![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebuję wsparcia!!!
Kasiu, nie jesteś sama!! Znów osiągniesz sukces,jak my wszystkie mam nadzieję
![]() ![]() ![]() Basiu apropo jedzenia po 18. Moj synek wcześnie wstaje i budzi sie w nocy wiec i ja chodze dosc szybko spac,22 to max chociaz sen lamie mnie juz szybciej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki. Pozdrawiam z siłowni. Ja juz po treningu. Posiedzę chwile w szatni aby trochę ochłonąć i nie wychodzić rozgrzana na ten mróz. Jak tam wasze dzisiejsze jedzonko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Jak ja Ci zazdroszczę tej silowni,tesknie za treningami ale w takiej formie jak silownia to juz pewnie do nich dlugo nie wroce. Jak pisalam na obiad byl schab z zurawina z ryzem i papryka,pozniej zjadlam pomarancza a na kolacje wlasnie szykuje salatke:pelnoziarnisty makaron,zielony ogorek,tunczyk w zalewie,gotowane jajko,odrobina sera feta i przyprawa chili. Mezowi slinka leci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Witaj Kasiu z nami dasz rade zobaczysz tylko uwierz w siebie i ciesz sie najdrobniejszymi sukcesami.
No nic dziewczyn narazie zmykam szykowac mala na jutro do przedszkola odezwe sie puzniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Chciałabym się do was przyłączyć bo potrzebuje wzajemnej motywacji. Odchudzam się od 22 listopada moja waga 96,5 kilo dziś już pokazuje 87,4 przy wzroście 171 cm. Wiem że razem będzie raźniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Dziekuje bardzo za takie mile powitanie!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Emilko 9 kg to bardzo dobry wynik,czy robisz to zdrowo?
Kasiu taki koktajl to swietny pomysl gdybys cos pysznego znalazla i przetestowala,cos innego niz klasyczny szpinak czy naciowy seler to dawaj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jak narazie nie stosuje żadnej diety jem wszystko nawet ciasta w święta wsuwałam tyle że z umiarem, ograniczyłam jedzenie po 18 wtedy woda tylko i ćwiczenia od 7 grudnia zakupiłam stepper i codziennie (no prawie) po 30 minut, od tygodnia mam twister ale cos mi na nim nie idzie.
Wiem że razem z wami jakoś będzie łatwiej, mam nadzieje że i wy się przyłączycie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Witaj Emilka super ci idzie oby tak dalej a nawet sie nie spostrzegniesz a kolejne 9 cie ubedzie☺
Dziewczyny mam wrazenie ze nam sie watek rozrasta a to bardzo dobry znak w grupie zawsze razniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
A ty Basiu masz jakąś specjalną dietę? No i czy ćwiczysz bo sporo już schudłaś z tego co wyczytałam. Gratulacje!
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Okazuje się,że jak czułam się osamotniona ze swoim problemem to nie byłam jedyna. Fajnie,że jesteście,nie poddawajcie się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny damy radę..
Do wakacji trochę pozostało więc mamy czas aby wskoczyć w bikini w lipcu ![]()
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Witajcie! Również chciałabym się do was przyłaczyć. Jestem tu nowa i od bardzo dawna szukam silnej motywacji by wkońcu zrzucić zbędne kilogramy. Niestety nie potrafiłam jej znaleść. Myśle ze z wami mi się uda i wkońcu spełnie swoje małe marzenie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Kolejna Kasiu witamy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczyny
Cytat:
![]() ![]() U mnie to było tak, że w sumie zawsze miałam nadwagę, byłam tą "dużą" dziewczyną. Jakoś mi to nie przeszkadzało, jak miałam 14 lat to się odchudziłam radykalnie, ale w sumie potem wróciłam do 70kg i nawet dobrze się czułam z taką wagą. No ale potem przyszła depresja i prawie do 90kg dobiłam. I tak się bujam już kilka lat. Teraz przyszedł czas żeby coś zmienić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Przepraszam Cię wiec Świnko nie chciałam Boże broń! Cię urazić. A skoro to nie żadne przezwisko dla samej siebie tylko cos tak przyjemnego to tym bardziej wybacz
![]() A co do siłowni,juz nie bede długo tam chodzic ale wszystko ma swoje początki. Też miałam swój pierwszy raz z silownia i tez sie wstydzilam. Wiele osob tak ma, ale po to sa tam trenerzy,zawsze można zapytać, nikt źle sobie o Tobie nie pomyśli,wręcz przeciwnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Ja się nie obrażam
![]() A czemu nie będziesz chodzić na siłownię?
![]() |
#48 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry dziewczyny!
![]() ![]() Śniadanie 1: grahamka z pasta z tuńczyka i pomidorem Śniadanie 2: banan, gruszką Obiad: rosół + wsadzilam sobie w kubek surowke A na kolację chyba będzie koktajl ![]() No i sportowo też jeszcze przede mną... Mialam iść na silownie ale dzisiaj wstalam rano i patrze a tu kapec w oponie ![]() ![]() Świnka - ja na siłowni uwielbiam zajęcia grupowe tzn taki spin <3 jeju jakie to jest fajne! Polecam! Człowiek poci się przy muzyce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
hej,
Dzisiejszy trening mam już za sobą znowu 30 minut na stepperku , od wczoraj przykręciłam go trochę na większy opór bo przestałam się pocić. No i dziś maszerowałam szybko do pracy od pkp do pracy mam jakieś 3 km zazwyczaj jeżdżę autobusem ale skończył mi się bilet miesięczny i stwierdziłam że lepiej jak się przejdę, bardzo szybkim tempem szłam 30 minut żeby się nie spóżnić do pracy i z powrotem mam pół godziny do pociągu zdążyłam w ostatniej minucie także sam czas mnie pogania aby nie zwalniać, mam nadzieję że codziennie będę maszerować chodź pogoda nie jest łaskawa
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny! Dzien dzisiejszy jakos nie zbyt pod wzgledem diety ale tez nie byl zly tylko ze mialam gosci i winko sie polalo...no ale jestesmy tylko ludzmi zyc tez trzeba jutro grzeczny powrot do diety...
Emilka nie mam zadnej specjalnej diety Jem 5-6 posilkow dziennie w odstepach okolo 3 godzin ciemne pieczywo staram sie by posilki byly zdrowe i dostarczaly energi do tego cwicze troche w domu okolo 40 min rower stacjonarny hantelki sklony itp. No i powoli waga spada chciala bym do konca kwietnia schudnac 20 kg ale watpie czy mi sie uda w zasadzie to i 10 mnie ucieszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Cześć, można się przyłączyć?
![]() Również weszłam w nowy rok z postanowieniem zrzucenia kilku kg. Moim celem jest zrzucenie minimum 10kg. Nie osadzam go w czasie, bo nie chcę się zniechęcić, mam zamiar powoli brnąć do celu. No, może jedynym ogranicznikiem jest, aby już w sierpniu wyglądać świetnie na swoich urodzinach ![]() Zamierzam się świadomie odżywiać oraz ćwiczyć minimum 5 razy w tygodniu. Pierwszy trening w nowym roku mam za sobą - padło na Chodakowską - body express. Było ciężko, ale dałam radę. Co do jedzenia, stan na dziś: - śniadanie - 2 kromki ciemnego chleba z serkiem twarogowym, dymką i szczypiorkiem, kawa z mlekiem - obiad - pełnoziarnisty makaron ze szpinakiem - przekąska - pół jogurtu naturalnego z pełnoziarnistymi płatkami - kolacja - moja ulubiona sałatka - pomidor, ogórek, mix sałat, kukurydza, czerwona fasola, zalane jogurtem naturalnym z przyprawami, herbata z cytryną. Pozdrawiam i życzę powodzenia ( również sobie ![]()
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny u mnie straszna lipa dzis aż mi wstyd
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ja tez jadlam dzis czekolade,ale skonczylo sie na 2 kostkach i to czekolady gorzkiej... Jakis kryzys nadchodzi tu chyba... Dziewczyny!! Co nas nie zabije to nas wzmocni!! Kazdy upada ale nalezy sie pozniej otrzasnac wytrzec kolana i isc dalej. Damy rade myslcie o tym ze my tu jestesmy i tak samo jak Wy probujemy!! Badzmy silne!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Halo dziewczyny! proszę mi się ogarniac!
![]() ![]() Sport: 300 skakanka ABS Mel B Dzisiaj skromnie ale jutro już będzie lepiej z cwiczeniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dupki do gory i idziemy dalej p zadnym kryzysie nie ma mowy wiem ze pierwsze dni da najciezsze ale nie oto chodzi by teraz rezygnowac. Np dzisiaj dieta sie nie udalo i to bardzo za duzo kalori bylo ale to nie znaczy by zrezygnowac jutro wracam do diety i bedzie dobrze wazne by po upadku sie podniesc i isc dalej. Sama miewam dni gdy jem cos zakazanego ale potem wracam do diety i mimo tych slabosci waga spada.
Swinko tez myslalam ze ja nigdy nie schudne wiele diet mam za soba a tu prosze wreszcie sie udaje powoli ale idzie tobie tez sie uda tylko nie probuj nawet myslec by rezygnowac!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Świnko póki mój synek robi w pieluchy,budżet na siłownię został wstrzymany
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
No i gdzie sie wszyscy podziali sama do siebie mam pisac czy co😕
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Basiu ja tu cały czas jestem,zaglądam często więc pisz,do samej siebie nie gadasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry w ten wolny dzień!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.