![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwszy pocałunek
Nie ma się czego bać..
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
dokładnie...każdy to potrafi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ale fajny wątek
![]() ![]() Ja Ci tylko powiem tyle od siebie - jeżeli to ON zainicjuje pocałunek nie wyrywaj się do przodu - łatwo to wyczuć i wychodzi sztucznie - poczekaj aż on zadziała ![]() ![]() ![]() Nie wszyscy faceci lubią pomadki/błyszczyki na ustach kobiety więc jak możesz to pozbądź się w porę - no chyba, że wiesz o tym , że on lubi no to wtedy wiadomo ![]() Powodzenia ! ![]() BTW - Ale Ci zazdroszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Życze miłego pierwszego pocaunku ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
hehe,widze że mój wątek dalej rozpisywany jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Pierwszy pocałunek :)
Nie wiem czy istnieje juz takie ale chciałam załozyc własne
![]() ![]() Ja pamietam wszystko dokładnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwszy pocałunek :)
Mój pierwszy pocałunek
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Mój pierwszy pocałunek był z ....Turkiem Nie da się tego zapomnieć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
kocham Turkow. ojj zazdroszcze ci bardzo!
a swojego pierwszego niestety nie pamietam.
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
mój... hm szkoda gadać, pamiętam tylko, że mi się bardzo spodobało
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
![]()
Mój pierwszy pocałunek pamietam bardzo dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zapalasz ogień - gdy w mroku tonę dodajesz siły - gdy walczę co dzień gdy świat się staje czarno - biały Ty śmiechem mu przywracasz barwy Otwierasz duszę - gdy się smucę wskazujesz prawdę - gdy się gubię... ![]() Kocham !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Mój pierwszy pocałunek był na koloniach w Niemczech. Poznałam tam takiego Niemca, miał na imię Nicky. Bardzo mi się podobał.. i zwrócił na mnie uwagę. Pewnej nocy zaproponował mi pójście nad morze... Pamiętam to bardzo dobrze, było ciuchutko, tylko szum fal, a na drugim brzegu (było to w takiej zatoce) widać było światełka. Niebo było bezchmurnie... księżyc i gwiazdy...
Wtedy on mnie chwycił delikatnie za brodę i delikatnie obrócił w swoim kierunku.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
KWC
|
mój pierwszy pocałunek ( z języczkiem) bardzo mną wstrząsnął. W negatywnym znaczeniu. Był obleśnie mokry, ciepły i trochę z zaskoczenia.
Jakoś to zniosłam, ale z randki wracalam ciężko rozczarowana, że to tak "smakuje". Pomyślałam, że w życiu już nikogo nie pocałuję w ten sposób, bo się porzygam ![]() Oczywiście szybko zmieniłam zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
a ja całowałam się de facto (czy jak to tam sie pisze) pierwszy raz z duuużo starszym ode mnie chłopakiem... nie wspominam tego dobrze...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Pierwszy pocałunek, hmm. Miałam niecałe 14 lat i byłam z chłopakiem starszym o 3 lata. Siedzieliśmy u mojej babci w ogródku na kanapie i nagle zaczął się do mnie coraz to bardziej przyblizać i przybliżać. I kiedy się tak zbliżył to ja nagle przestraszona "Co ty robisz" ale w końcu dałam się pocałować. Wspominam go mile bo to pierwszy pocałunek. Byłam z tym chłopakiem 3 lata z małą przerwą. Później było jeszcze parę pierwszych pocałunków, bo każdy z innym chłopakiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
Mój pierwszy pocałunek był z ówczesnym narzeczonym.Stało to się to na pkp,jak przyszłam po niego,bo przyjechał do mnie.Idąc tam,przekomarzaliśmy się,czy dam mu buzi.Byłam wtedy bardzo nieśmiała,ale jak go zobaczyłam,podeszliśmy do siebie,chwyclismy się za ręce i był słodko-namiętny pocałujek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Aligal :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Oj pamiętam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Miałam 17 lat
![]() Dyskoteka... Zbliżył się, nagle jakby nogi zaczęły mi się uginać, zawirowanie w głowie, motylki w brzuchu...jakieś dziwne uczucie i stało się ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
miałam 17 lat , a pocałowalismy sie (a w zasadzie on mnie pocałował) na osiemnastce u kolezanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
... choć nie Westwood
|
Miałam 13 lat. Miło wspominam, nie miałam potem traumy
![]()
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2014-01-12 o 05:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Pierwszy to chyba na urodzinach u kumpeli jak w butelke graliśmy , ok.14/15 lat miałam...
![]() Ten kto wymyślił ta "gre" powinien nagrode dostać... ![]() Ale to było takie niemarwe powiedziałabym ![]() A na prawdziwy pocałunek ciagle czekam... ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
hehe aż mi się przypomniały dawne młode lata
![]() miałam lat 14, były wakacje, wszystko pachniało, byłam dziewczyną dilera ![]() kilka dni uciekałam przed tym wydarzeniem aż w końcu nastąpiło na schodach na boisku odbył się mój pierwszy pocałunek, pamiętam że głównie to było... mokro (ślinił się jak baset) kolejne były jeszcze gorsze, kumpela do tąd się ze mnie śmieje że chodziłam i plułam ![]() długo z tym kolesiem nie pobyłam
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Koniec świata! W końcu nawet ja się doczekałam swego pierwszego prawdziwego pocałunku
![]() Mam 19 lat. A było to jakieś 2-3 tygodnie temu. Byłam u `kolegi. ( tak go nazwę, bo nie jesteśmy razem, ale wszystko idzie w tą stronę ). Postanowiliśmy, że ugotujemy sobie obiad ;> fajny czas, gotowanie, jedzonko, potem chwilę pogadaliśmy i poprosiłam go żeby odprowadził mnie do samochodu, bo już muszę uciekać ![]() ![]() ![]() Gdy odchodził uśmiechnął się do mnie i ogólnie mało nie zwariował ze szczęścia, bo wracał do bloku w podskokach xD. Ale mimo wszystko myśłałam, że będzie lepszy, fajniejszy, że całowanie to naprawdę jest NIEZIEMSKIE. No ale wyrabiamy sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Z pierwszym pocałunkiem przyjemnych wspomnień niestety nie mam. Liczyłam z nim ogromne nadzieje i chciałam pierwszy raz pocałować się z kimś kogo kocham, a wyszło jak wyszło. Mianowicie w wieku 16 lat miałam depresję, ciągle chodziłam przygnębiona, bez przerwy płakałam, myślałam o najgorszym i...miałam takiego kolegę w kierunku przyjaciela. Któregoś dnia ,gdy już całkiem miałam wszystkiego dość urwałam się z lekcji i napisałam mu smsa czy możemy się zobaczyć. Oczywiście chciałam się wygadać. Nasza relacja od początku miała tak wyglądać. Z tym, że ja zaczęłam mówić, zaczęłam się zwierzać, łzy mi w oczach stanęły, on zaczął mnie przytulać, aż w końcu przyciągnął mnie do siebie i zaczął całować. Ja na początku wielce zdziwiona co on w ogóle robi, chciałam od razu się od niego odsunąć, ale głupio pomyślałam ''A co mi tam, zobaczę czy umiem się całować'' xD Śmiać mi się chce z toku myślenia jaki wtedy miałam
![]() Tak jak pisałam po pierwszym pocałunku z przyjacielem miałam długi uraz aczkolwiek, gdy pojawił się mój obecny facet to o pocałunku z nim marzyłam i pamiętam ,że tylko modliłam się, by nie ślinił i nie był tak chamski jak mój dawny kolega. Z tym, że ten drugi pocałunek był już inny, bo właśnie wyjątkowy, wyczekiwany *.* Pamiętam ,że na każdym spotkaniu chciałam ,aby wreszcie już mnie pocałował. Bo mimo wszystko nie spieszyliśmy się z tym i nasza znajomość rozwijała się dość powoli. Któregoś pięknego dnia 28 kwietnia 2012 roku, gdy byliśmy nad wodą, słońce wspaniale świeciło, było bardzo ciepło siedzieliśmy bez słów, ja na jego kolanach, po pewnym czasie zaczęliśmy patrzeć sobie głęboko w oczy, ja się uśmiechnęłam, on też po czym zbliżył swoją twarz do mojej i najpierw tak słodko i delikatnie zaczął smyrać moje usta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.