"TERAZ MY" hm... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-27, 09:43   #31
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav
Dot.: Co ta Renia narobiła ? ... ... :)

a co zrobiła?

ok już wiem i pozwole sobie wkleić linka dla tych co nie wiedzą
http://wiadomosci.onet.pl/1409311,11,item.html

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

Edytowane przez mav
Czas edycji: 2006-09-27 o 09:45 Powód: ...
mav jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 09:43   #32
izabela82
Raczkowanie

juz sie wypowiadamy,tu:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86909

chyba dobrze by bylo polaczyc watki
Stary 2006-09-27, 09:53   #33
izabela82
Raczkowanie

Dot.: "TERAZ MY" hm...

pewnie sie teraz zaczna umawiac na spacery na rozmowy zeby ich nikt nie podsluchiwal
Stary 2006-09-27, 10:34   #34
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Oglądałam wczoraj "Teraz my", widziałam filmiki z ukrytej kamery w których szef gabinetu premiera Adam Lipiński proponuje Beger stanowisko w ministerstwie rolnictwa w zamian za przejście do PiS.
Kobieta urosła w moich oczach, bo jednak nagłośnienie tej sprawy w taki sposób było bardzo odważne..
Stary 2006-09-27, 10:49   #35
Helena
Zadomowienie

Smile Dot.: Co ta Renia narobiła ? ... ... :)

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Oglądałam wczoraj "Teraz my", widziałam filmiki z ukrytej kamery w których szef gabinetu premiera Adam Lipiński proponuje Beger stanowisko w ministerstwie rolnictwa w zamian za przejście do PiS.
Kobieta urosła w moich oczach, bo jednak nagłośnienie tej sprawy w taki sposób było bardzo odważne..
Z dobrze poinformowanych kręgów politycznych: sprawa Beger to rezultat porozumienia mediów z PO w celu wykończenia PIS-u. To także pomysł Gosia, by skompromitować Lipińskiego, bo Lipiński zacząl się za bardzo usamodzielniać w KPRm i tworzyć swoją własną politykę. A tego Kaczory nie tolerują, czego przykładem jest sprawa Kazia.
Ot, to wszytsko
Helena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 11:00   #36
Alenka
Raczkowanie

Ostatnie wydarzenia w polityce bardziej mnie wciągnęły niż "M jak miłość" ...

ehh.. bark słów...

... i jak tu wierzyć w lepszą przyszłość?!

Alenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 11:21   #37
agamazzi
Zadomowienie

ja wczoraj tego nie widzialam ale dzis widzialam transmisje w TVN 24 i rece mi opadly..
Masakra!!!
Juz jest po konferencji prasowej i wlasciwie to nikt chyba straszliwej odpowiedzialnosci nie poniesie i to jest najgorsze...
Zrobili wiecej halo o to ze sprzet do nagrywania specjalistyczny ktorym nagrywala a nie o czym byla rozmowa...
PORAZKA
Stary 2006-09-27, 12:27   #38
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agamazzi Pokaż wiadomość
ja wczoraj tego nie widzialam ale dzis widzialam transmisje w TVN 24 i rece mi opadly..
Masakra!!!
Juz jest po konferencji prasowej i wlasciwie to nikt chyba straszliwej odpowiedzialnosci nie poniesie i to jest najgorsze...
Zrobili wiecej halo o to ze sprzet do nagrywania specjalistyczny ktorym nagrywala a nie o czym byla rozmowa...
PORAZKA
to bylo do przwidzenia ze sie PIS wywinie....ja jak wczoraj ogladalam to niemoglam uwierzyc, Sekielski i Morozowski sa wg mnie najlepsi !
a ten kle z PiSu ktory byl w studio jak się motał, eh nie wiedzial co ma powiedzieć to gadał 5 przez 10te....
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 12:52   #39
bess
Zakorzenienie

bo to wszystko przez begerową,ona jest taka niemoralna
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 12:54   #40
ka_ma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
a ten kle z PiSu ktory byl w studio jak się motał, eh nie wiedzial co ma powiedzieć to gadał 5 przez 10te....
najbardziej zenujace jest to ze mimo niepodwazalnych dowodow on twierdzil ze nic sie nie stalo, ze kaseta podrobiona, sfabrykowana, itp ze to nie tak, ze inaczej :/ kazdy chyba widzi co jest grane a takie tlumaczenie robi z nich jeszcze wiekszych kretaczy
ka_ma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 13:00   #41
marcelina73
Wtajemniczenie

BRAWO PIS i jego wyborcy.
Czy komuś otworzą się oczy czy ponownie na swoich reprezentantów wybierzemy takich łajdaków ????
marcelina73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 13:02   #42
bess
Zakorzenienie

wybierzemy?
mów za siebie
Stary 2006-09-27, 13:17   #43
agamazzi
Zadomowienie

no ja tez na nich nie glosowalam, ale czy to ma znaczenie zawsze sa w naszym rzadzie afery, kto by nie rzadzil...ZENADA...

Czarno na bialym widac na tej kasecie o co chodzi a oni ci wmawiaja ze jest inaczej, nikt nie pojdzie siedziec i nikt nie poniesie kary... I tak juz bedziemy zyli w obludzie i sluchali tych prykow co se kabzy napychaja...
Stary 2006-09-27, 13:20   #44
awia
Zakorzenienie

na www.spieprzajdziadu.com
jest komplet filmikow z ustalen Begerowej z Lipinskim, z komentarzami
polecam obejrzenie
al etylko dla ludzi o mocnych nerwach
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 13:25   #45
bess
Zakorzenienie

najlepsze jest to ze zawsze pewnie to tak wyglada.dlatego oni nie widza w tym nic dziwnego i to jest tylko "dogadywanie sie" pech chcial ze zostalo sfilmowane.
chociaz wedlug mnie to lepper wszystko wymyslil,mogl tylko wyslac kogos bardziej wiarygodnego niz begerowa bo wiadomo bylo ze najlepsza obrona jest atak i wlasnie jej sie dostanie.no ale w samoobronie chybanie ma ani jednej krysztalowej osoby haha.
nie bedzie wczesniejszych wyborow,odwroca kota ogonem,to prowokacja i koniec,pisowcy chcieli uwolnic szantazowanych posłów
z samoobrony a oni tak sie odwdzieczaja.a poza tym to oni byli ofiarami prowokacji centrlewicy i to jeden wielki spisek skierowany przeciwko praworządnosci.amen
Stary 2006-09-27, 13:25   #46
marcelina73
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
wybierzemy?
mów za siebie
My - jako naród.
W ostatnich wyborach parlamentarnych wygrał PiS - PiS wybraliśmy jako głównego reprezentanta.
Osobiście się do tego nie przyczyniłam.
marcelina73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 13:26   #47
bess
Zakorzenienie

ja tez sienie przyczynilam i co ciekawe nie znam nikogo kto na nich glosowal.baaaaaaaaaaaaaar dzo dziwne
Stary 2006-09-27, 13:27   #48
awia
Zakorzenienie

Cytat:
o wystąpieniu Kuchcińskiego na konferencji prasowej już wiemy wszystko. Po pierwsze, to prowokacja polityczna. Po drugie, stoją za tym te same siły, co za obaleniem rządu Olszewskiego, czyli lewica i liberałowie. Po trzecie, w Sejmie przy użyciu sprzętu technicznego stosowanego przez służby specjalne i techniczne prowadzone są działania. To zamach zrozpaczonej lewicy i liberałów, przerażonych sukcesami PiS w budowaniu IV RP. Trzeba powołać komisję śledczą ds. tej prowokacji, aby znaleźć jej inspiratorów (chociaż wszyscy ich znamy).

A kamerka internetowa to “specjalistyczna technika operacyjna stosowana przez służby specjalne” - nawet dziennikarze wybuchnęli przy tym śmiechem.
cytat ze spieprzajdziadu.com
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 13:28   #49
biiibiii
Zakorzenienie

niestety mam za wolnego neta zeby ogladanc filmiki, eh poprostu tragedia, generalnie to co teraz dzieje sie w panstwie mnie przerasta. Wszyscy sa dobrzy! eheh wszystkim codzi tylko o stolek i niech sobie te 'programy' wsadza! bija sie o stolki a my, szarzy obywatele na tym cierpimy
Stary 2006-09-27, 13:41   #50
agamazzi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez awia Pokaż wiadomość
na www.spieprzajdziadu.com
jest komplet filmikow z ustalen Begerowej z Lipinskim, z komentarzami
polecam obejrzenie
al etylko dla ludzi o mocnych nerwach
bardzo dziwne ze jak jakas tego typu afera wyjdzie na jaw to nagle wszyscy tak naprawde to nie mowili tego serio ale zartowali lub wszyscy nagle cierpia na amnezje...
Edit;
http://terazmy.onet.pl/multimedia.html

1 i 47 minut wszystkich nagran

Edytowane przez agamazzi
Czas edycji: 2006-09-27 o 14:11
agamazzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 15:54   #51
ka_ma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
ja tez sienie przyczynilam i co ciekawe nie znam nikogo kto na nich glosowal.baaaaaaaaaaaaaar dzo dziwne
i co gorsza nadal tak jest - rzad (czyli w zasadzie pis) ma 70% negatywnych glosow co do jakosci rzadzenia, kazdy zapiera sie ze nie znosi pisu i nie zamierza na nich glosowac a pis jako partia ma nadal w sondazach prawie 30% glosow :/ kraj paradoksu
Stary 2006-09-27, 16:14   #52
201701160947
Konto usunięte

Ogladałam ten program, oglądałam równiez do późna w nocy konferencje prasowe z PO i SLD .
Mówiło się o tym od wielu dni, w końcu jedna puściła farbę, teraz pewnie będa następni.
Ja się cieszę. Mam nadzieję, że w niedługim czasie będa wybory i że skończy się ta żenada
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 19:43   #53
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silva Pokaż wiadomość
Ogladałam ten program, oglądałam równiez do późna w nocy konferencje prasowe z PO i SLD .
Mówiło się o tym od wielu dni, w końcu jedna puściła farbę, teraz pewnie będa następni.
Ja się cieszę. Mam nadzieję, że w niedługim czasie będa wybory i że skończy się ta żenada

zdadaaaam sie
Stary 2006-09-27, 21:19   #54
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

słuchałam dziś cały dzień w pracy w tv nie nadawali nic innego, jak tylko o tej aferze, jedni na przeciwników napadają i wieszają najgorsze psy, no bo jest okazja, drudzy znowu odpierają ataki i wygłaszają pokrętne komentarze, mam już dość tego kraju

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 21:20   #55
bess
Zakorzenienie

dzis wystapił premier z orędziem ,jutro ma byc prezydent
w sumie to mogliby puscic to samo nagranie i nikt nie zauwazy roznicy

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2006-09-27 o 21:46
Stary 2006-09-27, 21:41   #56
ka_ma
Zakorzenienie

moze lepiej niech prezydent juz nie przemawia, tasmy swoje a pis swoje, ja oredzie kaczynskiego odebralam jednoznacznie - on ma polski narod za debili, zaluje ze musze placic za abonament tv bo dzisiejszego wieczoru podczas debaty prowadzonej przez 2 dziennikarzy TVP1 dalo sie idealnie zauwazyc jak niezalezna politycznie mamy telewizje publiczna :/ zenada i szkoda juz slow na komentowanie calej tej sytuacji
Stary 2006-09-27, 21:51   #57
malenka17
Zadomowienie

ka_ma , zgadzam się z Tobą!
Debata na TVP1 była bardzo stronnicza i nieobiektywna!
Wszyscy normalni dziennikarze jak da się zauważyć przeniosło zabawki do TVN, a ta dzisijsza dwójka prowadzących chyba zbyt bardzo spoufaliła się z panem Wildstainem
Odwracanie kota ogonem jest dla panów z Pis-u porządkiem dziennym.Uwielbiam to wracanie do czasów PRL-u,kadencji SLD,SB-kow i niezdrowych ukladów, które dziś można utożsamić z szarymi sieciami
Bardzo męczy mnie obecna sytuacja,oraz udawanie,że przecież nie mamy doczynienia z korupcją..Dla nich nawet jak by było czarne na białym nagranie dosłowne typu : "Oferuję pani posadkę za wstąpienie do naszej partii" to i tak nie mielibyśmi doczynienia z niepraworządnością.
Mam nadzieje kochane, że dojdzie do przyspieszonych wyborów i że pójdziecie głosować!W spełnienu naszego obowiązku obywatelskiego ))

63-61-59-57-55-53-52-50
malenka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 21:53   #58
bess
Zakorzenienie

no ale gdzie sa w takim razie zwolennicy pisu,na forum onetowym nie ma ,tu nie ma,smiem twierdzic ze nie ma ich wcale w necie
ja tam ogladam info tylko na tvn24 ,na 1 rozbrajaca jest pani gawryluk,nie moge jej juz ogladac bo mam za słabe nerwy
Stary 2006-09-27, 22:13   #59
ka_ma
Zakorzenienie

wszyscy lepsi dziennikarze zwineli sie i uciekli do niezaleznych stacji gdzie nikt im nie bedzie mowil co maja robic
dzis lepper powiedzial jedno madre zdanie (o dziwo) - ze pis nie potrafi nazwac rzeczy po imieniu, bo gdyby sparwa dotyczyla kazdej innej partii to pierwsi by trabili o korupcji politycznej a tak jest manipulacja, prowokacja, proba obalenia pisu i przeszkodzenia im w naprawie panstwa
Stary 2006-09-28, 08:51   #60
sylwia-zuza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Cały program myślałam: "Dlaczego mnie to nie dziwi?" Bo kazdy z nas dobrze wie, jak rozdzielane są stanowiska i na jakich zasadach sporządzne są listy kandydatów do parlamentu. Ktoś naprawdę uczciwy moze tam trafic co najwyżej przez pomyłke starych wyjadaczy, ale o taka trudno...
Tylko o tym dotychczas nie mówiło się oficjalnie, a przynajmniej nie na taką skalę.
Mam nadzieję, ze to będzie gwóźdź do trumny PiSu
Calkowice sie zgadzam. tak wyglada polityka. smieszy mnie troche reakcja po(chociaz jestem ich zwolenniczka) i samoobrony-bo napewno oni tez tak robia-a tu nagle takie obuzenie.Ale to Pis dal sie zlapac juk glupi- i dobrze im bo ich nie trawie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości