|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki nart - łączmy sie......zima tuż tuż..:-)
Cytat:
http://www.skimag.pl/archiwum.php?art=96 pozdrawiam i życzę udanego zakupu, bo żeby jeździło się przyjemnie, buty MUSZĄ być wygodne |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz zabieram się za czytanie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze coś znalazłam:
http://www.skimag.pl/archiwum.php?art=537 artykuł z tego samego portalu, ale więcej informacji W ogóle można wygooglać mnóstwo fajnych artykułów na ten temat |
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
jezdze na nartach od osmego roku zycia. uwielbiam.
ale w polsce...szklarska na pewno nie. zupelnie mi sie tam nie podoba. pozatym ekstremalnie nie podoba mi sie to, ze park narodowy, ktory wszyscy powinni chronic, jest niszczony przez wyciagi i samych narciarzy. nieee, tam nie jezdze. za duza swiadomosc ekologiczna. zwykle jezdze w czechach. tam to wszystko jest duzo lepiej pomyslane. |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
na nartach jezdze odkad nauczylam sie chodzic
mieszkam w krakowie skad do zakopanego czy do rodzinnego nowego targu mojego taty jest 'kilka' kilometrow ![]() nie lubie jezdzic w polsce jeszcze w czasach szkolnych strasznie rozbestwily mnie zimowiska na lodowcu a teraz wole jechac na slowacje - maja duzo lepiej rozwineita baze narciarska niz my ![]() przyznaje sie bez bicia, ze od pieciu lat dwie deski zastepuje jedna - rownie fantastyczna
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
melduje się prawdziwy zbok narciarski
(bez skojarzen please ) Mnie nie obchodzą Seszele,Karaiby i plaże nadmorskie(czyt.wypoczyne k bez sniegu i nart).Gdybym tylko mogla to jezdziła bym po śniadaniu po obiedzie i po kolacji hehe.Na stoku czuję,ze zyję A jeżdzę w Zakopcu i jego okolicach bo...mam tam przyjaciół,którzy są rodowitymi góralami i nocleg mam za bardzo symboliczną opłatę a i z jednego z zakopiańskich stoków korzystam za darmo bo ich wujek jest włascicielem wyciągu.Szkoda tylko,że tak mam w stolicy Tatr a nie np.w Dolomitach we Włoszech-ah marzenie tam pojechac na bite 2 week's na narty Pozdrawiam Wszystkie maniaczki tego cudnego sportu
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Dołaczam
![]() Troszkę zmartwiona, bo będąc na tydzień w Karpaczy nic nie pojeździłam.... Brak śniegu
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
Ja tez sie wkrecilam w to biale szalenstwo
Poki co, jezdze 3 dni dopiero ale przyznam wam ze radze sobie calkiem dobrze Baaa.. jezdze prawie na rowni z moim TZ, ktory zaczal w zeszlym sezonie. Butki juz kupilam, w narty narazie nie inwestuje. Slizgam sie w Kielcach ( nie wiem czy wiecie ale mamy stoki w centrum miasta Jeden lagodny, na ktorym stawialm pierwsze kroki, drugi trudny- porownywalny do Nosala. Oba sie niestety bardzo krotkie (500m), ale lepszy rydz niz nic, prawda??Mam pytanie do dziewczyn z okolic Krakowa: Jezdzilyscie moze na Snieżnicy??? zamierzam sie wybrac w Walentynki z TZ, ale nie wiem jak tam w okolicy z baza noclegowa. Czy biedny student ma szanse tam przenocowac za rozsadne pieniadze?? |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
dolaczam sie do was
co prawda dopiero niedawno rozpoczelam moja przygode z nartami, ale juz mi sie to spodobalo
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ferie i wlasnie zarezerwowalam sobie pokoj w ruzomberoku na slowacji. jedizemy z TZem w piatek na trzy dni
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam się do Was! I mała reaktywacja
Nowy sezon czas zacząć!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

dwa lata temu opanowałam zjazd pługiem oraz łyknęłam trochę hamowania i skręcania 

mieszkam w krakowie skad do zakopanego czy do rodzinnego nowego targu mojego taty jest 'kilka' kilometrow
a teraz wole jechac na slowacje - maja duzo lepiej rozwineita baze narciarska niz my