|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ta Renia narobiła ? ... ... :)
a co zrobiła?
![]() ok już wiem i pozwole sobie wkleić linka dla tych co nie wiedzą http://wiadomosci.onet.pl/1409311,11,item.html
"Nikt o tobie nie myśli. Wszyscy myślą wyłącznie o sobie, tak samo jak ty" Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc..... Edytowane przez mav Czas edycji: 2006-09-27 o 09:45 Powód: ... |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
juz sie wypowiadamy,tu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86909 chyba dobrze by bylo polaczyc watki
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "TERAZ MY" hm...
pewnie sie teraz zaczna umawiac na spacery na rozmowy zeby ich nikt nie podsluchiwal
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam wczoraj "Teraz my", widziałam filmiki z ukrytej kamery w których szef gabinetu premiera Adam Lipiński proponuje Beger stanowisko w ministerstwie rolnictwa w zamian za przejście do PiS.
Kobieta urosła w moich oczach, bo jednak nagłośnienie tej sprawy w taki sposób było bardzo odważne..
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ot, to wszytsko
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnie wydarzenia w polityce bardziej mnie wciągnęły niż "M jak miłość" ...
ehh.. bark słów... ... i jak tu wierzyć w lepszą przyszłość?!
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
ja wczoraj tego nie widzialam ale dzis widzialam transmisje w TVN 24 i rece mi opadly..
Masakra!!! Juz jest po konferencji prasowej i wlasciwie to nikt chyba straszliwej odpowiedzialnosci nie poniesie i to jest najgorsze... Zrobili wiecej halo o to ze sprzet do nagrywania specjalistyczny ktorym nagrywala a nie o czym byla rozmowa... PORAZKA
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten kle z PiSu ktory byl w studio jak się motał, eh nie wiedzial co ma powiedzieć to gadał 5 przez 10te.... |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
bo to wszystko przez begerową,ona jest taka niemoralna
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej zenujace jest to ze mimo niepodwazalnych dowodow on twierdzil ze nic sie nie stalo, ze kaseta podrobiona, sfabrykowana, itp ze to nie tak, ze inaczej :/ kazdy chyba widzi co jest grane a takie tlumaczenie robi z nich jeszcze wiekszych kretaczy
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
BRAWO PIS i jego wyborcy.
Czy komuś otworzą się oczy czy ponownie na swoich reprezentantów wybierzemy takich łajdaków ????
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
wybierzemy?
mów za siebie |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
no ja tez na nich nie glosowalam, ale czy to ma znaczenie zawsze sa w naszym rzadzie afery, kto by nie rzadzil...ZENADA...
Czarno na bialym widac na tej kasecie o co chodzi a oni ci wmawiaja ze jest inaczej, nikt nie pojdzie siedziec i nikt nie poniesie kary... I tak juz bedziemy zyli w obludzie i sluchali tych prykow co se kabzy napychaja...
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
na www.spieprzajdziadu.com
jest komplet filmikow z ustalen Begerowej z Lipinskim, z komentarzami polecam obejrzenie al etylko dla ludzi o mocnych nerwach
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsze jest to ze zawsze pewnie to tak wyglada.dlatego oni nie widza w tym nic dziwnego i to jest tylko "dogadywanie sie" pech chcial ze zostalo sfilmowane.
chociaz wedlug mnie to lepper wszystko wymyslil,mogl tylko wyslac kogos bardziej wiarygodnego niz begerowa bo wiadomo bylo ze najlepsza obrona jest atak i wlasnie jej sie dostanie.no ale w samoobronie chybanie ma ani jednej krysztalowej osoby haha. nie bedzie wczesniejszych wyborow,odwroca kota ogonem,to prowokacja i koniec,pisowcy chcieli uwolnic szantazowanych posłów z samoobrony a oni tak sie odwdzieczaja.a poza tym to oni byli ofiarami prowokacji centrlewicy i to jeden wielki spisek skierowany przeciwko praworządnosci.amen |
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sienie przyczynilam i co ciekawe nie znam nikogo kto na nich glosowal.baaaaaaaaaaaaaar dzo dziwne
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
niestety mam za wolnego neta zeby ogladanc filmiki, eh poprostu tragedia, generalnie to co teraz dzieje sie w panstwie mnie przerasta. Wszyscy sa dobrzy! eheh wszystkim codzi tylko o stolek i niech sobie te 'programy' wsadza! bija sie o stolki a my, szarzy obywatele na tym cierpimy
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit; http://terazmy.onet.pl/multimedia.html 1 i 47 minut wszystkich nagran
![]() Edytowane przez agamazzi Czas edycji: 2006-09-27 o 14:11 |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
Ogladałam ten program, oglądałam równiez do późna w nocy konferencje prasowe z PO i SLD .
Mówiło się o tym od wielu dni, w końcu jedna puściła farbę, teraz pewnie będa następni. Ja się cieszę. Mam nadzieję, że w niedługim czasie będa wybory i że skończy się ta żenada
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdadaaaam sie |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
słuchałam dziś cały dzień w pracy w tv nie nadawali nic innego, jak tylko o tej aferze, jedni na przeciwników napadają i wieszają najgorsze psy, no bo jest okazja, drudzy znowu odpierają ataki i wygłaszają pokrętne komentarze, mam już dość tego kraju
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
dzis wystapił premier z orędziem ,jutro ma byc prezydent
w sumie to mogliby puscic to samo nagranie i nikt nie zauwazy roznicy
Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-09-27 o 21:46 |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
moze lepiej niech prezydent juz nie przemawia, tasmy swoje a pis swoje, ja oredzie kaczynskiego odebralam jednoznacznie - on ma polski narod za debili, zaluje ze musze placic za abonament tv bo dzisiejszego wieczoru podczas debaty prowadzonej przez 2 dziennikarzy TVP1 dalo sie idealnie zauwazyc jak niezalezna politycznie mamy telewizje publiczna :/ zenada i szkoda juz slow na komentowanie calej tej sytuacji
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
ka_ma , zgadzam się z Tobą!
Debata na TVP1 była bardzo stronnicza i nieobiektywna! Wszyscy normalni dziennikarze jak da się zauważyć przeniosło zabawki do TVN, a ta dzisijsza dwójka prowadzących chyba zbyt bardzo spoufaliła się z panem Wildstainem ![]() Odwracanie kota ogonem jest dla panów z Pis-u porządkiem dziennym.Uwielbiam to wracanie do czasów PRL-u,kadencji SLD,SB-kow i niezdrowych ukladów, które dziś można utożsamić z szarymi sieciami ![]() Bardzo męczy mnie obecna sytuacja,oraz udawanie,że przecież nie mamy doczynienia z korupcją..Dla nich nawet jak by było czarne na białym nagranie dosłowne typu : "Oferuję pani posadkę za wstąpienie do naszej partii" to i tak nie mielibyśmi doczynienia z niepraworządnością. Mam nadzieje kochane, że dojdzie do przyspieszonych wyborów i że pójdziecie głosować!W spełnienu naszego obowiązku obywatelskiego ))
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
no ale gdzie sa w takim razie zwolennicy pisu,na forum onetowym nie ma ,tu nie ma,smiem twierdzic ze nie ma ich wcale w necie
![]() ja tam ogladam info tylko na tvn24 ,na 1 rozbrajaca jest pani gawryluk,nie moge jej juz ogladac bo mam za słabe nerwy
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy lepsi dziennikarze zwineli sie i uciekli do niezaleznych stacji gdzie nikt im nie bedzie mowil co maja robic
dzis lepper powiedzial jedno madre zdanie (o dziwo) - ze pis nie potrafi nazwac rzeczy po imieniu, bo gdyby sparwa dotyczyla kazdej innej partii to pierwsi by trabili o korupcji politycznej a tak jest manipulacja, prowokacja, proba obalenia pisu i przeszkodzenia im w naprawie panstwa |
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.