![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: styczeń - kolorówka, pielęgnacja, perfumy i inne
a i jeszcze zapomniałabym korektor Catrice Camouflage, najjaśniejszy
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Kochana dziś nie mam już dostępu do tych spodni. Jutro podam Ci wymiary obu par ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
u mnie czarna torba do ręki i na ramię
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie?
Spodobało mi się parę rzeczy: - Bioderma, płyn micelarny Sensibio H2O 250 ml i 500 ml - mój zapas, oddam tylko za coś ekstra, - baza pod cienie Too Faced - niewiele używana, ciężko sprawdzić, ale myślę, że na pewno zostało z 75% - próbki SPF 50+: Avene Cream skóra wrażliwa sucha 5 ml Iwostin Solecrin emulsja ochronna; Vichy Ideal Soleil Bronze; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Najpóźniej w czwartek (a pewnie jutro
![]() ![]() Powiedz proszę, czy ew. układ cienie Sleek plus następujące pędzle: - do cieni INFINITY - ECO TOOLS do cieni - E.L.F. do pudru za moją paletkę MakeUp Revolution by Ci się opłacał? Dopiero teraz zwróciłam uwagę, że masz u siebie pędzle, które byłyby dla mnie przydatne ![]() Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2016-01-19 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
widziłam że szukasz czarnej małej torebeczki, mam na wymianę "chanelkę" jeślibyś chciała to chętnie wymienię na coś z kosmetycznego
![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Hej fajnie masz rzeczy
![]() przygarnełabym korab--ile go jest i ile gr ? syrop klonowy. słuchawki douszne na zapas mogłabym przygarnąć , trochę tabletek alg na próbę co za mydło Irish Spring Icy Blast ? czy oddajesz tylko całość ? czy np. 1 kostka też w chodzi w grę ? . Wpadł mi w oko dzbanek do robienia mleka sojowego--wiem, że to droga sprawa ale powiedz jak fajna to sprawa ? warto kupić? Pozdrawiam Anna
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2016-01-22 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś za micel Biodermy?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
i jak z tą kamerką internetową, nadal zainteresowana?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Wpadły mi w oko
-Bioderma, płyn micelarny Sensibio H2O - 250 -Acne Derm krem 20% z kwasem azelainowym -Próbki la roche i Clarena Za obie rzeczy i za sama kurtkę to moim zdaniem troszkę mało. Ale chyba mogłabym oddać koszulę ![]() Co Ty na to?
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
hej,
- szampon do włosów i odżywka nawilżające Ocean Mist - żel do mycia twarzy Biały Jeleń - płyn do płukania ust Eco Cosmetics z czarnuszką masła kakaowe - tusz Loreal Volume Million Lashes - nowy lusterko stojące (nie te podswietlane tylko drugie stojace) i lusterko kieszonkowe niebieskie - słuchawki douszne, zwykłe czarne - maszynka do golenia Venus + 2 dodatkowe ostrza, Nowy, nieużywany pędzel do podkładu/kremu BB cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
coś za glinki i lusterko podświetlane (jaka to moc i temperatura barwowa)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Starałam się odpisać wszystkim, którzy o coś pytali, jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam
![]() Zapraszam do nowego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=865971 Wątek NIEAKTUALNY. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.