![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: młodszy on, starsza ja.
Cytat:
![]() ![]() A ja odkąd z nim jestem nie pomyślałam o żadnej z tych rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Zostawi, to zostawi. Trudno.
W każdym wieku i niezależnie od ilości partnerów, może się przytrafić zdrada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jak się z Tobą spotyka to resorków samochodzików ze sobą nie zabiera? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Wyobrażam sobie, że w sytuacji, którą opisałaś może Cię martwić i napawać wątpliwościami fakt, że raz już Cię potraktował słabo. Pytania o wiek nie rozumiem, trzy lata to nie jest przepaść, serio! Znam super dojrzałych 20latków i kompletnie głupawych 40latków. A dla młodszej może Cię zostawić nawet dużo starszy facet.
Nie ogarniam tego podejścia. Facet starszy od dziewczyny 10 lat - spoko, norma. Dziewczyna starsza 3 lata - olaboga dramat tragedia. No weźcie. Mój chłopak jest ode mnie młodszy - uwaga uwaga i fanfary! - 6 lat. Ja mam 28, on 22 i jedyna przepaść w dojrzałości to ta, którą widzę między nim a moim byłym, który miał 35 lat i siano w głowie. Przemyśl, czy pasuje Ci jaki on jest, jak się zachowuje, jakie ma podejście do życia i czy jesteś w stanie mu wybaczyć czy Cię zawiódł. Tyle. Trzy lata to prawie nic jeśli oboje studiujecie, serio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Jednak znowu wpakowałam się w coś w co nie powinnam...
![]() Człowiek chyba jednak nie uczy się na błędach... Mam ochotę do niego napisać i zapytać czy znowu sytuacja się powtarza, ale nie wiem czy nie zrobię już do końca z siebie idiotki... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "znajdź sobie kogoś" - o nie, nie, nie ja szukaniem nie będę się zajmowała może lepiej bo to tylko na gorsze wychodzi zawsze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.