![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień Perfumy, próbki, odlewki, trochę kosmetyków, ubrania i inne
Mogłabym wymienić na tabletki do oczu, ale to i tak trochę mało. Musiałabyś coś dorzucić spoza wątku. Zerknij na moją listę.
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
To rzeczywiście 75 ml. Dobrze, że zwróciłaś na to uwagę, bo kiedyś ktoś by mógł mieć do mnie o to pretensje
![]() Ale tak czy inaczej niespecjalnie opłaca mi się je na razie wymieniać za te tabletki. Jak będziesz miała jakieś dokładki to daj znać ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
moze byc za miss wild?
![]() |
![]() |
#37 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Niestety nic.
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=894771
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
A masz jakies perfumy o zbliżonej pojemności co moje?
![]() |
#39 |
benetti
|
hey coś u mnie za:
-Farmona, Jantar wcierka zużycie na zdjęciu -La Roche Posay, Effaclar żel do mycia twarzy 50ml, nowy -La Roche Posay, tonik wersja mini 15ml, nowy -La Roche Posay żel do mycia twarzy trzy saszetki każda po 7ml mysz asus,pendrivy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Cześć.
![]() ale odłożmy to do czwartu, piątku, bo jakoś dziś nie mam głowy do analizy.Dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() miałam dokładki, znajdziesz coś u mnie za: -Chanel, Coco EDP ok. 1,3ml -Chopard, Happy Spirit, ok. 0,7ml -Guerlain, L'Instant EDT wydaje mi się, że ok. 5ml, nie wiem jeszcze czy oddam -Guerlain, Shalimar Initial ok. 1,2ml -Guerlain, Shalimar Initial L'eau ok. 1ml -Guerlain, Terracotta ok. 0,5ml -Hermes, 24 Faubourg EDP ok. 1,8ml -Hermes, Terre d'Hermes Parfum ok. 1,8ml -Tom Ford, Black Orchid EDT ok. 2ml -Tom Ford, Noir pour Femme ok. 1,5ml -Calvin Klein, Euphoria EDP- tylko do 2,5ml -Kallos, maska do włosów bananowa, odleję dużą ilość (mam buteleczkę) -Farmona, Jantar wcierka zużycie na zdjęciu -pendrive AData 8GB
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Witaj, w końcu przyszłam
![]() Wpisywałaś się u mnie. Ja za swoje rzeczy wymienione przez Ciebie chciałabym szare pantofle Naomi na słupku r.40 i bluzkę z ptaszkami. Ewentualnie możesz spojrzeć na te perfumy w starym wątku. Modern muse nie jest sfotografowane.Jakąś próbkę jeszcze mogę dołozyć. Tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=839654 Popatrz, może będziesz chętna.Pozdrawiam serdecznie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
[1=108c410e37025b61f70ac3a bf4d6e10fd655bace_6584d32 569b20;61062561] Ja za swoje rzeczy wymienione przez Ciebie chciałabym szare pantofle Naomi na słupku r.40 i bluzkę z ptaszkami. [/QUOTE]
No mogę dołożyć Ci burberry sport. Perfumetka jest oczywiście oryginalna-100%. Jeśli chcesz to na taką wymianę możemy się umówić. Narazie więcej nie będę wymieniać Pisz na priv jeżeli jesteś zdecydowana również.Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
czesc niestety nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Dostałaś ode mnie priva związanego z wymianą? Odpowiedz tutaj, bo może coś z pocztą nie w porządku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
[1=108c410e37025b61f70ac3a bf4d6e10fd655bace_6584d32 569b20;61299776]Dostałaś ode mnie priva związanego z wymianą? Odpowiedz tutaj, bo może coś z pocztą nie w porządku
![]() Tak, dostałam i odpisałam Ci, że wszystko ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
hej, nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
benetti
|
Hey, wpadło mi w oko kilka rzeczy m.in 4 próbki i 2 odlewki:
-Chanel, Coco EDP ok. 1,3ml -Dior, Pure Poison ok. 1,3ml -Hermes, Terre d'Hermes Parfum ok. 1,8ml -Tom Ford, Black Orchid EDT ok. 2ml te zapachy chętnie bym poznała ![]() odlewka Puma Create oraz Calvin Klein, Euphoria EDP 2,5ml kiedyś miałam tą pume i dobrze mi się kojarzy jednak jej zapachu już nie pamiętam ![]() ![]() ![]() wpadło mi w oko jeszcze: -Farmona, Jantar wcierka zużycie na zdjęciu -La Roche Posay, Effaclar żel do mycia twarzy 50ml, nowy na zapas bym miała ![]() przemyśl co mogłabyś oddać i w jakiej konfiguracji albo może chciałabyś coś jeszcze z moich wątków? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaabze Czas edycji: 2016-06-07 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
a mogłabyś zrobić foto próbkom?
![]()
![]() |
#53 |
benetti
|
Hey kurczę na poznaniu coco najbardziej mi zależało
![]() może byłoby tak próbka coco, pure poison i herms, 2,5ml w atomku euphorii odlewka pumy 5ml fiolka i 2 x 2,5ml w atomku (łącznie 10ml) mini żel effaclar i jantar z dorzutką mini toniku 15ml i saszetek żelu effaclar i ja do sandałków dorzucę Avon secret fantasy zważ na to że mnie przesyłka na pewno wyjdzie więcej ![]() chciałabym jeszcze zapytać czy próbki są fabryczne i czy kosmetyki na pewno są w dacie? ![]() czy wysyłka równoczesna np. w piątek byłaby możliwa ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- okej w takim razie umawiamy się na wysyłkę na jutro? ![]() ![]() Edytowane przez kaabze Czas edycji: 2016-06-08 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Może coś u mnie za: -Chanel, Coco EDP ok. 1,3ml -Guerlain, Shalimar Initial ok. 1,2ml -Guerlain, Shalimar Initial L'eau ok. 1ml -Prince 3121 ok. 0,9ml -Rochas, Absolu ok. 1,3ml -Thierry Mugler, Mirror Collection, Miroir des Voluptes ok. 0,7ml -D'Orsay, Tilleul ok. 1,4ml -Penhaligons, Violetta 2ml -Tom Ford, Noir pour Femme ok. 1,5ml -Chanel. Chance EDP ok. 3,2ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic.
Jakbyś chciała się pozbyć Rici Rici we flaszce, to chętnie przyarnę, rozważę oddanie czegoś z frarantici |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Z Twojej wish na fragrze mam:
- YSL Elle - próbka firmowa 2ml nowa - Roberto Cavalli Just Cavalli - próbka firmowa 1,5ml raz psiknięta + wcześnie wybrane przez Ciebie: - L'Artisan Oeillet Savage ok. 4 ml - YSL Nu (nowa wersja) - ok. 8 ml - Valentino V Absolu - próbka firmowa ok. 1,5 ml Razem ok. 17 ml ![]() -Chanel, Coco EDP ok. 1,3ml -Guerlain, Shalimar Initial ok. 1,2ml -Guerlain, Shalimar Initial L'eau ok. 1ml -Prince 3121 ok. 0,9ml -Rochas, Absolu ok. 1,3ml -Thierry Mugler, Mirror Collection, Miroir des Voluptes ok. 0,7ml -D'Orsay, Tilleul ok. 1,4ml -Penhaligons, Violetta 2ml -Tom Ford, Noir pour Femme ok. 1,5ml -Chanel. Chance EDP ok. 3,2ml Razem ok. 14,5 ml ![]() Mi by pasowała taka wymiana, a Tobie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Bright side of life
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Podobają mi się spodenki brązowe 38 / małe 40
mam w zamian kosmetyki następujące Cztery Pory Roku Balsam do ciała ekspresowe nawilżanie 10% UREA 250ml użyty raz plus do tego Oriflame Swedish Spa Relaxing Hand Soak kąpiel dla rąk 100ml nowy Zainteresowana? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=870261 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
To nie mam nic z tej półki
![]() Może zatem: - L'Artisan Oeillet Savage ok. 4 ml - YSL Nu (nowa wersja) - ok. 8 ml - Valentino V Absolu - próbka firmowa ok. 1,5 ml Razem ok. 13,5 ml -Chanel, Coco EDP ok. 1,3ml -Rochas, Absolu ok. 1,3ml -Thierry Mugler, Mirror Collection, Miroir des Voluptes ok. 0,7ml -D'Orsay, Tilleul ok. 1,4ml -Penhaligons, Violetta 2ml -Tom Ford, Noir pour Femme ok. 1,5ml -Chanel. Chance EDP ok. 3,2ml Razem ok. 11,5 ml Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2016-06-09 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.