![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: ciuszki & biżuteria :) zapraszam!
Cytat:
tak, kolczyki u mnie są wolne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiscie
![]() z czego ona jest zrobiona? a fotke owszem, ale teraz nie mam aparatu... a masz jeszcze jakies inne kolczyki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
A pytaj ile chcesz
![]() tak od szwu pod pacha do szwu- tak plus/minus 45/46 ona jest tak tak troszke zwezana w tali zeby ladnie lezala i w najwezszym miejscu ma 40,troche wyzej juz wiecej, dlatego ja tak pisze bo nie wiem gdzie ja mam zmierzyc, nigdy mi takie dokladne wymiary nie byly potrzebne, ale niedlugo sie naucze i bede smigac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=aangellaa]
Mrufka- a mi sie podoba ten paseczek,jaka dlugosc i czy wogole masz go jeszcze? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...hmentid=197588/QUOTE] Musze sprawdzić w domu, bo nie pamiętam czy doszło do wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
ok, to bluzeczka, broszka i rozowe kolczyki?
![]() A moze zamierzasz wystawic cos jeszcze, bo ja tak, a jak mi sie cos spodoba to po co 2 razy wysylac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
wiec co bys chciala za ta katanke ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
nie moge sie zdecydowac
![]() moglabys mi podac dokladne wymiary?no i czy wogole jeszcze sa te rzeczy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=119137 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=224320 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=224465 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=119113 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() sorry ze tak długo nie odpisuje-odłączyli mi neta ![]() Rozmiarówke bluzy podam ci jutro,bo teraz póżno juz szukac ciuchów ![]() jeśli masz juz aparat,to da sie zrobic foto na kimś? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
wystapil blad- mialo byc 54, nawet tego nie zauwazylam
![]() to jest taki cienki material, zaraz wrzuce fotke na sobie i jeszcze bedzie dostawka innych rzeczy bo jest aparacik ![]() Sweeney- zauwazylam plamke na tej katance, z tylu na plecach, nie rzuca sie bardzo w oczy ale wole o tym napisac, zaraz zrobie fotke, jak sie rozmyslisz to zrozumiem buziaki ![]() Edytowane przez aangellaa Czas edycji: 2005-11-29 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
i jeszcze
![]() oraz fotka do sweeney |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Aha i zapraszm jeszcze na moje kosmetyki
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...83#post1001483
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() P.S. u Ciebie podobają mi się jeszcze te dwie rzeczy z bizuterii ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Ok Justek rezerwuje
![]() ![]() Sweeney- rozumiem, moze znajdziesz u mnie cos innego bo mi sie podoba ta bluza ![]() Ciuszki: -różowy top tuba Vero Moda rozmiar S szer. 37, dł. 39 -spódniczka Terranova pas 35/36, biodra 42/43, dł. 51 -jeansy z lycra (naciągają się) pas 35, dł. 105, biodra 40/41 -kremowy top: od szwu pod pacha do szwu 36, dł. od pachy w dół 28 bez tego na szyje, calosc ok 48/50 to ciezko zmierzyc -żółty top: od szwu pod pacha do szwu 39, dł 39/41 -bluzeczka bezowo czarna , rekaw 3/4 dł. od szwu 40, dł.48 (z tylu) szer. od szwu pod pacha do szwu 41 dopasowuje sie do sylwetki -bordowa kamizelka z kapturem- sweterek: od szwu pod pacha do szwu 40, dł od ramienia w dół 52 dopasowuje sie do sylwetki -czarne rybaczki rozm. M, dł. 63, pas 34/35, biodra ok 42 Dodatki: -łańcuszek z muszelek dł ok 43 -łańcuszek z sercem ok 22 z jednej i 22 z drugiej -kolczyki koła, srednica ok 5 -male kolczyki cyrkonia i liść (do czyszczenia) -kolczyki wiszace z perelką dł. ok. 3 cm bez zapięcia -kolczyki "zawinięte" z cyrkonia (do czyszczenia) chyba srebro , bez zapiecia ok 1 cm -2 pary kolczykow czarnych plastkowa kulka, wieksze i mniejsze, gumowe zatyczki -przywieszka WAGA srebrna (do czyszczenia) -przywieszka słonik, malutka ok 1 cm -przywieszka krzyż celtycki dł. ok 3,5cm -broszka jaszczurka, plastikowa, kolor złoty dł. o 7 cm -broszka z czarnym środkiem, plastikowa dł. ok 3.5 -broszka przeplatana dł 6 cm ,plastik -przywieszka fioletowy kamyk dł. ok 2 cm -przywieszka kwiat, średnica ok 5 -bransoletka chyba srebrna ale do czyszczenia -bransoletka (jakby z kilku) miejscami przetarła się na różowo -bransoletka z koralików śr. ok 5,5 naciąga się -łańcuszek bez zapięcia, złozony na pół ma dł. ok 37 -pierscionek kolor złoty regulowana wielkosc -srebrne pierscionki, ok 2 cm, jeden lekko zdeformowany(ten bez oczka), drugi pęknięty, trzeci pogięty -portfel damski -wizytownik -kosmetyczka
Edytowane przez aangellaa Czas edycji: 2005-12-07 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.