![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Na początku było super, teraz on jest zajęty pracą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;53951392]Strach pomyśleć co by było, gdyby jej facet wysłał znaną z gg emotkę <seks>. Sprawa w sądzie, facet by siedział za gwałt, na bank.[/QUOTE]
Zrobiłaby test ciążowy. ![]() Dobra, już tak nie szafuję emotkami, bo jeszcze kogoś wyrwę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba, że astrologia mówi, że się dogadamy to może bym Ci wybaczyła ![]() Nie wierzę w to, co czytam. Naprawdę masz 25 lat ? Wierzysz, że jak facet puszcza oczko to jest zainteresowany ? ![]() Nie zaiskrzyło na spotkaniu to chłopak daje Ci do zrozumienia, że nie jest zainteresowany i się nie odzywa. Może nie umie powiedzieć tego wprost i przyjął taką taktykę. Uwierz, że jak facetowi zależy to znajdzie czas zawsze, zwłaszcza, że to świeże znajomość. Ja jestem zodiaklanym lwem i prawie nic z opisu tego znaku do mnie nie pasuje ![]() ![]()
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Nie ma opcji, że dziewczyna ma 25 lat
![]() "Zaprosiłam go do domu, bo nie jestem nastolatką, tylko dojrzałą 25-letnią kobietą" Któraś z Was, 25-latki by tak to ujęła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie troll albo ktoś z problemami z samym sobą.
Kurde, rozumiem, że można mieć dużo pracy, nawał spraw, czasem tak jest, ale JAK SIĘ CHCE to człowiek znajdzie chwilę, by nastukać jakiegoś smsa (trwa to kilka sekund ![]() ![]() ![]() ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem numerologiczną jedynką ![]()
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ehh już mi się nie chce tego cytować. Co Wy piszecie, jak nie jest zainteresowany, skoro sam mówił mi na pierwszym spotkaniu, że mu się podobam. Drugie, warte uwagi jest też stwierdzenie jednej z wizażanek, że "nie zaiskrzyło". Skoro mnie pocałował, a na początku też nie dałam się tak od razu się pocałować tylko, za którymś tam razem. Wiem, że on nie rzuca słów na wiatr. Gdyby nie zaiskrzyło, to nie próbowałby mnie pocałować, aż się uda. Wiecie co, ja naprawdę myślę, że on może mieć dużo pracy, a żeby go nie zwolnili z pracy to się stara zrobić na czas. On jest takim typem osobnika jak ja. Ze mnie też koleżanki się śmiały, że taki pracuś, że nadgodziny biorę, a ja nie zwracałam na to uwagi, tylko dalej pracowałam. Teraz przynajmniej mam prace, a nie jak one po dwóch tygodniach wypad.
Kolejna sprawa, czepiacie się, że zaprosiłam go do domu. Nie jestem już dzieckiem i nie chodzę do podstawówki, żeby się włóczyć z nim po dworze jak jest mróz, a nawet gdyby go nie było. To co w tym złego, że go zaprosiłam do domu. Byłoby dziwne, jakbym chodziła z nim po knajpach, nie wiadomo gdzie, a potem odesłała jeszcze tego samego dnia do jego domu.
"02.09.1995 FC Bayern München 20.05.2010 Schalke 04 Gelsenkirchen 28.12.2012 Chicago Bulls 06.01.2013 Oklahoma City Thunder 09.04.2015 rejestracja w DKMS 17.03.2016 mój Patryk 💗 Edytowane przez litera01 Czas edycji: 2015-12-31 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Moni302 Czas edycji: 2015-12-31 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Nie mieszkam sama. Mieszkam z dwiema koleżankami. Jak on był to one też były, był też jeszcze brat jednej z nich. Nie jestem głupia inaczej bym go nie zaprosiła.
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
No to skoro jesteś taka pewna, że jest zainteresowany, że się nie odzywa bo ma dużo pracy, skoro po jednym spotkaniu wiesz, że nie rzuca słów na wiatr, i skoro próba pocałunku świadczy o tym, że mu się spodobałaś, a na dodatek pasuje ci jego znak zodiaku, to powtarzam zadane już kilka razy pytanie - po co ten wątek?
To nie jest przypadkiem tak, że sama nie jesteś go pewna i chciałaś, żeby tu wszystkie ci potwierdziły "tak, kocha cię, niedługo się oświadczy, wagi tak robią", a jak dostałaś inne odpowiedzi to i tak się tego wypierasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
Znasz faceta tyle co nic, ale zapierasz się, że nie rzuca słów na wiatr i jesteście tacy podobni... Po co ten wątek skoro wiesz że jest zainteresowany?
Facet ma czas, bo od razu Ci odpisuje. Więc musi mieć czas na smsa. Problem polega na tym, że sam z siebie nie napisze, ani nie pomyśli by tego smsa Tobie wysłać. Tak bardzo jest zainteresowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;53959125]Znasz faceta tyle co nic, ale zapierasz się, że nie rzuca słów na wiatr i jesteście tacy podobni... Po co ten wątek skoro wiesz że jest zainteresowany?
Facet ma czas, bo od razu Ci odpisuje. Więc musi mieć czas na smsa. Problem polega na tym, że sam z siebie nie napisze, ani nie pomyśli by tego smsa Tobie wysłać. Tak bardzo jest zainteresowany.[/QUOTE] Oj, bo jest nieśmiały, dlatego nie pisze. Grunt, że wysyła oczka w smsach ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.