|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy /luty
Gosiu, jak najbardziej opcja dwie za jedną wchodzi w grę. Ale oczywiście wszystko zależy od flaszek
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiu,
Podoba mi się Naomagic. Czy wchodziłaby w grę? Czy zapach się nie zmienił? Mogłabym oddać Innocenta i VI L'intense.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wieczne Kutango
|
Hej, niestety nic
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
No więc tak, Gosiu.
Na pewno nie oddam setki L'Ora L'Ora oddałabym 65/100, ale też już bez drugiego flakonu. Mogłabym dorzucić coś z odlewek (nawet pojemnościowo więcej). L'Or to dla mnie najpiękniejszy zapach ever i już go pewnie nigdy nie kupię. Dwa flakony mogę oddać w połączeniach: Elle + Panthera, Addict + Panthera, Gucci + Panthera i w tych trzech połączeniach też dorzuciłabym Ci coś z odlewek. Ewentualnie opcja Addict + Gucci ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Oki, Gosiu. Zastanów się na spokojnie
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Małgosiu,
Jeszcze dogaduję się w sprawie perfum, ale też zasiałaś we mnie ziarno niepewności. Też byłam fanką tego zapachu, a teraz nie można już ich nigdzie przetestować. Szkoda Nie rezygnuję jednak. Muszę pomyśleć, no i oczywiście wyjaśnić bieżące ustalenia z innymi wizażankami.Tymczasem pozdrawiam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
hej. niestety oprócz bombki nie znam zapachów, które masz w wątku. także nic nie wyszukam
dzięki
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, Panthera to ta od Ciebie. Psiknęłam nią raz czy dwa tylko dla sprawdzenia zapachu, bo wykańczałam jeszcze swoją odlewkę
![]() Jak będziesz w jakiejś syforze, to przekręć flakon Panthery w poziomie i zobacz, ile jest w nowej płynu. Zrobię zdjęcie i będziemy mogły oszacować pojemność, bo wiesz, jaki ten flakon nierówny Ja byłam, zanim wstawiłam ją do wątku, ale zerknij i Ty
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
hej, niestety za si szukam paru konkretnych zapachow- jesli nie znajde zostawie je sobie.
Ja moge wymienic ta baze benefit za tusz lancome, pasuje Ci? ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- hej, niestety za si szukam paru konkretnych zapachow- jesli nie znajde zostawie je sobie. Ja moge wymienic ta baze benefit za tusz lancome, pasuje Ci? |
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
hej, wiesz puder mi sie srednio oplaca za ta baze wymienic, ale ten eyeliner moze?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...er.html&next=1 Jest naprawde swietny i kolor gorzka czekolada, takze polecam jakbys jednak byla chetna
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() niestety w wątku nic dla siebie nie widzę cukrowego może i bym wymieniła ale tylko na coś wyjątkowego więc i chętnych brak
|
|
|
|
|
#47 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Gosiu
Na razie nic nie znalazłam dla siebie
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu
powiedz, jak wielkościowo wyglądają te 3 gramy? Pudełko takie jak od zapałek? A masz może Herrerę Vip roses?
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic nie znalazłam ;(
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Opium i mini flowerbomb ?
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
Etro już niestety nieaktualne, może wypatrzysz coś innego? |
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, spodobały mi się miniaturki róży Georgia i Throb
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Perfumy chciałabym oddać za inne zapachy
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Hej, u Ciebie podoba mi się:
Hermes Jour Absolu ok.20/30 ml i dalej - Allure Sensuelle EDT -zrobie odlewke do 20 ml ale nie mam w co ![]() - Kenzo L'eau par Kenzo ok.13/30 ml Daj mi znać jeśli możesz coś z tego wymienić za rzeczy, które wybrałaś
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozumiem Gosiu, nic na siłę.
Nic mi nie przybyło, niestety. Pozbyłam się wszystkiego, co mi nie pasowało i rzadko teraz wymieniam się w ciemno. Zmęczyło mnie to już ![]() Te zapachy w wątku, to w większości również moje naj, których mam spore zapasy, dlatego zdecydowałam się je wystawić do wymiany za coś fajnego. Jak nic takiego się nie trafi, to z przyjemnością będę ich używać.
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety podkładów pozbyłam się prawie do zera
![]() Jedyne co miałabym do zaoferowania za róże to coś w kolorówki ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Tylko że aż 4 sztuk mi nie potrzeba nic na siłę, może następnym razem
|
|
|
|
|
#60 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hej, no niestety nic
Moze gdybys całe opakowanie meteorytów oddawała to ewentualnie może, ale w sumie nic na siłę, bo mam 2 puszki innych limitek
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

Nie rezygnuję jednak. Muszę pomyśleć, no i oczywiście wyjaśnić bieżące ustalenia z innymi wizażankami.

powiedz, jak wielkościowo wyglądają te 3 gramy? Pudełko takie jak od zapałek? A masz może Herrerę Vip roses?