![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: przesuszona a jednak tlusta
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7040
![]()
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
W innym watku Infinity mi podpowiedziała, że jest zadowolona z thalgo. Od tygodnia uzywam plasmalg zel, zel i tonik do cery tlustej i fluid matujacy do cery problematycznej. Poki co buzka robi sie gladsza. Mowilam kosmetyczce, ze moze powinnam nawilzac czyms, a ona powiedziala, ze to sa kosmetyki lecznicze, szczegolnie plasmalg i poradzila, zebym uzywala jakis czas i powinna byc poprawa. Pouzywam i zobacze
![]() Moja siostra od 3 tygodni uzywa effeclar k bez blokera i mowi, ze nic sie nie dzieje. Poza tym uzywa identycznego zestawu thalgo i nie miala zadnego wysypu. Jest tylko coraz lepiej. Im wiecej przebywam na forum i KWC, tym mniej wiem, co mam robic ;-) Tyle tu informacji i sposobów na te nasze problemowe cery, że juz wiem, ze nic nie wiem ![]() Kolezanki uwazaja mnie prawie za eksperta w dziedzinie kosmetykow, ale od pewnego czasu jak jestem na tym forum i zaczynam sie dowiadywac coraz wiecej, to zaczynam wątpić we wszystkie moje wiadomosci. Niektore moje poglady sie potwierdzaja, inne lgną po prostu w gruzach ![]() ![]() Tak w ogole, to silnie uzaleznilam sie od wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale strasznie to drogie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kwasy zawsze TYLKO w kombinacji alpejskiej z kremem z filtrem na dzien. Od siebie polecam Avene emulsje spf 50+, gwarantuje, ze nie zapycha - z reszta potwierdzaja to tez inne recenzentki, jest tez mniej smalcowata niz inne filtry. Cytat:
Jak zaczynala podczytywac Wizaz, to na poczatku rzucalam sie na wiele roznych kremow chwalonych na KWC, przeszlam przez faze "kupuje tylko baaaardzo drogie kremy w Sephorze", potem zaczelam selekcjonowac i ograniczac zasieg a jeszcze Basia Kwiatkowska i jej Biochemiaurody.com wiele wyjasnila ![]() Np to, zeby nie oszczedzac na filtrach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Eh, czytam, czytam, jeszcze wiele przede mna. I tak juz jestem uzalezniona od wizazu.
A jesli nie uzywa sie kwasow, to chyba nie trzeba filtrow? Bo wychodziloby na to, ze nie powinno sie nic innego uzywac, tylko filtry. A co z moja siostra i kremikiem LRP? Mowi, ze nie zauwazyla zadnych negatywnych zmian Ta-bletka, o ten kremik mi wlasnie chodzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
mam ten sam problem, choc moze nie az tak nasilony. stosuje na moja tradzikowa tłusto - suchą skóre pianke do mycia twarzy z trawa cytr. rival de loop, tonik eris(niestety z alkoholem) na pryszcze, i kremy: na dzien ostatnio: dax cosmetics strefa T perfecta dotleniajacy, na noc zwykla nivea soft. nie wiem, czy robie dobrze uzywajac tego softa, bo ostatnio, jak wymienialysmy rózne nazwy ksometyków na pracowni kosm. i wymienila jedna kolezanka krem nivea soft, to sie nauczycielka wkurzyla, ze "jak mozna tego uzywac?? to sie nadaje do pastowania butów!!" tak powiedziala! ale mi on nawet odpowiada, tylko nie wiem, czy to wlasnie on zatyka mi pory...
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
aha, Hosenko skusze sie na ten kremik z soja i trawa cytrynowa, jak mówisz ze taki dobry
![]()
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
A tego kremu z Bielendy nie ma chyba nigdzie:-/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.