![]() |
#31 |
Wielce Szanowna Pani
|
Dot.: lampa solna - czy to działa?
Też mam lampkę solną, ustawioną na szafce nocnej przy łóżku. Jest ładna, fajnie pachnie (ja czuję zapach soli przy dłuższym działaniu tej lampki), no i podoba mi się to, że nie daje ostrego światła. Można sobie zapalić i akurat wystarczy żeby się spokojnie przebrać, zrobić łóżko, a nie świecić ostrą żarówą po chałupie (szczególnie polecane studentom mieszkającym z rodzicami, a wracającym późno do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
przecież te lampy działają jako jonizator powietrza. Żarówka nagrzewa sól która uwalnia jony. Nie wiem czy wiecie ale zaleca się trzymanie kawałka soli w każdym pomieszczeniu w którym jest komputer. Ja miałam przez jakiś czas w swoim pokoju coś w tym stylu/ciach/ i powiem wam że czułam różnicę. Wcześniej po 2-3 godzinach przy komputerze zaczynała mnie boleć głowa i w ogóle a przy włączonej lampie dużo lepiej mi się pracowało przy komputerze. A do tego /cenzura/ wygląda
![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2015-05-25 o 22:55 Powód: link/ słownictwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
zielony stworek
|
Odkopuję wątek, bo przymierzam się do zakupu.
Nie chciałabym lampki, która ma tylko właściwości dekoracyjne ( widziałam takie w sklepach z wyposażeniem wnętrz ), ale też jakieś tam zdrowotne. Czytałam w necie, że jest dużo podrób na rynku, to jaką lampkę wybrać ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Chętnie bym odpowiedziała, ale to było dawno temu i już nie pamiętam dokładnie... Jak pisałam tego posta, to kilka lat miała i trochę pachniała. Jak dziś- nie wiem, bo w obecnym mieszkaniu jej nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.