|
|
#31 | |
|
Piers do przodu
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie VII
Cytat:
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Katt dzięki za radę! Swoją drogą mojemu sercu bliżej do zieleni niż błękitów. Fajny patent z nakładaniem kolorowego tuszu na czarny.
Spotkałyście się z tymi esencjami? http://zielonyklub.pl/olejki-zapachowe/ Niektóre nazwy ciekawe, zastanawiam się, jak pachną w rzeczywistości. Między innymi jest kadzidło z mirrą i drzewo z bursztynem, albo świeże pranie Edytowane przez rawita Czas edycji: 2016-03-14 o 00:20 |
|
|
|
#33 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham kobalt i siebie w kobalcie ![]() Świetny pomysl z tym czarnym podkladem ![]() Wyszukałam w necie jeszcze takie z Maybelline kolorowe, jak zdąze jutro to obejrzę w Rossmanie https://www.google.pl/search?q=maybe...w=1440&bih=809 Cytat:
Szkoda, że duze już nie takie fajne ![]() nie lubię małych pojemności, niczego... Cytat:
|
|||
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Rawito, nie znam tych olejków, ale wydaje mi się ze Rachela pisała coś w grupie perfumowej na f-b. tylko nie pamiętam czy akurat o tej marce. (czyli w sumie, to nic nie wiem i nie powinnam sie wypowiadać
)Stazjo, jeśli masz oczy w wyraźnym, chłodnym kolorze, to do tej rudosci kobalt musi na tobie wyglądać super. i tez nie lubie malych pojemności ![]() robię tak od lat, jeśli tylko mogę sobie na to pozwolić finansowo. wiele osób sie dziwi/-ło, a ja wiem swoje. zwłaszcza w dobie wszechobecnych reformulacji i polepszania składów. poza tym tutaj jest b. mała konkurencja i sklepy maja w co do kolorowej mascary. chcialabym turkusową, w kierunku zieleni, nie błękitu. w letniej kolekcji Clarins w 2015 mieli interesującą 'aqua' czy 'aquatic', ale zanim sie ogarnęłam, zniknęła bezpowrotnie poszukam w google, moze maja zdjęcia. |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam, 'aquatic green'
Clarins-Aquatic-Treasures-Summer-2015-Truly-Waterproof-Mascara-Aquatic-Green.jpg |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#37 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
Większość naturalnych rudzielców ma cudnie zielone, albo piwne, a ja dostalam jakieś wybrakowane ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2016-03-14 o 09:43 |
||||
|
|
|
#38 |
|
Piers do przodu
|
Stazja nie wybrakowane tylko idealne do niebieskiej maskary
![]() Dobrego dnia wszystkim edit: Stazja - doleciał Bond bez słowa od Sprzedającej mimo moich @ i smsów miałam już złe przeczucia ale na szczęście jest
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2016-03-14 o 12:40 |
|
|
|
#39 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Czasami warto poczekać, bo nie wszyscy sprzedający odpisują albo podają info co do wysylki
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#41 |
|
Piers do przodu
|
Dla mnie ten Bond jest idealnym zapachem na lato
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja właśnie wymieniłam się na Pradę Candy W sumie nie jestem pewna, czy będę ją nosić, ale w razie czego siostra przechwyci z radością. Zrobiłam sobie dzisiaj wolne w pracy i pojechałam do ikei, bo po moich eksperymentach kuchennych nie ostał się w całości żaden sensowny garnek Kupiłam więc garnek, pościel i ściereczki. I mrożone klopsiki wegańskie. Odsmażane na maśle są pyszne |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dochodze do siebie, wreszcie, od soboty z mala przerwa trzymala mnie migrena, haaa, bo co innego przecież, ale ...byla tym razem troszke inna i pierwszy raz przekonalam sie na sobie, co znaczy rozmazany wzrok/ podwójne widzenie ...masakra
ale ok, już jest dobrze ![]() Uffff Jowito kurcze ....ja do tej pory Prady Candy nie próbowałam muszę, to nadrobić
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu współczuję przeżyć migrenowych
Prada Candy jest delikatna, słodka i lekko przypalona. Jak masz ochotę przetestować, to wyślę Ci próbkę, jak już do mnie dojdzie. Od czasu do czasu nachodzi mnie faza na słodkie, z tym, że nigdy nie trwa długo. Obecnie ze słodkich rzeczy zostały mi tylko Słoń i Prada Amber. Reszta poszła do siostry. Ciekawe, jak będzie z Candy. |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Alescie sie ukryli. Ale mla nie zmylicie
![]() Czesc Corii! U mnie dzis slonce a jutro ma byc snieg... no super, w marcu jak w garncu. Ja sobie obejrzalam powtornie caly sezon Sense 8. Pierwszy raz od neipamietnych czasow ogladam serial drugi raz. No i czytam, czytam, normalnie nie wiem w co oczy wlozyc ![]() I ustalam menu na Swieta, okazuje sie ze bede miala na Swieta troche ludzi, co robicie, co gotujecie, co pieczecie, dajcie mi natchnienie!
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Lubo u mnie klasycznie, mazurek plus sernik. Do tego elementy bożonarodzeniowe, czyli szuba i barszczyk
. Poza tym lekko, wiosennie i sałatkowo. Ale my świętujemy w niewielkim gronie, więc nie szalejemy w kuchni.I jeszcze dwa przepisy, które może wypróbuję: http://lawendowydom.com.pl/galaretka...mi-przepiorek/ http://lawendowydom.com.pl/domowe-pisanki-czekoladowe/ Edytowane przez rawita Czas edycji: 2016-03-14 o 17:08 |
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Salatki tez u nas kroluja, ale dodam tez te galaretke warzywna, super wyglada! Dzieki za przepis
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zajrzałam do Rossmana pod kątem kolorowych tuszy i bida z nędzą. Tylko ten z Lovely Romanic blue i Miss sporty extremalny turkus i purpura extremalna ![]() Z droższych był tylko granat wygladający jak czerń...no lipa... Wzięłam te Miss sporty obie i turkusem maznęłam sposobem Katt na pomalowane na czarno rzesy i widac ten turkus z daleka, fajnie wygląda ![]() https://www.google.pl/imgres?imgurl=...AswQMwgbKAAwAA A drugi tak wygląda https://www.google.pl/imgres?imgurl=...DsgQMwhVKC4wLg Rawito, gratuluję flaszki ![]() Słodziakow mam dużo, a jak chcę 100% zasłodzenia, to mam Pink Sugar i Pink Sugar Oud Plus lżejsze kalibry slodziakowe ![]() Aś wspólczuję
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2016-03-14 o 17:24 |
|
|
|
|
#49 |
|
Piers do przodu
|
Luba ja bede piec marynowany udziec z dzika faszerowany grzybami i biala kielbasa
wiec fit a do tego jaja faszerowame i salatki no i zurek. A ja strzelilam sobie ysl niebiesciuchny i juz do mnie leci
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Katty_p13;57334511
A ja strzelilam sobie ysl niebiesciuchny i juz do mnie leci[/QUOTE] ![]() Daj koniecznie znac jaki odcień niebieskiego na żywo ![]() Coś czuję,że w tym roku czarne/brązowe tusze pójda u mnie w odstawkę....
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Stazjo, kieeedys byly kolorowe tusze z Artdeco, pamietam, ze nawet fajne byly. Ale nie wiem czy jeszcze sa w ofercie.
A ja mialam sto lat temu kolorowy tusz, zielony, taki nie wiem czy pamietacie, w kamieniu Na urodziny bodajze 19 dostalam
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny ten tusz miss sporty. Marzy mi się szmaragd, ale skoro nie ma, może strzelę sobie turkus
|
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, ciekawe cxy jest w Naturye ![]() Nie pamietacie ![]() Cytat:
Na zywo jest bardziej turkusowy . Fajny ![]() Na fali zakupowego szalenstwa kupilam sobie to http://www.fragrantica.pl/perfumy/El...bies-1705.html juz od dawna mnie kusilo. A...komp mi przestawia literki, zaraz zaczne pisac po czesku pewnie
|
||
|
|
|
#54 |
|
Piers do przodu
|
Ja pamietam ze szczoteczka w komplecie
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo. Boziu, jak sobie przypomne
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że jak chodziłam do podstawówki, to starsza i mądrzejsza kuzynka tłumaczyła mi co to jest tusz "w spirali" przywieziony przez jej koleżankę z zagranicy
U mnie w domu był tylko ten w kamieniu ze szczoteczką, Celii.A pamiętacie kosmetyczne hity lat 80? Tusze i szminki Celii, kremy Miraculum, Pani Walewska, perfumy Currara. Edytowane przez rawita Czas edycji: 2016-03-14 o 18:50 |
|
|
|
#57 |
|
Piers do przodu
|
Oop tak i Exclamation i Loton na wlosy w szpreju
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniał mi się jeszcze absolutny hit późnej podstawówki: dezodoranty Impuls.
Exlamation nigdy nie miałam, nie starczało mi kieszonkowego, ale Impulsy owszem. Najbardziej podobał mi się czarny. |
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Impuls pamietam
![]() I dezodoranty Claudia, takie z motylkami na butli...przywozili rodzice z Wegier, mialam z 4 albo 5 lat...jeszcze do szkoly nie chodzilam... Wzkrzyknik kupilam kilka lat temu, stoi w szafce na dole. A ostatnio wchalam w Naturze Panie Walewskie niebieska i zlota...niebieska kiedzys byla piekna zawsze u babci stala...teraz jest kompletnie nie podobna... Masumi pamietam tez
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
ja pachłam pianką Baduvit
a potem Jovan Fresh Musk
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.

), to tylko jedną warstwę, na rzęsy wytuszowane uprzednio na czarno. i do tego sprawdzają się tańsze tusze, byleby nie byly uczulajace.

miałam już złe przeczucia ale na szczęście jest

kurcze ....ja do tej pory Prady Candy nie próbowałam