![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: koniec świata
Oooo.. a ja bym zgwałciła tego Waszego Boruca ! O!
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
hyh
![]() pytanie dosyc podchwytliwe ale jednoczesnie bardzo ciekawe ![]() przyszla mi do mojej blond glowki taka refleksja, ze gdyby rzeczywiscie ludzie wiedzieli ze juz zadne ziemskie prawa nie maja znaczenia, zaczelaby sie prawdziwa apokalipsa, ale stworzona ludzkimi rekami, cos na ksztalt biblijnej wiezy babel... rozpusta :P a mnie samej ciezko jest udzielic jednoznacznej odpowiedzi... moze to czego nie zdazylam zrobic w swoim zyciu nie mialoby az takiego znaczenia w porowaniu z tym co zlego lub dobrego w nim zrobilam? hm ... jestem pewna ze chcialbym tylko odnalezc jedna osobe i z nia porozmawiac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Nie wychodziłabym z łóżka - i nie wypuściłabym z niego pewnego przystojniaka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
nawet nie zauwazylam ze moj watek powrocil...na dzien dzisiejszy poszla bym w jedno miejsce nie przejmujac sie nikim i niczym...a tak sama nie wiem co robic... mam w tej sprawie milion mysli na sekunde...to jest jutro wiec pewnie jeszcze miliard razy zmienie zdanie...czemu to nie jest takie proste
![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
powiedziałabym ze kocham....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Na początku wspomnę, iz naprawdę świetny wątek. Pozdrawiam osobę, która go wymyśliła
![]() Jezeli chodzi o to co bym zrobiła przez te 7 dni, to nie wyłamię się i z pewnością przeprosiłabym osoby, ktore oskarzyłam badz tez skrzywdziłam, powiedziałabym wszystkich bliskim, ze ich kocham i mi na nich zalezy, podziekalabym wszystkich za to, ze byli przy mnie, znosili moje wzloty i upadki.. Poza tym, poszłabym do spowiedzi i komuni i kazdego dnia chodziałabym do kościoła na 18:00 lub 7:00. Rozmyślałabym równiez nad swoim zyciem, co osiągnełam, co spaprałam - zrobiłabym taki bilans zyskow i strat. Obejzalabym najfajniejsze, moim zdaniem, odcinki M JAK MILOSC, MAGDY M, NA WSPOLNEJ I BULIONEROW, duuuuuuuuzo bym jadła, korzystała z zycia jak sie tylko da ; ) nie martwiła się o jutro, zyła chwilą, która trwa i która moze być najlepiękniejsza.. załowałabym takze wielu rzeczy, ktore zrobiłam w ciagu mojego zycia i poszłabym w moje ulubione miejsca, aby się z nimi pozeganać.. echt, naprawde, bardzo refleksyjny i mądry wątek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że już się tu wypowiadałam, ale napiszę jeszcze raz.
Przepłakałabym cały tydzień, bo życie przepłynęło mi przez palce, nie zrobiłam nic konkretnego i nigdy nie byłam szczęśliwa tak, jak tego chciałam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.