|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyfrówka - pomoc
Cytat:
A o dokupieniu karty pamięciu, ładowarki i akumulatorków już pomyślałam |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
pokrowiec jak najbardziej...może się powtórzę, ale ja zainwestowałam też w statyw....przydatne urządzenie....szczególnie na "studenckie" wieczory, albo babskie pogaduchy.....ach te sesje
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ja jeszcze nie mam pokrowca.
Rolofka, a ile kosztuje statyw ?
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj kusi kusi Wogóle mają tam teraz świetne promocje. Jeden aparat Konica Minolta jest obniżony o 1000 zł !!! Z 4999zł obniżyli do 3999zł
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
ja kupiłam na allegro statyw za 20 zeta
jak się złoży, to jest mały, ale ma 3 regulacje i na stół jak znalazł....poprostu na "domóki"
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
domówki, się rozumie
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Ostatni post był pisany prawie 5 lat temu, ale co tam ...
Nie chciałam zakładać nowego tematu bo pewnie byście na mnie nakrzyczały więc tu piszę. A mianowicie, mam taki dylemat, bo nie wiem który aparat wybrać. Ma być on w granicach do 500zł, najlepiej żeby nie więcej. Szukałam i szukaałam i znalazłam takie dwa: Canon a3100 i Fujifilm FinePix J150. Może doradzicie mi, co wybrać albo może coś jeszcze innego? Jestem otwarta na wszelkie propozycje Będę wdzięczna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

?

Z 4999zł obniżyli do 3999zł
Nie chciałam zakładać nowego tematu bo pewnie byście na mnie nakrzyczały więc tu piszę. A mianowicie, mam taki dylemat, bo nie wiem który aparat wybrać. Ma być on w granicach do 500zł, najlepiej żeby nie więcej. Szukałam i szukaałam i znalazłam takie dwa: Canon a3100 i Fujifilm FinePix J150. Może doradzicie mi, co wybrać albo może coś jeszcze innego? Jestem otwarta na wszelkie propozycje