|  2005-12-23, 10:37 | #31 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Róż z zielenią

Nie wiem czy tego nie widzisz ale uzwywasz stanowczo za bardzo ciemnego podkładu i pudru. Moim zdaniem aż takiej ciemnej karnacji nie posiadasz. Jak będziesz miała kiedyś czas to zrób proszę zdjęcie z o ton lub dwa jaśniejszym podkładem jestem pewna, że będziesz wyglądała o wiellllllllllllllllllllll  lllle lepiej bo w tym kolorku mi sie wcale nie podoba.

| 
|     |   | 
|  2005-12-23, 10:41 | #32 | 
| Rozeznanie | 

Aaaa i jeszcze jedno nie nakładaj aż tyle tzw. "tapetki" bo ja widzę jej nadmiar stanowczy. Jeju ale ja zła jestem sorki, że Cię tak skrytykowałam :/ to nie wynika w każdym razie z niechęci do Ciebie ani nic w tym stylu.

| 
|     |   | 
|  2005-12-23, 19:02 | #33 | 
| Zadomowienie | 

Witaj Asieńko-nie jestem zła po to jest wizaz aby wyrazac swoje opinie,każdy ma inne zdanie i ja się nie zgodzę z Twoim co do podkładu,ale w kazdym razie dziękuję za zainteresowanie się wątkiem. Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2005-12-23, 22:27 | #34 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Ostrołęka 
				 | 

phi wygladasz jakbys miała wąsy a piekna to ty nie jesteś więc masakryczna przykro mi jestes najsłabszym ogniwem

__________________  Twoje wewnętrzne piękno zależy tylko i wyłącznie od Ciebie   | 
|     |   | 
|  2005-12-23, 22:40 | #35 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
 TO, ze CI się coś tam nie podoba, to nie musisz tego tak orydynarnie manifestować! A najlepiej będzie jak pokażesz własny makijaż i wtedy MY ocenimy Twoje poczyniania.  Łatwo jest krytykować....   
				__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | |||
|     |   | 
|  2005-12-24, 02:06 | #36 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Cytat: 
       Żałosne i głupiutkie, no ale czego można wymagać od smarkatej 17-stki   
				__________________ Nie palę  http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka  | |
|     |   | 
|  2005-12-25, 14:56 | #37 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: południe 
				 | 

Cytat: 
 Podobasz MISIĘ  z mocniej podkreślonymi oczami. __________________ WESOŁYCH  . 
				__________________ Przegrałam swój najlepszy czas...  MARZENIA I MIŁOŚĆ BOLĄ...  | |
|     |   | 
|  2005-12-25, 18:50 | #38 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  cóż za oryginalna wypowiedz,az to sobie zapiszę i te wąsy  Dobre...proszę o więcej   | |
|     |   | 
|  2005-12-25, 18:56 | #39 | 
| Zadomowienie | 

Nie powinnam zasmiecac swojego wątku ale...dla zainteresowanych  http://www.wizaz.pl/forum/showthread...831#post621831 Kobietki same zobaczcie skąd biorą się te oryginalne teksty naszej kochanej Napoleonki   Pozdrawiam serdecznie   | 
|     |   | 
|  2005-12-25, 23:10 | #40 | 
| Rozeznanie | 

hej Boniulka! tez uwazam ze troche za ciemny podlkad.. a jesli rzeczywiscie masz taka ciemną karnację, to w takim razie ZDECYDOWANIE za jasna szminka, i niestety musze stwierdzic ze zupelnie mi sie to zestawienie nie podoba...przez to ze ty masz bardziej ziemisty odcien twarzy a szminka jest słodziutka i ciepła, twarz sprawia wrażenie przybrudzonej...poprostu odzialywanie kolorow... po drugie czewien(w tym wypadku róż) i zielen to kolory dopelniajace i jak sie je zmiesza to wychodzi kolor bury i niestety taki ci wyszedl...te kolory (w kazym razie te odcienie ktore uzylas) zupelnie do siebie nie pasują.... upsss..troszke mi gupio ze tak zjechałam, ale to forum chyba po to jest.... w kazdym razie goraco pozdrawiam i zycze miłej reszty świąt   Edytowane przez weronika nadara Czas edycji: 2013-06-21 o 15:29 | 
|     |   | 
|  2005-12-26, 21:28 | #41 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Białystok 
				 | 

Cytat: 

__________________ Kocham Cię Darku najmocniej na świecie... Anna Dostęp do netu ograniczony(zmiana miejsca zamieszkania- w końcu)   | |
|     |   | 
|  2005-12-26, 22:29 | #42 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 

__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | ||
|     |   | 
|  2005-12-28, 00:41 | #43 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2005-12-28, 14:17 | #44 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
   Miłego popołudnia życzę   | |
|     |   | 
|  2005-12-28, 14:48 | #45 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
   Miłego dnia   
				__________________ | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

pokusiłabym się jednak o cienie jeszcze ciutkę ciemniejsze i bardziej perłowe- jak na moim zdjęciu. Bo ten perłowy poblask lepiej komponowałby się z kolorem Twojej cery a tak to coś tu jest delikatnie stłamszone
 pokusiłabym się jednak o cienie jeszcze ciutkę ciemniejsze i bardziej perłowe- jak na moim zdjęciu. Bo ten perłowy poblask lepiej komponowałby się z kolorem Twojej cery a tak to coś tu jest delikatnie stłamszone