Orgazm - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Pokaż wyniki sondy: Czy osiagacie bez problemu orgazm
tak zawsze 26 27,96%
dosc czesto 33 35,48%
rzadko 20 21,51%
wcale 14 15,05%
Głosujący: 93. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-05, 23:09   #31
bess
Zakorzenienie

Dot.: Orgazm

Co Jotek nadal cie punkcik uwiera?Daj spokoj,ja sobie wypraszam zeby jakas dziewuszka wparowala i zaczynala tutaj wpisy od wyzywania innych.Ty moze jestes masochista i lubisz ponizanie.Ja nie jestem i nie zamierzam sie na to godzic!
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-05, 23:26   #32
jotek
Raczkowanie

Smile Dot.: Orgazm

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
Co Jotek nadal cie punkcik uwiera?Daj spokoj,ja sobie wypraszam zeby jakas dziewuszka wparowala i zaczynala tutaj wpisy od wyzywania innych.Ty moze jestes masochista i lubisz ponizanie.Ja nie jestem i nie zamierzam sie na to godzic!
Witaj bess
Jaki punkcik
Zbieram trochę pkt w jednym hipermarkecie , ale na forum....ja
Taki porządny i kulturalny gość jak ja punkcik....no , chyba , że jakiś dodatni
Napewno mnie Pani pomyliła z kimś innym , na 100%
Nie wiesz czy Pomadka jest aktualnie na forum , czy ma inną zmianę?
Kilka dni tu nie byłem , ale widzę , że jestem rozpoznawalny...hmm , to chyba dobrze
Pozdrawiam
jotek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-05, 23:29   #33
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jotek Pokaż wiadomość
TAK...Porządek musi być , kto to widział tak się zachowywać mając tak mało postów i jeszcze śmie tak wyzywać innych , ja na miejscu Pomadki wszystkim bym Wam dał po banie świątecznym , a co!!!....trochę kultury miłe Panie
Naprawdę jestem tym poruszony do głębi , a moja wrażliwa dusza cierpi
Szukasz zaczepki czy mi się wydaje?
Mam na dziś dzień dość trolii, chamskich pw, wrednych odzywek i innych trollowatych wypowiedzi, więc i TY skończ toczyc boje o nic, bo pkt dostałeś za złamanie regulaminu. Wyjaśniłam CI to w PW, ale widać nie chcesz przyjąć do wiadomości oczywistych argumentów.

Trzymanie porządku jest moim obowiązkiem czy tobie się to podoba, czy nie.
Stary 2006-12-05, 23:30   #34
bess
Zakorzenienie

Jasne jasne
Nie wiem czy na powaznie pytasz o Pomadke ale i tak odp
Wchodzisz na czyjs nick i tam sie pokazuje ostatnia aktywnosc.Oczywiscie najprosciej poznaje sie po zielonej kropce na dole.Jak jest zielona-znaczy aktywna.

PS facetów jest tu tak niewielu i przewaznie miewaja "złote mysli" wiec nietrudno zapamietac
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-05, 23:37   #35
jotek
Raczkowanie

Cytat:
Ty moze jestes masochista i lubisz ponizanie.Ja nie jestem i nie zamierzam sie na to godzic!
Też nie lubię
Też jestem nowy i wszystkie mnie tu lubicie , ja Was zresztą też
Mówię Ci zacząłem szukać butów narciarskich , a skończyłem na....tytułowym orgazmie he he (mam na myśli tytuł wątku ).
Ach , co Wy kobiety w sobie macie
No to chyba mam już tytuł kolejnego wątku
Zmykam ... pa pa...dobranoc i miłych snów
Stary 2006-12-05, 23:47   #36
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne jasne
Nie wiem czy na powaznie pytasz o Pomadke ale i tak odp
Wchodzisz na czyjs nick i tam sie pokazuje ostatnia aktywnosc.Oczywiscie najprosciej poznaje sie po zielonej kropce na dole.Jak jest zielona-znaczy aktywna.

PS facetów jest tu tak niewielu i przewaznie miewaja "złote mysli" wiec nietrudno zapamietac
Bess nie tłumacz mu, bo watpię, aby on pytał poważnie. Nawet odnoszę wrazenie, że jest lepiej zorientowany niż by wskazywały na to jego posty.
Stary 2006-12-07, 23:13   #37
jotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Bess nie tłumacz mu, bo watpię, aby on pytał poważnie. Nawet odnoszę wrazenie, że jest lepiej zorientowany niż by wskazywały na to jego posty.
Pytałem jak najbardziej serio.
Nawet nie zwracałem uwagi na tę kropkę wcześniej
Teraz już wiem kiedy kto jest w tejże chwili...pozdr
Stary 2007-01-05, 23:03   #38
nom_de...
Zadomowienie

Dot.: Wasz PIERWSZY orgazm... :)

Nie chcialam zakladac nowego watku --> zostac zlinczowana przez moderatorow , dlatego podpinam sie do ogolnego watku o orgazmie
Wiec kiedy, w jakim wieku, w jakich okolicznosciach przezylyscie/przezyliscie pierwszy orgazm? Nie mam na mysli "tylko podczas stosunku"...
Jestem ciekawa odpowiedzi, tzn. od kiedy ksztaltuje sie nasza aktywnosc seksualna... Sama odpowiem na to pytanie, jesli temat sie rozwinie
nom_de... jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-08, 22:48   #39
jotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Misiaczek20 Pokaż wiadomość
witam was drogie Wizazanki i z gory przepraszam jesli temat w niewlasciwym dziale badz tez juz takowy istnieje jak tak jest to prosze o scalenie ich Moj problem jest taki ze wczoraj moja przyjaciolka zaczela mi sie zwierzac i w koncu odwazyla sie na zadanie pytania jednakze tym pytaniem mnie zagiela tzn ma 21 lat i zaczela dopiero swoje zycie seksulane no i pojawil sie problem z osiagnieciem orgazmu u niej na poczatku odczuwala tylko bol mimo iz jej facet byl delikatny ale po kilku razach bol zniknal natomiast nadal Anita nie osiaga ze stosunku zadnej przyjemnosci zadalam jej wiele pytan i gra wstepna zawsze jest,nawilzenie tez jest prawidlowe Rafał potrafi bardzo dlugo wytrzymac wrecz czasowo moglby sie dograc z jej potrzebami jednakze ona nadal nie odczuwa przyjemnosci stosowali rozne pozycje oraz stymulacje punktu G itp i szczerze nie wiem co jej poradzic zaczynam podejrzewac ze tu role moze odgrywac jej psychika bo byc moze tak sie skupia na osiagnieciu orgazmu ze juz nic innego nie zajmuje jej uwagi ale nie wiem czy dobrze mysle wiec bylabym wdziewczna zarowno za opinie specjalisty jak rowniez was dziewczyny moze macie jakies rady dla niej bo ja nie wiem jak jej pomoc czy tez co doradzic
Ciekawe co na to Anita co ma 21 lat i jej chłopak Rafał
A jak ktoś się domyśli o kogo chodzi , a ona się tylko Tobie zwierzała
W końcu takich par nie ma wiele w Polsce , może tylko ta jedna
Pozdrawiam Anitę i Rafała

......
Stary 2007-03-01, 13:11   #40
madziuni-a
Przyczajenie

Orgazm jak to jest ... ?

Witam wszystkie wiażanki

Mam pytanko co do orgazmu u kobiet . Kocham się już z miom partnerem 1 rok czasu i chyba jeszce tego nie doznałam . W nim jest wszystko w porządku tz. Jest czuły , romantyczny , fajny , przystojny i wogóle . Ale mi podczas stosunku nic nie jest nie rusza mnie to zupełnie ???? Chce mi sie tylko sIKU tak straszliwie że musze w połowie isc na WC ??? przecież to nie normalne za to mam bardzo czesto i lubie mieć orgazm łechtaczkowy . Wiem że to trudne ale może któraś z dziewczyn mogła by mi opisac doznania ????? I porównam je do swoich jestem jeszce chyba nie doswiadczona chociaż mam już 22 lata i jestem z moim miśiem 6 lat ????
madziuni-a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-01, 13:29   #41
Pomadka
Zakorzenienie

Dot.: Orgazm jak to jest ... ?

A szukałaś wątków o podobnej tematyce na forum? BYło kilka które poruszały kwestię orgazmów. Odsyłam do wyszukiwarki! I łączę wątki.
Stary 2007-05-13, 16:04   #42
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anc Pokaż wiadomość
ja tez mam problem!! kocham sie z moim chlopakiem i nie moge osiagnac orgazmu. on to robi dlugo i namietnie a ja nei wiem dlaczgo porostu nie moge nie wiem co ze mna. Jest naprawde wspanialy a ja nie wiem co sie dzieje. kiedys bylam z innym przez rok i tez ani razu nie dostalam. a teraz z tym chce byc do konca zycia. Kocha sie ze mna dosyc dlugo i dostaje orgazmu naprawde to jest u niego wspaniale, a ja nie:c onfused: CO JEsT NIE TAK? POMOCYYYYYYY!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Nie wystarczyło jak człowiek zadać pytania tylko 100emotek i znaków zapytania?

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-26, 22:28   #43
klaapton
Przyczajenie

Hej,ja też mam problem z orgazmem Otóż potrafię się sama do niego doprowadzić, jednak jeśli chodzi o mojego partnera z tym jest już gorzej-miałam z tym problem od zawsze.Wiem,że nie dam rady osoiągnąć orgazmu wewnetrznego i nie wiem czemu jakoś dochodziłam poprzez zewnętrzny- ale ostatnio i z tym bywa gorzej,nie wiem czemu muszę mocno naprężać mięśnie ud i nóg,że aż skurczu dostaję :/ nieraz jeszcze w dodatku potem boli mnie w środku, gdy nadmiernie ocieram się o jakichś punkt wewnątrz :/ Nie wiem co mam z tym zrobić, mój partner uważa,że to jego wina,ale ja wiem,że nie :/ Jesli macie podobne przypadłości bądź wiecie jak mi pomóc, piszcie! sabi
klaapton jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-26, 22:53   #44
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anc Pokaż wiadomość
ja tez mam problem!! kocham sie z moim chlopakiem i nie moge osiagnac orgazmu. on to robi dlugo i namietnie a ja nei wiem dlaczgo porostu nie moge nie wiem co ze mna. Jest naprawde wspanialy a ja nie wiem co sie dzieje. kiedys bylam z innym przez rok i tez ani razu nie dostalam. a teraz z tym chce byc do konca zycia. Kocha sie ze mna dosyc dlugo i dostaje orgazmu naprawde to jest u niego wspaniale, a ja nie:c onfused: CO JEsT NIE TAK?
Ja i mój TŻ jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami i pamiętam, iż osiągania orgazmu musiałam się uczyć. Nie zapomnę jak pewnego razu odpłynęłam i "to" nadeszło nie wiadomo skąd, samo. Grunt nie myśleć, nie skupiać się. Spróbuj długiej gry wstępnej, niech on cię pieści (oralnie też). Może gdy się kochacie (np na jeźdźca) niech on dodatkowo pieści twoją łechtaczkę ręką? Pamiętam, że mi w tej pozycji było na samym początku najłatwiej.
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-10, 17:40   #45
_PaoLa177
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

A ja powiem tak... Odpowiadajac na Twoje pytania... Hm... Sama przez bardzo dlugi czas nie czerpalam w ogole ze skesu przyjemnosci... Juz nie wspominajac o oragzmie... Dziewczyna jest o duzo bardziej skomplikowana niz facet:P Jej potrzeba duzo poswiecenia i czasu Ja pierwszy raz mialam orgazm podczas stosunku chyba po 8 miesiacach wspolzycia o ile nie wiecej Na poczatku nic, a nic :P NAwet nie mialam z tego przyjemnosci... Ale tą przyjemnosc zyskiwałam z czasem No i az doszło do tego orgazmu.. Ale nie mowie ze potem on był juz zawsze;P Bo tak nie było Cierpliwosci Nie od razu RZym zbudowali:P hehe Pozdrawiam
_PaoLa177 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 11:44   #46
izasalamon
Wtajemniczenie

Polecam ciekawy artykuł na temat kobiecego orgazmu: http://powiekszaniepenisa.edu.pl/201...prawdy-i-mity/ Przedstawione tam zostały fakty i mity dotyczące orgazmu łechtaczkowego i pochwowego. Naprawdę ciekawe informacje.
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-17, 13:08   #47
Querez
BAN stały

Cytat:
Napisane przez alleg Pokaż wiadomość
W okresie początkowym, gdy dziewczyna zaczyna dopiero aktywność seksualną niemal zawsze nie uzyskuje pełnej satysfekcji cielesnej (choć psychiczną owszem).
No z tym to jest akurat różnie. Nie ma co generalizować. Wiele z nas osiąga wspaniałe orgazmy (tak, tak, liczba mnoga) i to pochwowe (a nie tylko łechtaczkowe) już podczas pierwszego seksu w życiu. Część jednak dojrzewa do tego nieco dłużej. Pomóc może wtedy stymulacja łechtaczki podczas stosunku. Jeżeli partner sam na to nie wpadnie, mozna mu podpowiedzieć lub dotykać się samemu.
Querez jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości