|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: opakowanie kosmetykow - na jak długo Wam wystarcza?
jak sie wkurzyłam. Kupilam sobie krem, dalam za niego 200zł i widzialam, ze cos sie szybko zuzywa i co zobaczyłam dzisiaj? Moj krem do twarzy uzywa TŻ jako krem do rąk, smaruje sobie kilka razy dziennie
![]() A wracajac do tematu: podklad- okolo 3 miesiecy róz - okolo 1,5 miesiaca krem - 1-1,5 miesiaca antypespirant -1-1,5 miesiaca płyn miceralny - ok 3 miesiecy Edytowane przez ellish Czas edycji: 2011-10-21 o 08:21 |
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
krem do twarzy - 3,4 miesiące (mimo codziennego stosowania)
balsam do ciała - nawet pół roku ![]() szampon, płyn do demakijażu, żel do mycia buzi - kupuje mniej więcej raz na 1,5 miesiąca kosmetyki do makijażu - kupuje czasem, ale dlatego, że mam ochotę na nowe mam jeszcze cienie sprzed kilku lat - w sumie ich nie używam już, ale jeszcze sobie leżą ![]() najwięcej schodzi nam płynu do kąpieli, bo używamy codziennie z TŻ, oboje lubimy duzo pachnącej piany - zdarza nam się kupić na miesiąc dwa opakowania 500 ml
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: opakowanie kosmetykow
Hehehe nigdy się nad tym nie zastanawiałam,ale patrząc po moich zapasach i niektórych jego brakach to:
żele do mycia twarzy : miesiąc (czasem 1,5 miesiąca) tonik : miesiąc (czasem 1,5 miesiąca) krem do twarzy : 1miesiąc - 2 płyn do kąpieli : 2 tygodnie peeling do ciała : 2-3 miesiące balsam do ciała : 2-3 miesiące krem do rąk : 2-3 miesiące tusz do rzęs : 2-3 miesiące podkład : z pół roku korektor : rok perełki brązujące,róż (używane zamiennie ) : 2 lata błyszczyki : po pierwsze ich nie zliczę ,ale 2-3 miesiącepomadka : rok puder sypki : 2-3 lata To by było chyba? na tyle.
|
|
#34 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: opakowanie kosmetykow
to teraz ja
![]() błyszczyki, pomadki- 3-4 tygodnie cienie do powiek- niektóre zużywam lataaami podkłady- ok. 4 miesięcy tusze do rzęs- j.w. kremy do twarzy- ok. 4-5 miesięcy balsamy (250 ml)- 3 tygodnie (przez suchą skórę) toniki- 1,5 miesiąca żele do mycia, maseczki, peelingi- j.w. znalazłam ten wątek bo chciałam zobaczyć czy jestem dziwna ( po tym jak zszokowałam koleżankę mówiąc jej, w ile zużywam balsam) |
|
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
żel pod prysznic-miesiąc
szampon-3 miesiące tusz do rzęs-około pól roku tonik-2 miesiące puder/fluid- w kamieniu 3miesiące, a podkłady, fluidy znacznie dłużej bo rzadko używam pomadki, cienie- właściwie nigdy nie udaje mi się ich wykończyć przed upływem terminu ważności , może dlatego że mam tego sporo i używam zamiennie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

mam jeszcze cienie sprzed kilku lat - w sumie ich nie używam już, ale jeszcze sobie leżą