![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Cytat:
![]() Kiedyż to zostaniemy wirtualnymi ciotkami?!? I czy to dlatego widze na wizażu reklamę bebiko?!? Bo nie używam... ![]() Jeśli ktoraś jest zainteresowana, w najnowszej Pani jest spora wkładka na temat estetycznej.Na każdą część ciała... ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-02-29 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Gratulacje Miszka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Miszka
![]() ![]() ![]() ![]() Beti, jest całe mnóstwo zabiegów na rozne części ciała. Coraz nowe urządzenia, coraz nowe obietnice...TYlko ceny nadal kosmiczne ![]() ![]() Bardzo sympatyczna pomadka http://allegro.pl/sylveco-rokitnikow...510521334.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-02-29 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Gang Iren
|
Miszka!!! Wiedziałam!!
![]() Gratulacje ![]() ![]()
#35 |
Zakorzenienie
|
Beti pod koniec pażdziernika
![]() ![]() Na razie jestem szczęśliwa,że wszystko dobrze . Bałam się replay ![]() Kolejnego zawodu..Konsekwencji... Co zrobić?Przyczepił sie mały desperat czy desperatka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
a zobaczysz, jak się zacznie cieszyc szczęśliwy tata, niech to do niego naprawdę dotrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Gang Iren
|
A jak się czujesz Miszka?
#38 |
Gang Iren
|
Wieczorny relaks. Szarańcza śpi
![]() Piję zdrowie Miszki i fasolki 🍷
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wczoraj na spacerze widzieliśmy z mężem bociany...zastanawiałam się, komu tym razem się przysłużą ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Miszka, wow, gratulacje Kochana, fantastyczna wiadomość
![]() ![]() ![]() ![]() A powiem Ci, że coś tak czułam przez skórę, że to o to chodzi ![]() Zawędrowałam dziś do TK Maxx, chciałam upolować serum Medyskin, ale niestety ani widu ani słychu ![]() ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
jeszcze cos Wam podsunę, przydatny drobiazg
http://allegro.pl/osma-paleczka-do-g...896924006.html sprawiłam męzowi, a chyba dokupię teściowi. super przy zacięciu przy goleniu. w szoku byłam - potarłam tz brode i przestało krwawic od razu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Gang Iren
|
Kama, fajny wynalazek
![]() Już patrzyłam na ebayu, ale coś innego jest, co jak zapałki wygląda.
#43 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
სამართალი
|
Dobry wieczór!
Tydzień mnie nie było, a już nowy wątek. Nadrabiam czytanie (ze zrozumieniem) od godziny. U mnie w pracy jedna kontrola się skończyła, zaczyna się następna. Ciężko jest ale równo za miesiąc urlop i wyjazd! Odniosę się do tego, co pamiętam. Przede wszystkim, Miszka, gratulacje! ![]() ![]() Wonder, dobrze, że już doszłaś do siebie. Caffe, fajne zakupy kosmetykowe. Ostatnio ciekawią mnie rosyjskie szampony do włosów, zastanawiam mnie, jak się sprawdzają, bo mają sporo dobrych opinii. Uklika, bardzo ładna sukienka i buty ![]() Ja uwielbiam granatowe rzeczy i zestawiam je z różnymi kolorami - zimnymi odcieniami czerwieni, malinowym, zdarzyło mi się nawet z zielenią. Ale to chyba jednak na trochę swobodniejsze okazje. "Dziewczynę z pociągu" czytałam, szybko się czyta, wciągająca, dość lekka lektura. Eva, pięknie tam u Ciebie. Nieodmiennie zazdroszczę. Jestem jednak przyzwyczajona do miejskiego życia. Wprawdzie teraz to obrzeża, bo przeprowadziłam się z centrum ale jednak to, co mi potrzebne mam wystarczająco blisko. W dziczy mogę i lubię odpoczywać ale żyć, jednak nie. Kama, fajne buty! Wyjeżdżam wprawdzie dwa tygodnie później od Ciebie i do północnej Hiszpanii ale pogoda ma być zbliżona - jakieś 15-16 stopni i deszcz. Buty sportowe wziąć muszę ale zastanawia mnie jaką kurtkę? Kupiłam ramoneskę, bo stara się już zużyła, buty do pracy, niestety niezbyt wysokie, bo na moich schodach w innych można się zabić, a wcześniej sukienkę i dwie pary spodni i jeszcze podkład i rozświetlacz Provoke. Rozświetlacz testowałam już, śliczny. Podkład zobaczymy jutro. Chyba muszę zużywać to, co mam, tylko, co ja na to poradzę, jak właśnie przejechałam się na innym, zachwalanym podkładzie, który miał robić cuda, a wygląda na mnie jak maska. Za stara jestem na tak ciężką tapetę. Oskarów nie oglądałam, z obejrzanych później sukien, jednak Kate Blanchett najbardziej mi się podobała. Reszta słabo jakoś. |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Gosia jakie to miłeeee
![]() Aśka ![]() Wszystkim Wam kochane- dziękuję ![]() ![]() 29 luty 2016 roku- okazał się dla mnie jednym z najszczęśliwszych w życiu ![]() Czuję się dobrze.Po duphastonie wyłażą mi pryszcze ![]() Jeżeli ma mnie ta ciąża odmłodzić,to prosze bardzo ![]() ![]() ![]() Na widok suszonej kiełbasy dostaję małpiego rozumu ![]() Papryczkami czereśniowymi też nie pogardzę ![]() Kama- no jego geny ![]() ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2016-02-29 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Miszka
![]() ![]() ![]() ![]() Kamlisa- fakt jeszcze jestem fatalną gospodynią (metr prania czeka na wyprasowanie, kurz lata po domu, kwiatki zmarniały przez zime i takie tam), fatalną matką (wszystko robie za młodego, na wszystko mu pozwalam i takie tam) i pewnie do tego jestem fatalną .... ![]() A żeby nie było tak dobrze 1 marca i mróz -3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Samartali, już patrze na swoja szafe, co zabrać. najpóźniej w weekend się spakuje. wiatrówka i polar na pewno, teraz patrze na bluzki...I zastanawiam się, czy w ogole brac jakas spodnice...I czekam na buty.
Wczoraj zirytował mnie Eisenberg podkład invisible. był właśnie taki - leciutki, ale jakos zgęstniał...? NO niby teraz grubsza tapeta jeszcze ujdzie, ale z reguły nie używam cięższych, mocniej napigmentowanych podkładów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Gang Iren
|
Aussie, u ciebie metr prania czeka na wyprasowanie, a pomyśl jaką ja jestem gospodynią: nie prasuję wcale
![]() ![]() Dzień dobry ![]()
#49 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Miszka, gratuluje
![]() Kama, ja bym wziela jedna/dwie lekka sukienke z szalem na letni wieczor Aussie, nie mozesz dac tego wszystkiego do wyprasowania? Wonder, dziekuje kochana ![]() ![]() Nie narzekam, ja to lubie. Stare powiedzenie, rob to co kochasz, a w zyciu nie spedzisz dnia w pracy u mnie sie sprawdza w pelni. Jestem na wiecznych wakacjach ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Eva
![]() ![]() ![]() I w sumie to nie o prasowanie tutaj chodzi |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Miszu - ja też wiedziałam! Gratki
![]() ![]() Zamowilam ksiazkę: http://bonito.pl/k-1786131-elementar...urody-koreanek Zawsze byłam ciekawa jak one tam sie myją ![]() Bry! ![]()
#52 |
Konto usunięte
|
Zima wróciła na Dolny Śląsk...Tuz po feriach. To niestosowne, za 20 dni powinna być wiosna..
Oglądałam kawalek programu Sablewskiej, pierwszy chyba odcinek, ...Znowu zagraniczny format, metamorfozy. Charyzmy to ona ma tyle co najwyższy ranga polski polityk, nazwiska nie wymienię...Jak można tak mdłej i nudnej osobie dać program?!? Powalilo mnie, w tych zagranicznych kobiety zazwyczaj pokazują się w bieliźnie, z tego co pamietam, ogladałam takiego Azjatę chyba i brytyjskie, Triny i ktos...Rożne figury, lepsze gorsze, chudsze, grubsze, ale w bieliźnie...W polskim programie laska miała cos jakby pończochę na całe ciałko, a pod tym bieliznę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Samartali, dawaj foty zakupów natentychmiast ![]() ![]() Aussie ![]() ![]() ![]() To normalne, że patrząc w lustro nie widzimy tego, co 10 lat temu. Też żałuję, ale co zrobic.... I nie tylko u Ciebie leży kupa prania. Także ten, przywołuję Cię do porządku ![]() Robiąc ostatnio zakupy w Rossmannie dostałam próbki fluidu Bielendy. Sceptycznie nastawiona wypaćkałam dziś nim facjatę i jestem bardzo mile zaskoczona. Naprawdę dobrej jakości produkt, przynajmniej w moim przypadku. Ciekawe tylko, czy przypadkiem tylko próbki nie są dobrej jakości, a sam produkt już gorzej, bo i tak sie zdarza. Ale rozważam zakup, a gdyby nie próbki, to bym pewnie nawet nie spojrzała na ten produkt ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Śnieg pada nieprzerwanie od 2 dni.Można bałwana lepić.
Nie lubię takich skoków temperatur.Ciepło, na plusie i nagle-bum -wiatry,snieg..brrr..Młody podziębiony,został w domu.Boję się by mnie nie zaraził..Nafaszerowałam go cebula ,czosnkiem..Poję herbatkami z malinami i miodem..Skropiłam eterycznym i mam nadzieję,że przejdzie bez powikłań i rozwijania .. Aussie słońca Ci potrzeba.Zalecam kawę u Evy ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2016-03-01 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - nie narzekajcie na pogodę, u mnie wiosna przyjdzie... w maju
![]() ![]() ![]() Już czuję wiosenny nastrój: potrzebę zmiany, powitania nowego... Chyba zacznie się od wizyty u fryzjera i zakupu nowych ciuchów ![]() Znacie ten stan? Potrzebę zrzucenia starej skóry? |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Miszka
![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam rozmawiać z mechanikami: - To o której mam auto odebrać? - Zobaczymy... -Na jakie koszty mam się szykować? - Zobaczymy... -Ma Pan tę część czy zamawiać? -Zobaczę ![]() U mnie brak śniegu. Jest szaro i zimno, ale sucho. ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Beata mam podobne zdanie o redaktor Sablewskiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Eve, letni wieczór w połowie marca...?
![]() ![]() U mnie tez -3 rano, teraz się ociepliło. Jakas zmeczona jestem, wyjazd dobrze mi zrobi. GOrzej trochę, ze wracam tuz przed Wielkanoca i w sumie nie mam na nia zadnego pomysłu. nie chce mi się gotowac, piec i pichcić ![]() JUtro do fryzjera. Ostatnio po podcięciu nie układały mi się, teraz sa za długie, tz miauczy, bym zahodowała...Sama nie wiem...Nie mam pomysłu ![]() Prasuje ostatnio tz ![]() Buty przyszły, całkiem fajne i wygodne. chociaż na zdjęciach bardziej w rudy szły, niż łosos - a tak idealnie pasuja do mojej...biblioteki. mam taki sam kolor tapety...Zaczełam roznaszac, bym mogła zabrać. Jakas taka jestem dziś...rozmiędlona...No sama nie wiem czego chce i co mi nie pasuje ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-03-01 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Sypie. caffe, u nas też wiosna może być dopiero w maju...A nie, długi początek maja ostatnio chyba chłodny bywał tez. Czyli-wiosny w ogóle może nie być, lato od razu ![]() ja marzę o zrzuceniu kozaków/botków. Nie lubię. Ale, że sypie, z kozakami znowu musze się przeprosić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Beata,
nie sprawdzałam prognoz, ale mam wrażenie że aura nieźle ostatnimi laty wariuje. Zdejmuję kozaki i zakładam... sandałki, tak to nie przesada - autentycznie jednego dnia przychodzi totalna zmiana pogody. |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
U mnie jeszcze niby sucho.....ale w nocy opady zapowiadają
![]() U Evy to się drinka napiłabym, a nawet 2...albo schodzone idealnie białe winko do owoców morza podane ![]() ![]() ![]() Już po fryzjerze. Jest niby ok. Ale tak naprawdę wypowiem się po pierwszym myciu włosów ![]() Anyżkowa- skąd ja znam te głupie gadki z mechanikiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.