|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cześć dziewczynki. Ja liczę donoszona od 37t0d. Dzwoni mama o 7 rano i pyta:"Jaki rozmiar ty chcesz tych bodów, szybko, szybko bo baby sobie z rąk wyrywają"
Jak któraś jeszcze nie wie to informuje ze w biedronce 5 pak bodów za niecałe 17 zł.
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Witamy sie i my w nowym watku
![]() Dotka masz kochanych facetow:-* napewno takie wsparcie TZ-ta duzo Ci pomaga. A powiedz nie wiesz kiedy Cie wypisuja? Magda nie jestes pierwsza? ![]() Za to dla Kingi
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
raz kiedys poszlysmy z kolezanka po kurtki do Lidla. Co tam sie dzialo
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
znając mnie jak i tak dzisiaj pojadę do innej biedronki za mniejszymi bodami
, bo mam bardzo mało ciuszków na 62. Wszystko było kupowane na 56.
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku i idę nadrabiać
![]() Dzisiaj wizyta, trzymajcie kciuki, bo jeszcze chwilę muszę wytrzymać w dwupaku! |
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarnula kciuuuki ogromniaste. Trzymajcie sie dzielnie
![]() Pozostale dziewczynki rowniez powodzenia na wizytach
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Halo halo, witam się w nowym wątku i po kilku dniach
w końcu Was w całości nadrobiłam , uff ![]() Dotka, gratuluję malucha, uświadamiasz nam wszystkim, że to j u ż ... Mały na pewno silny odczuwa Waszą bliskość, więc będzie dobrze ![]() Gratuluję nowych tygodni ![]() Ja się zastanawiam czy na ktg się zapisywać, bo niby od 35 tygodnia u nas w SR jest. Tylko nie wiem czy to od 34t0, czy 35,0 :p Ale jutro jadę to podpytam jeszcze ich. Baby, paskudna sytuacja i stresująca dla Ciebie... Moja mama też tak wciska swoje poglądy, ale jak się jej raz powie, że ma się nie wtrącać i to moje dziecko to mam nadzieje, że wyluzuje... Już mnie stresowała, ze ja MUSZe karmić piersią, a mam AZS i nie wiem na ile dam radę i moja skóra. Na Twoją nie reagują zdecydowane teksty? W najgorszym wypadku pewnie się obrazi i będziesz miała spokój może ją trochę tata przystopuje?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja w nowy dzień w nowym wątku
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- I trzymam kciuki za udane wizyty, ja mam jutro
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny bralyscie Linomag w kremie czy w masci? Ja wzielam masc nie wiedziec dlaczego. Krem chyba bylby wygodniejszy :-/
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Patrzyłam jakiś czas temu do sroki i ona pod względem składu bardziej maść chwaliła
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Maść lepsza, lecz ja linomagu nie kupowałam.
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka wow! Jakie wieście
Kubuś już duży, szkoda że się nie odwrócił, ale będzie cudowny prezent na święta kamilka mocne za Martynkę!Dotka wsparcie męża nieocenione! baby z tą Twoją rodzinką to tragedia Nie dość, że rodzina męża nie teges, to jeszcze Twoja własna Ci dostarcza niepotrzebnych emocji.I trzymam kciuki za współwizytujące dzisiaj! |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie zazdroszczę Jerzyczce!
|
#44 | |||
|
Rozeznanie
|
Szybko się witam bo potem się nie odnajdę
i uciekam na wizytę, jakoś strasznie się jej boje dzisiaj Mam nadzieję, że mała zaczęła rosnąć Trzymam kciuki za pozostałe wizytujące ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dotka Cytat:
|
|||
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Ty co sie nie odzywalas?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam za was dziewczynki!
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, poproszę. Córeczka, tp - ważniejszy z om czy usg? Z om 16 stycznia, z usg 8 stycznia. Coś jeszcze trzeba?
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Wyobraźcie sobie że właśnie dostałam od kolegi propozycje sylwestra w naszej ulubionej knajpce on chyba wyobraźni nie ma ja z terminem na 2 i knajpka, i jeszcze z tekstem no "nie musisz przecież tańczyć " przecież ja bym nawet nie wysiadziala no i wyobrazilam sobie jak mi tam wody odchodzą. A poza tym to ja liczę że urodzić mogę w każdej chwili a on namawia na wydanie 400 zł na imprezę na którą być może nie dotrę.
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nooo, bo panom zazwyczaj się wydaje, że ciąża to tylko większy brzuch, nic nie boli a fizycznie czujemy się jak zawsze. Mój Tż w sylwestra pracuje i nie przewiduję wtedy żadnego porodu... Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oo ja też jeszcze w najlepsze czytalam poprzedni wątek
![]() Witam sie! Malwi moglabys mi w wizytach dopisac na 18.12? Bo nie wiem czemu ale nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
Iola Tobie tez powodzenia na wizycie! ![]() Dotka wsparcie TZ bezcenne! Ja mam lzy w oczach jak czytam a co dopiero Ty pelno emocji Toba targa widok swoich dwoch facetow musi byc totalnie rozbrajajacy
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezdara-niestety nie pomaga,dalej drazy temat. Ale za dwie godziny zawoze ich na lotnisko :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powodzenia na wizytach! Czekam na wizyte noworodkowa ale bylam u malego i zmienila sie ekipa* i fajna babeczka ze mna pogadala. Maly sie porzadnie w nocy odsikal! I wyglada duuzo lepiej, schodza mu obrzeki, bo oczy to mial straszne. Nie jest na cpapie tylko na wasach ale to i tak jak cpap wyglada. Moze sie poprzytulamy dzis! No i pochwalila ze tak czesto przychodze bo to dobrze dla malego i ze super ze pokarm jest i ze regularnie idciagam, nawet w nocy. A pokarm chyba porzadnie bedzie hulal bo mam taaakie ciezkie cycki ze jak poszlam o 3 pod prysznic to ledwo je w rekach trzymalam ![]() *bo jedna polozna tam to porazka. I dziewczybna ode mnie z sali tez to zauwazyla - chyba wypalenie zawodowe, bo taka niemila i do pacjentek, do dzieci tez bez zadnej czulosci i co sie jej nie zapytam to mi oczami przewraca ale to jedna jedyna taka sztuka ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Tak bezdzietny, samotny 34 lata mieszkający z rodzicami pracujący tylko dorywczo to wszystko tłumaczy ale i tak mnie rozśmieszyło
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Dotka super że u Witka poprawa jeszcze troszkę i w domu razem będziecie.
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia faktycznie taki gość może nie mieć jeszcze pojęcia o prawdziwym życiu. Ale faceci to ogólnie z wyobraźnia maja problem moj Tż tez na poczatku nie mogl ogarnac pewnych rzeczy ze sie szybciej męczę itd. A teraz to sam mi mówi zebym odpoczela. Wczoraj jak zobaczyl jak sie wytaczam z łóżka na siku to mi mowi taki przejety "nie martw się już niedlugo" hehe
![]() Dotka dobrze ze sa tez takie mile polozne, choc teraz juz i tak sie wiele zmieniło bo coraz wiecej widac takich pielegniarek i poloznych z powolaniem i sercem. My byliśmy w szoku jak mile kobietki spotkalismy na SR. Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Tz kochany
![]() Co do poloznych to jesli chodzi o nas - mamy to przeszlysmy tu juz 5 zmian poloznych i wszystkie byly super. Naprawde bardzo duza troska o pacjentke, pomoc, wsparcie, porada, leki przeciwbolowe bez problemu. Naprawde nie mam sie do czego przyczepic. Na noworodkach to tylko ta stara pipa mi na nerwy dziala i jedna byla taka 'obojetna'. Niby nie mam zastrzezen ale jakas taka bez emocji. Ale jak na tyle zmian poloznych to uwazam ze jest super ze wzzystkie sa takie w porzadku. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia, głupi ten kolega jakiś, ludziom to się wydaje, że to jest jak w filmach - kobiety żyją tak jak do tej pory, robią wszystko aż do porodu, tylko brzuch rośnie (może niektóre tak mają).
Dotka, w całej tej sytuacji teoretycznie nie normalnej i niekomfortowej i tak super sobie radzisz i wszystko zmierza ku lepszemu ![]() Ja dzisiaj jakoś dziwnie się czuję, taka jakby nabrzmiała tam na dole, ale w sobotę znowu kontrola, zatem staram się nie stresować. A mój małpiszon się w środku tłucze. Ja bym jednak chciała dotrwać do początku stycznia, ja mam dopiero 35 tc, dzisiaj zaczynam właśnie 36.
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja w nowym wątku !
Dotka jak dobrze, że Witek jest taki dzielny, ani się obejrzysz a będziecie wychodzić, trzymam za to kciuki Niunia niepowazny ten kolega, ale co się dziwić, jak ktoś nie ma do czynienia z ciężarną na codzień to wydaje się że to żadne obciążenie. Do tego roztanczonym krokiem mogłabyś pójść prosto na porodówke ![]() Kciuki za wizyty dziewczyny ! |
|
|
|
#59 | |||
|
Zakorzenienie
|
według większości lekarzy i położnych 38+0, ja wierze bardziej lekarzom niż internetom
![]() chociaż nie ukrywam ze wolałabym 37+0 bo to bym miała za niecały tydzień, a wg usg już ![]() Cytat:
Cytat:
chociaż nam też teściowa powiedziała że jeśli się nie rozpakuję do Sylwestra (mała szansa bo z 1 usg genetycznego mam termin na 31 grudnia właśnie) to przecież możemy sie z kimś umówić żeby nie siedzieć sami jakby w siedzeniu we 2 było coś złego ![]() Cytat:
![]() super ze laktacja sie rozkręca ![]() Witam się w nowym wątku Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty widzę że sporo nas dziś wizytuje, ja też
|
|||
|
|
|
#60 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Stary wątek: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nowy wątek: no właśnie Cytat:
No szczęka mi opadła, omal co się nie poryczałam i mega mi przykro się zrobiło.. Ja to bym chciała usłyszeć, że zadzwoni po kogoś i przyjedzie do tego głupiego miasta. No i tak beznadziejnym humorze wczoraj zasypiałam ![]() Dotka - nie dziwię Ci się, że ryczysz |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

Jak któraś jeszcze nie wie to informuje ze w biedronce 5 pak bodów za niecałe 17 zł.

dla Kingi
raz kiedys poszlysmy z kolezanka po kurtki do Lidla. Co tam sie dzialo 

za Martynkę!
Nie dość, że rodzina męża nie teges, to jeszcze Twoja własna Ci dostarcza niepotrzebnych emocji.
Mam nadzieję, że mała zaczęła rosnąć
Trzymam kciuki za pozostałe wizytujące