![]() |
#31 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Erotyczne zabawy.....
Cytat:
Cytat:
nie uważam też że bita śmietana czy kajdanki to szczyt marzeń nastolatków, oni chyba jeszcze nie muszą urozmaicać sobie seksu.. Dla mnie to bardzo fajnie że ktoś nie chce nudy w łóżku, że chłopak jest kreatywny, zdecydowanie nie zgadzam się z twoim zdaniem, a mimo tego nie napisałam: " coś z tobą nie tak, coccinelle, zachowujesz się jak stara pudernica".<jeśli cię to urazi to przepraszam, ale chodziło mi o to że nie można oceniać kogoś tak po prostu bo uważa że coś jest fajne a coś nie> I wiesz, gdybym to ja była autorką wątku to twoja wypowiedź bardzo by mnie zraniła. zresztą justyś nie pytała cię o zdanie co do jej tzta tylko o to co może wymyślić żeby urozmaicić zycie seksualne. A twojej odpowiedzi na ten temat nie widzę..
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
my sie chyba nie rozumiemy: urozmaicanie sobie seksu, kreatywnosc w lozku...jak najbardziej ok.
ale gdyby facet przynoszacy do lozka tak banalne akcesoria jak bita smietana i kajdanki zadal mi pytanie, co ja mam jemu do zaoferowania...coz chyba zwyczajnie nie chcialabym z nim wiecej spac. lozko to nie jet moim zdaniem miejsce, gdzie ludzie wymieniaja sie ze soba jakimis ofertami, ale daja sobie wzajemnie bliskosc, przyjemnosc, milosc i kawal dobrej zabawy niezaleznie od bitej smietany czy kajdanek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Aj tam nie przejmujcie sie, kobita nie ma fantazjii i tyle
![]() ![]() Justys 555 hhmmm zamiast śmietanki czekoladka :P Przynajmniej będzie smacznie. Masażyk z olejkami pachnącymi, nowe pozycje, sex na kuchennym stole, w wersji dla odważnych można sie za kogoś przebrać (nie preferuję :P ) Co można jeszcze wymyślić... Najpierw wymęcz go konkretnie, piszczac ustami i językiem w miejscu które lubi najbardziej... Spraw żeby prawie dochodził... zwolnij tempo... i tak kilka razy. Za ostatnim bedzie orgazm jakiego nie było ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
nie ma fantazji i kocha sie po bozemu, bo jej mezczyzna nie pyta, co ma mu do zaoferowania w lozku?
buahaha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
włączasz pralke na wirowanie, siadasz na niej, rozchylasz nogi i wołasz TŻ aby wszedł w ciebie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Dawno nie zagladalam.. dzieki za wszystkie podpowiedzi, na pewno skorzystam..
a co do Cociannette... Moj TZ nie zmusza mnie do seksu, jest nam wspaniale i bardzo kręęęęęęcą mnie jego pomysly i nawet ta smietana.. Przy nim wiem, ze nie czeka mnie nuda, a pytanie zadałam po to, zeby jego tez czyms zaskoczyc i sprawić mu błogą przyjemnosć.... taka jak on mi.. Ps. Macie może jeszcze cos jeszcze?
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
hmmm...
może jakieś igraszki pod prysznicem lub w wannie? ![]()
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
a ty bylabys szczesliwa, gdyby on wchodzil do lozka z pytaniem "co mi dzisiaj zaoferujesz?"
![]() ja nie. zdecydowanie nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli według Ciebie kajdanki i bita śmietana to żenada przeznaczona dla dzieci, to może masz jeszcze jakies inne ciekawe propozycje?
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
jestesmy ze soba dosc dlugo. uprawiamy seks przecietnie szesc razy w tygodniu i zwykle na jednym razie sie nie nie konczy. jestesmy zafascynowani swoimi cialami, kochamy sie i w lozku sobie to okazujemy.
od atmosfery pozadania az paruja szyby w sypialni. o swoim zyciu seksuanym ROZMAWIAMY ze SOBA a nie z obcymi ludzmi na forum. dlatego: nie potrzebujemy uzywac banalow z amerykanskich komedii takich jak bita smietana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
To co robisz na Tym forum? według mnie forum SEKS jest od dzielenia sie różnymi informacjami dotyczących życia erotycznego, a nie od krytykowania innych.
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak z tą śmietaną to lekka przesada. Widzisz - dla mnie i mojego Partnera np. było to miłe doświadczenie, a uwierz mi mojemu Partnerowi daleko od nastolatków (37 lat),ja jestem trochę młodsza ![]() Dlatego powstrzymaj się od komentarzy tego typu... To co kto robi w łóżku to indywidualna sprawa.
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Jest już taki temat.
Wątki łaczę. DZiewczyny, nie spieracje mi się tutaj... ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
moż
coccinelle niektórzy potrzebują troche adrenaliny, perwersji czy pikanterii. Jeżeli ty tego nie lubisz to przynajmniej nie krytykuj innych. Nie wszyscy lubią leżeć jak kłoda podczas seksu. poza tym forum jest chyba od tego, żeby się wymieniac doświadczeniami.Nie wszyscy są TAK DOROŚLI jak ty i niektórzy jak widzisz zadają banalne dla ciebie pytania. Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-12-11 o 00:01 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Dot.: erotyczne zabawy
Pytanie "co masz mi do zaoferowania?" rzeczywiscie nie brzmi fajnie, zwłaszcza z ust ukochanego, ale jak większość nieco kumatych wizażanek zdążyło zauważyć, autorka sprostowała tę wypowiedź i raczej nie musimy łapać jej za słowa.
Coccinelle... Jeżeli jakiekolwiek urozmaicenia życia seksualnego, bądź, jak wypowiadasz się "rozmawianie o nich na forum", rażą Cie i uwazasz je za niesmaczne, to masz do tego swięte prawo. Zastanawia mnie jedynie fakt Twojego uczestnictwa w tej dyskusji. Nie interesuje Cię urozmaicenie, nie chcesz pomóc autorce, to najwyraźniej temat "EROTYCZNE FANTAZJE" nie jest dla Ciebie... Bez urazy, ale propagując i wyśmiewając poglądy innych ludzi nie zyskasz nic, ani oni... Tutaj piszemy o tym co "można zastosować" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
czyli mmy do wyboru: bita smietna lub lezenie jak kloda...
coz...wspolczuje nudy i braku fantazji w lozku. dla mnie EOT. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Chyba w tym gronie nikt na nude nie narzeka.. przynajmniej nie ja
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
To co robisz na Tym forum? według mnie forum SEKS jest od dzielenia sie różnymi informacjami dotyczących życia erotycznego, a nie od krytykowania innych.
hahaha:P justys_555 - swietne podsumowanie ![]() Bitej śmietanki nie próbowałam ze swoim TZtem..ale za to czekoladke i baaardzo mu sie podobało..-mi tez ![]() ![]() jesli ktos spragniony to moge jeszce powymieniac... ![]()
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
no jasne wymieniaj.. ja tez lubie na stole, ale pod prysznicem jest mi jakos niewygodnie(chyba za malo miejsca..) zawsze mam ochote na "ice" w miejscach takich jak autobus, ale jak przychodzi co do czego, to zawsze brakuje mi odwagi.. moze kiedys..
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Wszystko zalezy od upodobań.
Napewno przelecialabym ![]() ![]() Hihi bieganie po klatce schodowej w samych muklukach moze byc podniecające ![]() Sama uwielbiam wszelkie sado-maso,bicze,pejcze,kajdank i,wiązanie,lanie po tylku,tarmoszenie za wlosy itp ![]() Możesz mu raz coś takiego zafundować ![]() Oprocz tego tradycyjne numerki w nietypowych miejscach - przymierzalnia, kino, autobus, park itp ![]() Jesli to za duzy hardcore dla Ciebie , to zainwestuj w gierkę "Rozkosz" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wyszukiwarka będzie przydatna, aby znajść owy wątek. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
![]()
Każda zabawa jest dobra do gry wstępnej.
cocinelle napisała,że kajdanki,bita śmietana itd.to jakieś zabawy dla nastolatków. Ja uważam,że człowiek w każdym wieku powinien się bawić jeżeli chce bo ma do tego prawo. Mnie np.przyszedł ostatnio pomysł do głowy by ze swoim chłopakiem urządzić bitwę na poduszki ![]() i uważam,że jest to świetny wstęp do gry wstępnej ![]() albo np.kolacja z orientalną kuchnią,przygotowywujemy z partnerem kolację a potem razem siebie karmimy.aby uatrakcyjnić wieczór dziewczyna może zatańczyć dla chłopaka taniec brzucha ![]() jest to dla każdej dziewczyny i dość łatwe w nauczeniu się fajnych ruchów ![]() poza tym ważny jest strój ![]() jakaś fajna sukieneczka albo seksowna bielizna to już rozpala partnera. poza tym jak już ktoś tutaj dodał kiedy dziewczyna zabawia się swoim ciałkiem to bardzo podnieca faceta ![]() Jeżeli chodzi o mrożone kostki to polecałabym zmrozić szampana ![]() kiedyś wyczytałam o tym rodzaju gry w czasopiśmie dla kobiet ![]() trzeba zamrozić szampana w kostki lodu a potem przejeżdżać tymi kostkami lodu szampana po całym ciele zlizując to.przyjemność i podniecenie murowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Mów mi Rosia :)
|
też się podzielę!
Mój Tżcik szaleje na punkcie niewolnictwa ![]() Muszę powiedzieć, że jego zrozumienie i kreatywność nadal, po trzech latach razem i dwóch wspólnego mieszkania, rozwalają mnie na łopatki. Otóż TŻ wpadł na pomysł, który skutecznie mnie podnieca aż do samego seksu -części właściwej. Jak? Kupił mi naszyjnik - ładny, ale taki, który pasuje mi tylko nago. Umówiliśmy się, że jeśli najdzie mnie ochota na coś ostrzejszego, założę i przyjdę. Ludzie! To nakręca jeszcze bardziej ![]() Odnosząc się do bitej śmietany - okropne z nas czyściochy w łóżku, dlatego też na takie jedzeniowe szaleństwa pozwalamy sobie tylko w hotelach itp. Chociaż nie powiem, czasem mam wyrzuty sumienia, kiedy przypomnę sobie, że ktoś to sprząta. Kostki lodu działają rewelacyjnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
kostki do gry w pozycje ;p
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie polecam nową gre LoveTogether mozna ja sciagnac pod adresem lovetogether.bnx.pl gra w prawdzie kosztuje 5 zl ale za to jest bardzo przemyslana i zapewne zagracie w nia nie raz. Atutem jest tez fakt iz zadania mozecie sami dolaczac wystarczy zmodyfikowac plik tekstowy o nazwie zadania itd.. standardowo jest ponad 100 zadan... co jest wiecej sami sie przekonajcie sciagnijcie demo gry a wtedy na pewno kupicie full wersje. pomysl tylko kobieta/mezczyzna spelni twoje fantazje moze bedzie musial/a sie zgodzic na cos na co wczesniej sie nie godzil/a POLECAM!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I jak wrażenia po grze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.