|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy - pozbędę się wszystkiego!!!
Witaj, mam Aliena EA i mogłabym oddać za Opium Orchidee, jest go ok. 40/60 ml tester.
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Proponujesz wymianę 1:1 czy dasz mi jeszcze coś dobrać??? |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucę chętnie dwie próbki Aliena Taste of F, jeśli znajdę 3cią to 3
Jeśli pasuje to zapraszam na PW
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
dokładka i aktualizacja - zapraszam
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, nie ukrywam, że w pierwszej kolejności interesują mnie jakieś lżejsze zapachy na wiosnę, masz może coś takiego pod ladą? Jeśli nie, to podoba mi się Mauboussin, ale muszę się jeszcze chwilę zastanowić
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Hej, może i jestem zainteresowana
![]() Nie pamiętam tego zapachu a recenzje ma skrajne - od zachwytów po obrzydzenie. Co chciałabyś za niego??? To już unikat |
|
|
|
#39 | |
|
Bright side of life
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Sonia R. Women (not for men) 3,5ml Vaara Penh. 1,5ml F.Night J.Simpson 4,8ml Ambar J. del P. 2ml In Black J. del P. 0,9ml In White J. del P. 1ml Kenzo Fl.Essentielle 1ml M.K. M.Kors edp 0,9ml Agent Prov. AP 1,6ml Volupte Oscar dela R 2ml Tom Ford Orchid Vo. de Fl. 0,7ml wychodzi około 21ml Edytowane przez Katefit Czas edycji: 2016-03-13 o 14:02 Powód: może by ew. dorzucic do listy Flowerbomb La Vie en Rose 2013 V&R ok 1 ml plastik |
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaczęłam się jeszcze zastanawiać nad Twoim Alienem Ambrowym. Czy dobrałabyś za niego coś jeszcze oprócz Lolity?
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
A co tam, niech będzie
Wybierz sobie coś jeszcze, zawsze dodaję gratisy a widzę, że "doświadczona" jesteś , więc nie chcę podsyłać znanych Ci już zapachów...Cytat:
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubię mocarne zapachy, ten na wiosnę to trochę taka fanaberia, szukam bo nie mam, ciągle te dusiciele przybywają
Spod lady mogę zrobić dużą odlewkę Messe de Minuit, Ninfeo Mio, Lou Lou Blue.
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." Edytowane przez chouette_ Czas edycji: 2016-03-13 o 23:04 |
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Hej,ja mam baleciagę b.wwersji skin, jeśłi jesteś zainteresowana to daj znać,może coś wymyślimy
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
a masz coś poza wątkiem? preferuję zapachy bez owoców, najchętniej coś kwiatowego z nutami drzewnymi
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
zapraszam, już dużo ubyło
ale dalej wiele do wzięcia
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Trudno, może jeszcze kiedyś się uda
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Shalimara pochopnie nie oddam, będę narzekać i marudzić
w wątku nic za niego nie widzę, masz coś poza?
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Oddałabym ultraviolet w zasdzie za Aliena tylko ale wiem , że tonie ta liga ani ilość.
A może, piszesz wprawdzie o odlewkach, ale może oddałabyś flakon Mad Madame lub Citizen Qeen, oczywiście zależnie od pojemności.? Pozdrawiam
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

ale dalej wiele do wzięcia
w wątku nic za niego nie widzę, masz coś poza?