![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Orange!
Cytat:
też tak kiedyś miałam, że jak doładuje to dostane gratis jakąś kwote.Doładowałam kilka dni wcześniej i nic. A tato doładował konto w ostatnim dniu i dostał....;/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Ja też co chwile mam takie smsy reklamowe i już mam tego dość !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dolaczam sie do waszch zazalen na Orange. Zaraz chyba do nich zadzwonie i poprosze i wylaczenie tych reklam. Ja mam 2 dziennie, ale dzisiaj jeszcze nic nie przyszlo, wiec moze poczekam jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Chyba będę zmuszona zadzwonić gdzie trzeba i zablokować wysyłanie do mnie sms'ów marketingowych ![]() Edytowane przez zaczarowana Czas edycji: 2005-12-13 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście są jeszcze osoby które są pomocne ![]() ![]() Poza tym nie sądzisz że jakby nie wiadomo jak mi na tym zależało to bym starała się sama jak najszybciej się tego dowiedzieć?? Spytałam przy okazji a nie zakładałam nowego postu z błagalną prośbą aby ktoś mnie oświecił bo ja biedna sierotka sama nic nie umiem załatwić. Śmieszna jesteś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
podbijam wątek bo mam pewne pytanie
cały czas dostaje przeróżne smsy reklamowe "wygrałes samochód..." , "jestes w gronie szczęsliwców...", często od "Orange", ale z numeru jakiegos 7025/4455 i inne dziwne 4-ro cyfrowe. Czy firmy podszywając się pod Orange mogę zgłosić? Da się jakos walczyć z tymi reklamami? Najgorsze są takie które przychodzą w sobote o 7 lub późnym wieczorem- tego już zniesć się nie da |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.