![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: E M I
Witaj Emi!
czy za Happyderma uda się coś wyszperać??? Wklejam zaktualizowany wątek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=87385 ewentualnie moge jeszcze poszperać w kolorówce, bo z pielęgnacją to u mnie marnie ![]()
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Wklejam narazie fotkę za chwile opisy
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1134308401
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Rimmel - emulsja rozświetlająca jasne złoto
Bourjois pastel Lumiere - cień ciemnogranatowy kolor Bleu Saphir inglot - cien biały opalizujący na fioletowo rózowy sypki cień z gazety opalizującu srebrem Sephora ruo-miedziany tester cienia w pudełeczku mieniący sie złotymi drobinkami Oriflame różowy cień do powiek z aplikatorwm mieniący sie złotymi drobinkami Ruby Rose - potrójny fioletowy cień z brokatem odsypki ceni w ilości widocznej na zdjęciu Pupa - kolor stalowo niebiesk i brązowo-fioletowy gosh - kolor Taffeta (zgniła zieleń opalizująca brudnym złotem) APC brąz opalizując zielenia Avon intensywny połyskujący fiolet próbki podkładów Astor i Vichy po 1 ml Widniejące na zdjeciach: emulsja revlon skinlights błyszczyk Astor cień bourjois opalizujący na rózowo są nieaktualne
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
a więc znalazłam pare rzeczy które mnie interesują
![]() Rimmel - emulsja rozświetlająca jasne złoto-jaki daje efekt? Bourjois pastel Lumiere - cień ciemnogranatowy kolor Bleu Saphir Avon intensywny połyskujący fiolet odsypki cieni-jakich firm? ten taki łososiowy cień w kamieniu jakie mają daty ważności? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
jesli chodzi o odsypki cieni: Pupa: stalowo niebieskii brazowo fioletowy - na zdjęciu w białych pojemniczkach; Gosh - brudna zieleń opalizująca na złoto;APC brąz opalizujący zielenią; Avon - fiolet; ten w kamieniu to Bourjois niestety jest nieaktualny
![]() Jeśli chodzi o Rimmela - efekt delikatnego rozświetlenia, nie koloryzuje - ma kremową konsystencję, kolor to jasne złoto w sztusznym swietle subtelnie mieni się innymi kolorkami, drobinki sa bardzo małe niestety nie potrafie znaleźć daty ważnośći jedyne oznaczenie to 334411 - cokolwiek ono oznacza ![]() Cien Bourjois ma oznaczenie 2806 i to jest chyba data wazności
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
a więc byłabym chętna na:
jesli chodzi o odsypki cieni: Pupa: stalowo niebieskii brazowo fioletowy Avon - fiolet Cien Bourjois Garnier skin naturals próbka Astor dodałam do swojego wątku parę nowych rzeczy i mam cienie IB sypkie(mogę zrobić odsypkę) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
To ja bym poprosiła L'Oreala, kosmetyczkę, krem Soraya (czy to jest ten który nadaje od razu skórze kolor coś a la toner???) i może jakąś malą odsypkę IB fioletowo-niebieskiego dla sprawdzenia kolorku
![]()
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
ewentualnie tylko nr 1 by mnie interesował Baza wygładzająca CASHMERE 3D silicone firmy Dax Cosmetics
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Emi, jesteś zainteresowana cieniami? Znalazłam jeszcze kilka rzeczy, ale nie wiem co Cię interesuje:
- ochronna odżywka w sprayu Element Defence, AT, Avon -maseczka łagodząco-oczyszczająca z peelingiem Hean - żel głęboko oczyszczający Eveline - baza pod lakier/na lakier Nail Experts, Avon - potrójny niebieski cień Sensique - kolorowy balsam do ust, CT, Avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie cień IB
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=83844 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierre Rene ,Manhattan Multi Effect |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Emi, cyfrówka mi padła i na razie wogóle nie mogę robić zdjęć, ale znalazłam w necie zdjęcia tych dwóch produktów - kolorystyka jest identyczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyte Vipery cenie to odcienie różu??
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.