|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Od słowa do słowa i tak wyszło, a że ja jestem uparta to przebrałam się w dresy i powiedziałam, że nigdzie z nim nie jadę.
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Hej
![]() Kochane ja dzis dzien z Tula. Wslasnie wstawilam pranie I usiadlam. Nasmazylam nalenikow Bo jutro bede piekla z pieczarkami I kurczakiem. Wiec mam juz z glowy. Rosol wstawie moze jeszcze wieczorem a na obiad dzis mnie naszlo na placki ziemniaczane z gulaszem wiec ja dzis caly dzien przy garach. A jeszcze musze tz salatke zrobic na jutro na sniadanie. Migotko co sie dzieje? Noz ubic dziada! Yss Alex dlugo przeziebienie cie trzyma:/ Ewcia Ignas ma juz roczek❤ Matko kiedy to zlecialo!!!zdrowka dla niego I wszystkiego naj ! Kasia znow P.dopadl bol zeba o masakra biedny on![]() Zophee o rany Bobri bedzie szalal w nocy my dzis tez drzeme mialysmy z Tula 3,5h,wiec dzis jej pozwole posiedziec do 20 kurcze wspolczuje ze tz wyjezdza na tyle:/Margo ktory to juz ortodonta szukasz idealu hahaha. Ja nie czytalam serii nie pomoge. Ale yss juz wszystko CI powiedziala A powiedz mi jak u was sytuacja jak sprawy zwiazane ze staraniami? Cos planujecie czy na razie jeszcze nie?Magda ja mam do ciebie Romans Bo skoro leciesz do PL. I jeszcze bede cie widziec to czy mozesz mi powiedziec czy w UK dostane normaderm krem bb? Bo w PL go nie ma a wiem ze jest takowy I bym go chciala nabyc I jeszcze jedna prosba Bo pisalas mi kiedys ile kosztuje lakier hybrydowy shellack a powiedz mi od czego zalezy taka roznica w cenie? Objetosc?---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Magda interesuja mnie kolory hot pop pink, hollywod ,asphalt po 7,3ml pojemnosci. Bylabym ci bardzo wdziczna po ile toto i ile to na zlotowecki
Edytowane przez Gianna M Czas edycji: 2016-01-30 o 18:19 |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka wieczorem siade I Ci wszysko opisze
Bo z tymi hybrydami to nie pamietam
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana nie wiem ale i Wanessa czasem daje w kość . Z chęcią zakładam dla Was nowy wątek Wanessa musze dziś obserwować bo zjadla obiad i zaraz lekki paw , Tak sis zastanawiam czy nie zjadla za dużo . Bo ona tak to mało je a ja jej dałam pół obiadu i wcześniej jeszcze pół słoiczka śliwki suszonej. No i jeszcze się picia nasila jak nie patrzyła ( cole )
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam skalpel 2 ależ się bosko czuje 😀
Basiu o kurde, może za szybko jadła czy co? Gianka no nie wiem kiedy to minęło, a on już taki rezolutny chłopczyk 💜 Migocia a on co na to?
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Magda spoczko mamy czas
dziekuje CI bardzo bardzo bardzo!Lilka super z joga! Ja tez cwicze tylko dla wzmocnienia miesni Bo w domu raczej kalorii nie spale. Ale miesnie pracuja.sexy dupcia na wiosne musi byc
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zakwasy po tej jodze ło matko
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Idę młodego usypiac kolacja już czeka i może zaciagne chłopa do wanny Miłego wieczoru 😚
|
#38 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam wk.urwa jak cholera.Bylismy u tych tesciów kupiliśmy flaszke żeby opić mojä umowe.Dominik dziś nie spał wiec chciałam isc około 18:30 do domu bo wiedziałam że bedzie padniety.Mówie tżtowi ze idziemy.On dalej pije..Mówie drugi raz,trzeci,dziesiąty.Nic. W końcu sie ubrałam a wtedy Dominik mówi że on nie idzie i bedzie spał u dziadzi Juz mega w☠☠☠☠iona powiedziałam do tżta ze nie wejdzie do domu i wyszłam.Myślałam ze komuś przywale po drodze.Za około 30 minut przyszedł ttz z Domisiem ,tesciem i szwagrem.Tz mi mówi ze szwagier po drodze wyskoczył na niego co to za bezstresowe wychowanie Dominika
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Iza rozumiem twoj zal ale ja bym dziecka nie zostawila z osobami ktpre spozywaly alko. Jak sama mowilas tz pil wiec wiesz jak wyglada rozmowa z osoba ktora pije. To jest inna gadka. Rozumiem ze tz powinien zroUmiec i wiedziec kiedy poqiedziec stop ale tez wiesz %szalaly.
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Iza no nie ma co tutaj polemizpwac na temat wychpwywania etc. Ja Natce nie zakazuje takich rzeczy ale to nie znaczy ze inne matki ktore tak robia sa zle. No ja stosuje polityke ze dziecko ma dostep do wszystkiegp ale z umiarem. Nie sleczy caly dzien przed tv ale bajke ma wlaczana. Nie siedzi z tabletem ale youtube umie wlaczyc skad nie mam pojecia. Ma gre na tel pou ktorego karmi ubiera kladzie spac etc i tez raz dziennie moze to robic.
Co do zostawienia Domisia to jednak zostawilas go z tata ale pijanym takze jednak rodzic ale co za rodzic w sensie nie myslacy jednak trzezwo. No w domu bylo duzo ludzi wiec co innego. Mimo to ja bym dziecka nigdy nie zostawila nawet w zlosci. No ale to impuls. Wina zawsze lezy pomiedzy. |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Zophiee jak tam Bobri spi? Ola dopiero zasnela
Iza no wydatek niestety szczegolnie ze ten kuzyn jest taki kochany ze ja dla niego.duzooo traktuje Go jak chrzesniaka troche i zawsze mu nie szczedze. Na ferie do mnie zawita pewnie A co do tz to nie zostawilam dziecka z ojcem pod wplywem % A innym nic do tego jak wychowujesz dziecko. Gianka a no jakos moj maz ma ostatnio pod gorke zw zdrowiem Jak nie irok tp sraczka i tak.na okraglo. Ewa Ignas bidok zmeczony wszystkim ![]() My bylismy u rodzicow. Robilam szaszlyki na kolacje. Pyszota wyszla Teraz popijam piwko i zaraz ide na spanko.
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda co on na to? Nic. Słowem się nie odezwał i tak do tej pory.
Lila za jogę W dzien ladnie sloneczko swiecilo, a teraz tak okropnie wieje. Pospałam godzinkę i wstałam z bólem żołądka, aż mnie mdli. Idę wypić rumianek.
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz mam ogromne wyrzuty sumienia ze poszłam.Ale to był impuls i wiedziałam ze Dominis ma opieke.
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
A mielismy isc na "Poznaj mojego dziadka" czy cos takiego. Jakas komedia
Migotko miety sie napij u mnie tez wieje jak cholera
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Iza ja też bym nie zostawiła dziecka ale z drugiej str rozumiem Cię ze byłaś zła. Zostawiłas go? Ok, trudno było minęło nic mu się nie stało.
Kasia mamusia na fb Cię wrzuciła 😁 Ignas padł juz o 19tej taki zmęczony 😁 Migocia no w kaczan go 😡 Wykapalam się, siedzę na necie. W tv chujnia ale jutro Star Wars 😁 juz się ciesze 😁 ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Ej dziewczyny bratowa nie wie ze ćwiczę i mam dietę i odpaliła do mnie ze schudłam 😁 kurde ale mi się morda cieszyła 😂 ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- U mnie też pizga 😡
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa pytala sie czy moze 😂 Brat nie chcial za bardzo ale mlody jest i nie ma do gadania za duzo :p No bratowa na plus
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Iza nic sie nie stalo to byl impuls. Tam byli tez inni i wrocili do domu grupka. Spoko. Tak jak mowie kazdy wychowuje dziecko po swojemu. Nie masz co sie przejmowac gadaniem innych bo ty jako mama wiesz co dla dziecka najlepsze i ty wyznaczasz granice. W dupie gadanie szwagra,nie jego sprawa.
Ale Iza czemu ty dla tz nie stosujesz rb? padlam po tym! Ewcia super brawo takie komplementy motywuja! U mnie tez pizga. Dopijam herbate i spadam spac |
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gianka pytałam Cię kiedyś o rzęski? uzupełniałaś już? ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:26 ---------- Dobranoc i dzień dobry ☺
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() My juz na nogach. Ewciu uzupelnilam raz I zdjelam Bo mi po uzupelnieniu szybko zeszly. Mialam dwa tygodnie. Pierwsze mialam 4,5tygodnia. A potem stwierdzialam ze nie bede co 2tyg ich katowac. Teraz znow long4lashes uzywam Bo biedne takie slabe byly. Juz jest lepiej. Ale wiecej nie zrobie szkoda moich naturalnych |
|
|
|
#51 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
7 Cytat:
Cytat:
tylko ze jak jestesmy u nich oni maja totalnie gdzies ze dzis ogladał bajke i specjalnie mu puszczaja Cytat:
Z tz dalej kłótnia dobrze ze poszedł do pracy na cały dzień.
|||
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, u nas pizga znowu tak ze juz sobie poszłam dzisiaj biegać 😡niby słońce świeci ale zimno i co chwila to słońce zachodzi 😡
Gianka no ja tak miałam osłabione po ślubie, masakra. A krótkie ze szok. Nie uzupelnilam ich. Owszem u kogoś bardzo mi się podobają ala mam tak jak Ty, szkoda mi swoich i juz tez raczej nie założę. Iza chociaż nie będziesz musiała na niego patrzeć 😉 Udanej niedzieli dziewczyny. My jutro robimy podejście do przedszkola. Ciekawe co z tego będzie 😉
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Wstałam dopiero niedawno, bo wczoraj późno się położyłam, muszę kawę jakąś zaraz skombinować bo nieprzytomna jestem. Gwiezdne Wojny mi się bardzo podobały także polecam fanom gatunku ![]() Lila_27 pójdziesz na jogę kilka razy i też będziesz tak wygimnastykowana jak te emerytki kasiab91 szkoda że z kinem się nie udało, może dzisiaj się wybierzecie? Współczuję tżtowi bólu zęba zophiee dziękuję ale kupiłam już ebooki 89migotka oj, tż nabroił, szkoda że wyjazd nie wypalił Gianna M ze staraniami u nas jest tak, że się nie zabezpieczamy, ale kochamy się kiedy mamy na to ochotę a nie kiedy mam owulację, nawet nie sprawdzam kiedy mam owulację. Jakoś przeraża mnie takie analizowanie cyklu i dostosowywanie przytulanek do odpowiedniej fazy Ewcia o to różnica już musi być spora skoro siostra zauważyła, miłe to, cieszą takie komplementy ![]() U mnie też dzisiaj słoneczko, ale od wczoraj strasznie wieje. Miłego dnia |
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kąpiel wspólna się udała,ale ledwo wyszliśmy z wanny gadzina się obudziła i poszłam uśpić i padłam razem z nim Ledwo z łóżka wstałam takie zakwasy mam! A wydawało mi się,że takie lekkie ćwiczenia ![]() Dzisiaj wieje jak choler,a! Nie mamy żadnych planów,siedzimy na razie,obiad gotuje się Może po obiedzie jakiś spacer się zaliczy krótki,i do Rossmana muszę skoczyć,bo mnóstwo rzeczy na wykończeniu---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Iza nie dziwię się,że się wkurzyłaś Miłego dnia
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Margo rozumiem,czyli moze tak byc ze za mies czy jakis czas dzidzius bedzie
Ewcia dokladnie. Ja po pierwszym mialam super a po uzupelnieniu masakra:/ podobaja mi sie bardzo I Sa wygodne na pewno Bo niebtrzeba sie malowac ale jednak nie beds swoich naturalnych katowac najgorsze ze mialam juz takie swoje dlugie I mi sie polamaly bardzo. Ale juz duzo leiej rosna Bo na poczatku to AZ mi sie plakac chcialo jak je zobaczylam! Masakra! I nikt mi nie powie ze to zalezy od zalozenia I profesjonalizmu srutu tutu. Po prostu niszcza rzesy I juz. Jak wszystko co sztuczne. Iza OJ juz wybacz tz nie ma co sie klocic. Nie denerwuj sie. Facet nie myslal racjonalnie. |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
My juz wracamy
Ruda no ba! Co ma byc nie widac jak zapitalasz rowno z cwiczeniami ![]() Lila chcociaz sie udalo razem wypluskac ![]() Margot dobre podejscie do staran ! Jak cos to bede miala takie samo chociaz ja mam tak bolesne owu ze ciezko bedIe przegapic ![]() Migotka i jak?ogarnal sie pan maz? ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Iza no nie ma co juz rozkminiac. Wkurzylassie i slusznie. Tez bym sie wkurzyla. Tz to ojciec odpowiedzialnosc za dziecko tez ponosi
|
#57 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak jest najlepiej.Sex kiedy ma sie ochote bez spinania Mam nadzieje że już niedługo zobaczysz 2 kreseczki Cytat:
a co bedziesz kupowac w rossmanie? Dobrze że Natuś pozwolił chociaż na wspólną kąpiel Cytat:
Tż dzwonił rozmawialismy niby normalnie choc troche służbowo.Zero wspomnienia o wczoraj. Zaraz bede robić obiad a potem chce iść z Dominisiem na spacer. Jutro rano musze jechać do B-b na badania do nowej umowy.To jest nowe przyjecie pod firme i musze mieć nowe firmowe badania.
||||
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ruda już od jutra Kostuś do przedszkola? Cudownie! Mądry z niego chłopczyk i da radę! ![]() Margot masz rację, nie wyliczaj kiedy owu. ![]() Mysia spokojnej drogi Tż nie ogarnął się i ja też nie mam zamiaru pierwsza do niego się odezwać. Dobra, trzeba się zebrać i iść na jakieś zakupy spożywcze. Miłej niedzieli
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Iza u nas nie ma czegoś takiego, idę zaprowadzam, chce zostać to ja wychodzę i mogę tak przez kilka dni. Za darmo. On by był od 9tej do 13tej. Palce tylko ubezpieczenie, za herbate, nie bede placic za obiady bo do po 13tej jest obiad a on i tak nie je.znoszę papier do ksero, ręczniki papierowe, pastę do zębów na jakiś czas. Ale to już jak się zaklimatyzuje.
Migocia ja efektów nie widzę. Za krótko jak dla mnie żeby coś było widać. No ale ona mnie widziała w grudniu jak ważyłam 60kg 😉 jutro się ważę. Widzę że twarda jesteś 😉 Margot super podejście. Tak trzymaj. A GW jak dla mnie cudo 💜👏 Lila dobra i wspólna kąpiel 😉
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Margot fajne podejście do starań ☺
Ruda OMG! Kostello do przedszkola! Jak ten czas leci ☺Trzymam kciuki, żeby mu się podobało ☺ Mysiu co dobre to szybko się kończy 😕Ale niedługo znów jakiś weekend fajny wymyslicie☺ Iza takie do domu rzeczy i dla młodego muszę kupić ☺Tzowi odpuść już 😜 ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Dzisiaj podobno Dzień Przytulania 😊Więc przytulam Was moje kochane na odległość 😛
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.

biedny on
my dzis tez drzeme mialysmy z Tula 3,5h,wiec dzis jej pozwole posiedziec do 20
kurcze wspolczuje ze tz wyjezdza na tyle:/
A powiedz mi jak u was sytuacja jak sprawy zwiazane ze staraniami? Cos planujecie czy na razie jeszcze nie?

Juz mega w☠☠☠☠iona powiedziałam do tżta ze nie wejdzie do domu i wyszłam.Myślałam ze komuś przywale po drodze.Za około 30 minut przyszedł ttz z Domisiem ,tesciem i szwagrem.Tz mi mówi ze szwagier po drodze wyskoczył na niego co to za bezstresowe wychowanie Dominika

Teraz popijam piwko i zaraz ide na spanko.
za jogę