko technika. Po prostu nie przejmuj się rozmiarem, a na pewno wszystko się ułoży
aliss4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-11, 14:29   #43
jagoda61
Przyczajenie

myslicie ze jak macie po 15-20 lat to juz wszystko wiecie moze mam doswiadczenie ......
Stary 2006-01-11, 19:46   #44
jagoda
Raczkowanie

GG do jagoda
Post Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

Wypowiadając się tylko od strony "technicznej"... dla mnie osobiście nie liczy się długość, tylko grubość i technika, a w obu tych kwestiach nie mam na co narzekać (poza tym satysfakcja zależy także od tego ile może mężczyzna, jeśli to tzw. "szybkostrzałowiec" to wiele Ci nie da; w tej kwestii moje kochanie bardzo o mnie dba ) co do Twojego problemu, to mogę Ci poradzić, żebyś ćwiczyła mięśnie Kegla, wtedy nie powinnaś mieć problemów z seksem, no i najlepsze będą pozycje tylne

Pozdrawiam i powodzenia

jagoda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-12, 17:42   #45
kseniah
Raczkowanie

GG do kseniah

Ehh... no coz moj ex mial niewiele wiecej niz 12cm i spedzialm z nim prawie trzy lata. Od pewnego czasu jest w moim zyciu ktos... i czuje to cala soba, ze bedzie super (if u what i mean)... a jego penis no coz dla mnie idealny ...czekamy na odpowiednia chwile grrrr
kseniah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-20, 10:32   #46
tetaa
Raczkowanie

GG do tetaa

AAniAA19 - no i co? Opowiedzaiłabyś jak było itd. Czekamy
tetaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-22, 00:30   #47
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Dotarlam na ten watek dopiero dzisiaj... To fajnie, ze watpliwosci autorki watku zostaly choc troche rozwiane - jak widac, nie jest jedyna Moj pierwszy partner seksualny byl calkiem hojnie obdarzony przez nature (nie jakos bardzo, ale bylo na co popatrzec), jednak mimo doswiadczenia nie szlo mu za dobrze... Wniosek: niewazne, ile facet ma w spodniach, wazne, jak to wykorzysta
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 00:06   #48
khtm15
Przyczajenie

JAk wiele dziewczyn tu już to powiedzialo ze rozmiar nie ma znaczenia. I taka jest prawda jeżeli sie kochacie wszystko bedzie ok.
khtm15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 00:26   #49
Germini
Zakorzenienie

a ja sie zgadzam z Leelou. ale nie bede rozwijac, bo:
1) Leelou wszystko ladnie ujela
2) najedziecie za mnie, jak w wiekszosci przypadkow, gdy ktos ma odmienne zdanie

pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-24, 15:46   #50
M42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez leelou
brak doswiadczenia? a moze raczes swiadomosc, ze dobry seks nie ma nic wspolnego z centymetrami? jesli wasz seks ma to baaardzo wspolczuje.
i więcej wiadomości od leelou nie będę czytać bo się zagotuję bo to nie jest miejsce na ubliżanie.
otórz rozmiar pochwy i penisa ma dużo do budowy ciała, i to baaardzo (żródło: "Hinduska sztuka kochania"). A jak wiadomo ludzie czerpią z nauk hinduskich wiadomości żeby ulepszyć swoje życie seksualne, czyli coś w tym jest. Oczywiście są wyjątki od reguły, ale wyjątków jest nieporównywalnie mniej niż reguł.

Moim zdaniem i z autopsji rozmiar penisa ma duże znaczenie, ale akurat u mnie była sytuacja nieco odmienna, otórz w łóżku z mężczyzną o dużym penisie czułam się źle, obolała i choć było przyjemnie to nie trwało to długo, szybko chciałam kończyć. Obecny mój facet jest również bogato obdarzony, ale tym razem w długości a nie obwodzie, co sprawiło, że dopasowaliśmy się wprost idealnie. Co do małego penisa, nie miałam przyjemności, ale sądzę, że można znaleźć jakiś złoty środek, idealną pozycję. A poza tym 10 cm (czy tam ile) w zupełności wystarczy żeby dotrzeć do magicznej strefy "G".
życze powodzenia
M42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 21:57   #51
BVB
Przyczajenie

GG do BVB

Aniu Mam Chłopaka ....tego Samego Od 7 Lat I Muszę Sie Przyznać że I On Ma.....boże Zabiłby Mnie Za To....małego,no!! Ale Naprawde Nie Przeszkadza Mi To -wręcz Odwrotnie Stara Sie Nadrobić-dziewczyno ...kamasutra To Pikuś W Porównaniu Z Tym Co Się Dzieje U Nas W łóżku!!! I Naprawde-mały Czy Duży,15 Czy 18 Nie Ma To Znaczenia Kiedy Naprawde Sie Kochacie
Amen
BVB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-04, 15:31   #52
jagoda61
Przyczajenie

dziewczynki nie moge sie doczekac kiedy beda walentynki.wtedy zaczne ..... i wykorzystam swoje przyrodzenie na takiej jednej madzi banaszczyk z ktora chodze nawet nie pamietam od kiedy .... ale coz.....bedzie lizu lizu
Stary 2006-02-04, 19:44   #53
ossirisa
Raczkowanie

[
Cytat:
jagoda61 dziewczynki nie moge sie doczekac kiedy beda walentynki.wtedy zaczne ..... i wykorzystam swoje przyrodzenie na takiej jednej madzi banaszczyk z ktora chodze nawet nie pamietam od kiedy .... ale coz.....bedzie lizu lizu
OMG...chyba coś się tu komuś pomyliło.Co nas to interesuje??I jak ma się to do tematu wątku?
A tak swoją drogą ,to co Twoja siostra myśli o tym że korzystasz z jej konta ?
ossirisa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-02-04, 20:38   #54
Pomadka
Zakorzenienie

Smile Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez jagoda61
dziewczynki nie moge sie doczekac kiedy beda walentynki.wtedy zaczne ..... i wykorzystam swoje przyrodzenie na takiej jednej madzi banaszczyk z ktora chodze nawet nie pamietam od kiedy .... ale coz.....bedzie lizu lizu
Jagodo może zachowaj swoje plany dla siebie! Mało ma to wspólnego z omawianym tutaj tematem.

Cytat:
Napisane przez ossirisa
A tak swoją drogą ,to co Twoja siostra myśli o tym że korzystasz z jej konta ?
Również jestem ciekawa.

Sugeruję założyć własne konto wtedy nikt nie będzie Cię mylił z dziewczyną.
Stary 2006-02-06, 13:02   #55
ciapuszka
Raczkowanie

Może jestem nienormalna , ale dla mnie wielkość nie ma zadnego znaczenia aby osiągnąć orgazm i aby było mi przyjemnie. Kiedyś, kiedy jeszcze nawet nie śniło mi sie co to orgazm tez byłam przekonana że mniejszy penis= mniejsza przyjemnosc, a to nie ma zadnego znaczenia !!! Obalmy ten mit !!
ciapuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-25, 19:44   #56
_Magda
BAN stały

Minęło troche czasu i autorka postu nie pochwaliła się jak wyszło A miała się pochwalić Czekam na relacje
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-25, 21:12   #57
AnouaaR
Przyczajenie

Heh, ale Wy dziewczyny wiecie, ze w Internecie nikt nie jest anonimowy i ze czesto niektore tutaj podaja swoja adres, wierzcie mi, ze dla chcacego problemem nie jest dosc kto Wy jestescie. Wiec laskawie, jako facet, prosze Was nie dyskutujecie na forum publicznym o rozmiarach swoich facetow, jest to conajmniej niesmaczne, a po drugie infantylne, a po trzecie pomyslcie teraz jakby Wasi TŻ (OMFG, uzylem tego! Kaska! Uzylem!) poczuli czytajac cos takiego. Zachowajcie to dla siebie.
Masz 15lat, jestes anarchistka, nosisz wisiorek z wielka pacyfka, gdy wracasz ze szkoly wlaczasz MTV, bo to jest Twoj idol - ukochany HIM. Szukasz chlopaka dlatego masz agrafki, ostatnio sprobowalas sobie troche trawki. - The Flat Caps - Anarchistka
AnouaaR jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-02-25, 21:34   #58
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnouaaR
Heh, ale Wy dziewczyny wiecie, ze w Internecie nikt nie jest anonimowy i ze czesto niektore tutaj podaja swoja adres, wierzcie mi, ze dla chcacego problemem nie jest dosc kto Wy jestescie. Wiec laskawie, jako facet, prosze Was nie dyskutujecie na forum publicznym o rozmiarach swoich facetow, jest to conajmniej niesmaczne, a po drugie infantylne, a po trzecie pomyslcie teraz jakby Wasi TŻ (OMFG, uzylem tego! Kaska! Uzylem!) poczuli czytajac cos takiego. Zachowajcie to dla siebie.
Tak dla ścisłości - kto podał tutaj swój adres? Chcesz dojść kim jest konkretna osoba? Po co?

Stary 2006-02-25, 21:44   #59
AnouaaR
Przyczajenie

Nie lapiesz idei. Nie po co, ale mozna i sa na tyle chorzy ludzie w sieci, ktory to zrobia aby tylko upokorzyc druga osobe. Poza tym, nie wiesz co to znaczy dla faceta zostac upokorzona w ten sposob. Wiec moje Panie, gadac sobie ile w lezie, ale w granicach dobrego smaku i tak, zeby pozniej nikt nie plakal.
Masz 15lat, jestes anarchistka, nosisz wisiorek z wielka pacyfka, gdy wracasz ze szkoly wlaczasz MTV, bo to jest Twoj idol - ukochany HIM. Szukasz chlopaka dlatego masz agrafki, ostatnio sprobowalas sobie troche trawki. - The Flat Caps - Anarchistka
AnouaaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-25, 21:51   #60
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnouaaR
Nie lapiesz idei. Nie po co, ale mozna i sa na tyle chorzy ludzie w sieci, ktory to zrobia aby tylko upokorzyc druga osobe. Poza tym, nie wiesz co to znaczy dla faceta zostac upokorzona w ten sposob. Wiec moje Panie, gadac sobie ile w lezie, ale w granicach dobrego smaku i tak, zeby pozniej nikt nie plakal.
Otóż "łapię ideę", ale Twój post zabrzmiał jak groźba.
Chciałam zauważyć, że nikt nie podaje tu swoich danych.
Pozdrawiam.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości