Nie wie czy chce ze mną być? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-22, 13:56   #31
shanta
Wtajemniczenie

Dot.: Nie wie czy chce ze mną być?

Cytat:
Napisane przez Althea Pokaż wiadomość
Że przeprasza, jesli mnie jakoś skrzywdził, ale się pogubił trochę i że za jakiś czas będziemy się śmiać z tego kryzysu.
Albo znów płakać
shanta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-22, 14:01   #32
Althea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość
Albo znów płakać
Ja jeszcze nie wiem co bedzie i co zrobie. Mam metlik w glowie, Na pewno bede z nim dziś rozmawiała.
Althea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-22, 14:12   #33
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Nie powiedziazłam mu o przeprwoadzce. Od ramna jestem w pracy a chciałam mu to w cztery oczy przekazać.

Jasne że sie boje, ale jetsem tez w stanie uweirzyc ze miał jakieś tam watpliwości- mogłam nie dopytywać to by mu samo przeszlo,a taks ie dowiedzialam i datego bolalo.
ALe sama kiedys mialam taki moment ze sie zastanwialam troche czy to ma sens...
Ale on chyba ograniczony umysłowo nie jest i ma świadomość, że rozstanie = wyprowadzka.
Ja bym mu do końca nie wierzyła, że względu na jego opinie o waszym związku. Najpierw mówi, że nic mu nie pasuje, a teraz...
Jasne, porozmawiaj z nim. Spisz wszystkie jego wątpliwości, które przytoczyłaś w wątku i rozlicz go z każdej z nich.

Kurka, przyjeżdża niby stęskniony facet i mówi, że seks nie taki.
No...
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-22, 22:30   #34
MOgrama
Zadomowienie

Cytat:
Ja jeszcze nie wiem co bedzie i co zrobie. Mam metlik w glowie, Na pewno bede z nim dziś rozmawiała.
I nie daj sobie mieszać w głowie tym licznym wypowiedzą na tym wątku które nie dają inne możliwości jak koniec. Nie jestem adwokatem tego faceta ale dla mnie to serio nie rysuje się tak źle.

Stawianie go pod ścianą, płacze, dążenie tematu to chyba najgorsze co możesz zrobić. Poważne emocjonalne rozmowy to również nie droga. Nie teraz.
MOgrama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-22, 23:14   #35
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MOgrama Pokaż wiadomość
I nie daj sobie mieszać w głowie tym licznym wypowiedzą na tym wątku które nie dają inne możliwości jak koniec. Nie jestem adwokatem tego faceta ale dla mnie to serio nie rysuje się tak źle.

Stawianie go pod ścianą, płacze, dążenie tematu to chyba najgorsze co możesz zrobić. Poważne emocjonalne rozmowy to również nie droga. Nie teraz.
Czyli lepiej czekać aż pan się łaskawie zdecyduje?

Ciekawa jestem czy naprawdę nie drążyłabyś, nie rozmawiała, gdyby facet Ci powiedział, że nie wie czy to nie wygodnictwo, a poza tym jesteś "nie taka". Jeśli nie, to podziwiam, ale wg mnie to bez sensu, bo tylko poczuje kto jest w związku gorą
tarkowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-23, 09:29   #36
MOgrama
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tarkowska Pokaż wiadomość
Czyli lepiej czekać aż pan się łaskawie zdecyduje?

Ciekawa jestem czy naprawdę nie drążyłabyś, nie rozmawiała, gdyby facet Ci powiedział, że nie wie czy to nie wygodnictwo, a poza tym jesteś "nie taka". Jeśli nie, to podziwiam, ale wg mnie to bez sensu, bo tylko poczuje kto jest w związku gorą
Pewnie ze by mi to nie dawało żyć jak chyba każdej kobiecie. Z natury robimy dramat z każdego zdania. Chłopak jasne powiedział to co powiedział sama autorka mówi ze drazyla mocno o co chodzi, nie wykonał żadnego ruchu w celu odsuniecia się od związku, czy opuszczenia go, wyraził chęć naprawy i poprosił o czas na uporządkowanie własnych myśli. Nie trzeba mieć jakieś wielkiej traumy żeby czasem pomyśleć czy Nas związek to akurat ten jedyny i najważniejszy, jego błąd ze wypowiedział ta myśl. Teraz nie dość ze stracił zaufanie autorki, która momentalnie naturalnie również rzuciła wroga barierę między nimi. Teraz juz tylko mocne rozmowy o uczuciach i emocjach, stawianie ultimatum czy nakaz wyprowadzki a wszystko w atmosferze napięcia, łez i gniewu. Przecież to przepis na koniec związku.

Jakbym miała się postawić na miejscu jej faceta (i trochę znając ich naturę ze potrzebują się czasem oddalic, wolą sami rozwiązywać swoje problemy a nie konsultuja i nie gadają godzinami o nich z najlepszą przyjacilka, że raczej działają niż gadaja, a już te poważne rozmowy kojarzą im się z największą meczarnia) to by mnie trafiło ze na moja potrzebę uporządkowania sobie pewnych spraw dostałabym taki pakiet emocji nerwów i próby wyjaśnień tego wszystkiego.

Ma wątpliwości ludzka rzecz co on jej teraz może powiedzieć :
- jakby chciał skończyć związek to by odszedł
- jakby chciał z bagatelizować swoje słowa to i tak partnerka by drazyla o co chodzi co to bylo co on myśli itp
Zabrał jej poczucie bezpieczeństwa kilkoma słowami wiem to straszne ale jeśli on chce to ratować i autorka nie chce też kończyć tego związku to wydaje mi się że potrzebne jest teraz trochę czasu a nie te całe negatywne emocje. Trzeba mu pozwolić ochłonąć i poukładać sobie w głowie ze ona jest dla niego ważna bo czeka go na prawdę trudne zadanie jesli chce naprawiać to co zepsuł.
MOgrama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-23, 09:39   #37
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
Ma wątpliwości ludzka rzecz co on jej teraz może powiedzieć :
- jakby chciał skończyć związek to by odszedł
Widzisz, gdyby to było takie proste i wszyscy by odchodzili, gdy pojawia się brak uczucia, to świat byłby piękniejszy.

Cytat:
Zabrał jej poczucie bezpieczeństwa kilkoma słowami wiem to straszne ale jeśli on chce to ratować i autorka nie chce też kończyć tego związku to wydaje mi się że potrzebne jest teraz trochę czasu a nie te całe negatywne emocje. Trzeba mu pozwolić ochłonąć i poukładać sobie w głowie ze ona jest dla niego ważna bo czeka go na prawdę trudne zadanie jesli chce naprawiać to co zepsuł.
Ale ja też nie jestem zwolennikiem takich negatywnych akcji. Po prostu spakowałabym pana, kazała mu przemyśleć wszystko na osobności. Sama bym wtedy miała czas na odetchnięcie. Bez łez, rozmów, domysłów.

Nie dałabym rady, jak Ty, przejść nad tym do porządku dziennego. Czując niejako, że on "decyduje".

Edytowane przez tarkowska
Czas edycji: 2016-04-23 o 09:40

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-23, 10:11   #38
Minui
Raczkowanie

Autorko, byłam już po obu stronach barykady, i wg mnie im szybciej to zakończycie tym lepiej dla Was. Jeśli on ma teraz wątpliwości co do tego czy Cię kocha i czy chce z Tobą być, to nawet jeśli sytuacja się za chwilę jako tako wyklaruje, to one będą wracały. Uwierz. Nie ma sensu się męczyć z sentymentu, przywiązania, czy przez kwestię mieszkaniową.

Nie rób sobie tego. Zasługujesz na kogoś, kto będzie Ciebie pewien.

- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer.
Minui jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-23, 10:33   #39
Althea
Raczkowanie

Powiedział że chce spróbować, że wie że warto.
Trzymałam go za bardzo pod kloszem, za krótko i przestalismy mieć porównanie do tego jacy są inni ludzie, zaczęliśmy się za bardzo izolować.
Oboje wierzymy że to dlatego, choć on nie jest do końca pewny bo czyje się zagubiony.
Obiecalismy sobie ze zaczniemy coś robić, wychodzić, spotykac się z ludźmi, może gdzieś wyjedziemy razem by przeżyć razem coś nowego.
Nie będę przez chwilę na niego naciskac, bo faktycznie to bez sensu. On idzie dziś pogadać ze swoim ojcem o swoich emocjach, ja jadę do mamy.
Mysle że nasi rodzice dadzą nam lepsze rady, o tyle że znają nas i żądze byliśmy bardzo rodzinni i z jednymi i drugimi spędziliśmy dużo czasu.
Sprawa cały czas w toku i myślę że to o tyle dobrze ze na takie cały ambaras trwa niecałe 4 dni...
Stary 2016-04-23, 10:43   #40
Minui
Raczkowanie

Cytat:
Powiedział że chce spróbować, że wie że warto.
Chce spróbować, choć nie jest przekonany - właśnie ze względu na sentymenty, wspólne wspomnienia, przywiązanie.
Cytat:
Napisane przez Althea
Trzymałam go za bardzo pod kloszem, za krótko i przestalismy mieć porównanie do tego jacy są inni ludzie, zaczęliśmy się za bardzo izolować.
Oboje wierzymy że to dlatego, choć on nie jest do końca pewny bo czyje się zagubiony.
Wiem, bo ja też tłumaczyłam to sobie w ten sposób. Zarówno będąc w Twojej sytuacji, jak i w jego.

Moim zdaniem, z mojego doświadczenia: można mieć wątpliwości, czy powinno się z kimś być, czy wszystko się ułoży tak jak chcecie, czy jest sens - różnie w życiu bywa. Ale jeśli są wątpliwości, czy chce się z kimś być, czy się go kocha? One będą wracały.

Zrobisz jak uważasz - i dobrze, bo musisz sama się przekonać i nauczyć na własnych błędach.

- Are you an idiot?
Stary 2016-04-23, 10:57   #41
Althea
Raczkowanie

Tzn on powiedział że chce.
Że gdyby nie chciał to by już poszedł, by się nie zastanawiał.
Nie wiem czy chodzi o sentyment, no może... Ale z drugiej strony to wcześniej nigdy go nie trzymało. Z eks swoją bym dłużej i jak przestało my coś pasować to odszedł a mieli więcej wspólnego niż my.
Wiem że to co on teraz przeżywa to też wina mojej choroby, tego że byłam chorobliwie zazdrosna, że balsam się innych ludzi.
Chyba wierze ze jak ludzie chcą to można naprawić błędy jeśli się wie jakie one były.
W końcu jakby zupełnie nie kochał to by odszedl, nie chciałby się wysilic i naprawić tego wszystkiego.

Nie chce czekać w nieskończoność. Ale chyba jakbym w ogóle nie spróbowała to bym sobie nugdy nie wybaczyła. byłam już w kilku związkach dłuższych i intuicja mi mowi że powinniśmy jeszcze spróbować.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-23, 11:00   #42
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:

Nie chce czekać w nieskończoność. Ale chyba jakbym w ogóle nie spróbowała to bym sobie nugdy nie wybaczyła. byłam już w kilku związkach dłuższych i intuicja mi mowi że powinniśmy jeszcze spróbować.
Jeśli tak czujesz, to próbuj. Powodzenia
Stary 2016-04-23, 11:05   #43
Althea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tarkowska Pokaż wiadomość
Jeśli tak czujesz, to próbuj. Powodzenia
Ja wiem ze to brzmi desperacko. W sumie to gdybym ja miała komuś radzić to pewno bym powiedziała żeby się rozstać.
Ale wszyscy którzy nas znają mówią że to minie, że to jakiś głupi kryzys i że tak na prawdę to powinniśmy próbować.
Zobaczę jeszcze co rodzice powiedza, cenie ich zdanie a są że sobą ponad 30 lat to pewno wiedzą kiedy ma sena bycie razem a kiedy nie
Stary 2016-04-23, 11:13   #44
Minui
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Althea
W sumie to gdybym ja miała komuś radzić to pewno bym powiedziała żeby się rozstać.
Zwłaszcza to powinno dać Ci do myślenia

Cytat:
Zobaczę jeszcze co rodzice powiedza, cenie ich zdanie a są że sobą ponad 30 lat to pewno wiedzą kiedy ma sena bycie razem a kiedy nie
A jeśli rodzice powiedzą, że powinniście się rozstać, to pójdziesz za ich radą? Nie wydaje mi się. Raczej odnoszę wrażenie, że założyłaś ten wątek nie po to, by otrzymać poradę, ale po to, by ktoś inny utwierdził Cię w przekonaniu, że powinnaś z nim zostać. I co by się nie działo, tak właśnie zrobisz. Więc ok - skoro alternatywą jest późniejszy żal, że nie spróbowałaś, że może jednak coś by z tego jeszcze wyszło.

Ty już podjęłaś decyzję, nie łudź się, że ktoś jest w stanie Cię od niej odwieść, po prostu zrób to co już postanowiłaś, i jeśli Wam wyjdzie to super, a jeśli nie, to dostaniesz po tyłku i w przyszłości będziesz mądrzejsza.

- Are you an idiot?

Edytowane przez Minui
Czas edycji: 2016-04-23 o 11:14
Stary 2016-04-23, 11:19   #45
Althea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Minui Pokaż wiadomość
A jeśli rodzice powiedzą, że powinniście się rozstać, to pójdziesz za ich radą? Nie wydaje mi się. Raczej odnoszę wrażenie, że założyłaś ten wątek nie po to, by otrzymać poradę, ale po to, by ktoś inny utwierdził Cię w przekonaniu, że powinnaś z nim zostać. I co by się nie działo, tak właśnie zrobisz. Więc ok - skoro alternatywą jest późniejszy żal, że nie spróbowałaś, że może jednak coś by z tego jeszcze wyszło.

Ty już podjęłaś decyzję, nie łudź się, że ktoś jest w stanie Cię od niej odwieść, po prostu zrób to co już postanowiłaś, i jeśli Wam wyjdzie to super, a jeśli nie, to dostaniesz po tyłku i w przyszłości będziesz mądrzejsza.
Na pewno wezmę ich zdanie pod uwagę.
I oczywiście że chce rad, w końcu po to jest wątek. Nie chcę się utwierdzać w żadnym przekonaniu bo sama na prawdę nie wiem co robić.
W jednej chwili chce próbować, w nastepnej chce go wyrzucić z domu.
To chyba za trudny temat bym umiała tak od razu podjac jakąś decyzję.
Dlatego chcę usłyszeć opinie innych i rady, nie żeby się zastosować do jakiejś konkretnej tylko żeby sobie przemyslec, pozbierac informacje i doświadczenia i przełożyć na swoją sytuacje.
I rozmowa z rodzicami nie ma być po to by zrobić tak jak mi powiedzą, ante żeby usłyszeć zdania kogoś czeka opinie szanuje.
Wiem że mieli swoje kryzysy i skan też że się bardzo kochają. Chce uslyszeć ich historię bo na razie mam za mało informacji i doświadczenia żeby podjac decyzje ktorej będę pewna.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-23, 11:26   #46
Minui
Raczkowanie

Nie wygląda na to, żebyś zupełnie nie wiedziała, co robić. Np. w tym poście desperacko wyszukujesz powody, dla których warto zostać z człowiekiem, który powiedział wprost, że jesteś nie taka, jak on by chciał (łącznie z porównywaniem Waszej sytuacji do jego sytuacji z byłą ):

Cytat:
Tzn on powiedział że chce.
Że gdyby nie chciał to by już poszedł, by się nie zastanawiał.
Nie wiem czy chodzi o sentyment, no może... Ale z drugiej strony to wcześniej nigdy go nie trzymało. Z eks swoją bym dłużej i jak przestało my coś pasować to odszedł a mieli więcej wspólnego niż my.
Wiem że to co on teraz przeżywa to też wina mojej choroby, tego że byłam chorobliwie zazdrosna, że balsam się innych ludzi.
Chyba wierze ze jak ludzie chcą to można naprawić błędy jeśli się wie jakie one były.
W końcu jakby zupełnie nie kochał to by odszedl, nie chciałby się wysilic i naprawić tego wszystkiego.

- Are you an idiot?

Edytowane przez Minui
Czas edycji: 2016-04-23 o 11:28
Stary 2016-04-23, 11:34   #47
Althea
Raczkowanie

Cytat:
Nie wygląda na to, żebyś zupełnie nie wiedziała, co robić. Np. w tym poście desperacko wyszukujesz powody, dla których warto zostać z człowiekiem, który powiedział wprost, że jesteś nie taka, jak on by chciał (łącznie z porównywaniem Waszej sytuacji do jego sytuacji z byłą ):
A to dziwne że szukam, że mysle? Mogłabym też eysunac argumenty przeciw kontynyacji. Ze mnie zranił, że nie wiem jak mi zaufać teraz, że skoro było źle to trudno oczekiwać by było lepiej. Ze może faktycznie to przywiazanie i wspólne rzeczy i nic więcej.
Jestesmy trochę inni, bardziej sobie pomagalismy niż robiliśmy coś na prawdę wspólnie.
Po prostu tutaj dużo osób pisalo, że to nie ma sensu więc stąd moje wypowiedzi.
Jak rozmawiam z przyjaciółką to ona mówi mi bym dała nam czas a ja wyszukuje argumentów przeciw. Jestem na prawdę zagubiona
Stary 2016-04-23, 11:43   #48
Minui
Raczkowanie

Ok, rozumiem. Choć moim zdaniem i tak z nim zostaniesz, głównie dlatego, żeby później nie żałować, że nie spróbowałaś. A te wszystkie rozważania to tylko efekt dysonansu poznawczego między "nie wiem, jak sobie bez niego poradzę" a "zrobił mi krzywdę".

Widzę w Tobie siebie sprzed paru lat, kiedy chłopak, w którym byłam zakochana, powiedział mi dokładnie to samo - no, prawie, ale sens zachowany. "Nie wiem, czy chcę z Tobą być, nie wiem, czy Cię kocham". Borze zielony, jak teraz o tym myślę, to jest mi autentycznie wstyd. Za siebie. Bo też myślałam o tym w kategoriach "kryzysu", z którym sobie damy radę, no przecież się kochamy To nie był żaden kryzys. To było upokorzenie i poniżenie. I o dziwo, to nie on mnie upokorzył, sama to sobie zrobiłam. Jego słowa oznaczały, że nie wie, czy jeszcze mnie chce w swoim życiu. Czy jestem odpowiednia. A zostanie z kimś po takich słowach, ba, przekonywanie go, że to na pewno chwilowe, że damy sobie radę... To jest mega upokorzenie. Mam ochotę cofnąć się w czasie i sama sobie zasadzić kopa w dupę, bo przedłożyłam uczucie i przywiązanie do niego ponad swój szacunek do samej siebie. A to prześladowało mnie jeszcze długo po ostatecznym rozstaniu z nim

- Are you an idiot?
Stary 2016-04-23, 11:47   #49
Althea
Raczkowanie

Cytat:
Ok, rozumiem. Choć moim zdaniem i tak z nim zostaniesz, głównie dlatego, żeby później nie żałować, że nie spróbowałaś. A te wszystkie rozważania to tylko efekt dysonansu poznawczego między "nie wiem, jak sobie bez niego poradzę" a "zrobił mi krzywdę".

Widzę w Tobie siebie sprzed paru lat, kiedy chłopak, w którym byłam zakochana, powiedział mi dokładnie to samo - no, prawie, ale sens zachowany. "Nie wiem, czy chcę z Tobą być, nie wiem, czy Cię kocham". Borze zielony, jak teraz o tym myślę, to jest mi autentycznie wstyd. Za siebie. Bo też myślałam o tym w kategoriach "kryzysu", z którym sobie damy radę, no przecież się kochamy To nie był żaden kryzys. To było upokorzenie i poniżenie. I o dziwo, to nie on mnie upokorzył, sama to sobie zrobiłam. Jego słowa oznaczały, że nie wie, czy jeszcze mnie chce w swoim życiu. Czy jestem odpowiednia. A zostanie z kimś po takich słowach, ba, przekonywanie go, że to na pewno chwilowe, że damy sobie radę... To jest mega upokorzenie. Mam ochotę cofnąć się w czasie i sama sobie zasadzić kopa w dupę, bo przedłożyłam uczucie i przywiązanie do niego ponad swój szacunek do samej siebie. A to prześladowało mnie jeszcze długo po ostatecznym rozstaniu z nim
Jestem zła że próbujesz mi tak usilnie wmówić że ja już wiem i szukam usprawnienia. Bo nie wiem.
Nie wmawiam mu też że to kryzys, on sam stwierdził że chce spróbować o że może to tylko kryzys.
Tak zranił mnie i dlatego nie wiem co robić. Nie siedzę z nim i nie miele tego tematu, nie róbcie mi kanapeczek. Na razie dajemy akcja czas na wyciszenie się. I Aleksy się w sumie tylko wieczorem w domu. Żeby każde z nas samo oszlo do tego bardzo chce

Edytowane przez Althea
Czas edycji: 2016-04-23 o 16:11

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-26, 17:28   #50
I am Rock
lokalna gwiazda

Przeczytałam twój poprzedni wątek.
Myślałam, że twój chłopak wrócił po długiej rozłące, a okazuje się, że wyjechał raptem na 10 dni. I te 10 dni tak go odmieniło?
Aha.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-26, 19:45   #51
Althea
Raczkowanie

Tak te 10 dni. Jednak byla inna. Nie spali ponoć że sobą, ale raczej w to nie wierzę, ale gadali pol nocy i ona miała to czego ja nie mam, bo była usmuechnieta i się bawila a ja się mało usmuecham.
Facet zaprzecza by ona miala zwiazek ze sprawa a ja wiem bo jego przyjaciel mi powuedzial.
Facet mowi ze mam go w dobie rozkochac i pokazac ze umiem byc pelna energii i nie zazdrosna.
Ja zbieram sily by wystawic mu w weekend waluzki za drzwi.
Mialyscie racje.
Przynajmniej już wiem
Stary 2016-04-26, 19:51   #52
elvegirl
po drugiej stronie szafy

O jasny gwint...
Przykro mi

Stary 2016-04-26, 19:52   #53
Althea
Raczkowanie

Trzy lata związku, ponad dwa wspólnego mieszkania

I wystarczyło 10 dni, jedna dziewczyna i pół nocy...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-26, 20:02   #54
Buzzerka
Zakorzenienie

Nie wie czy chce ze mną być?

Bardzo mi przykro. Ale widzisz, tak sie zarzekałas, ze nie chodzi o inna...

Nawet nie myśl, zeby dawać mu szanse, rozkochiwać go w sobie na nowo. Jak on ma czelność w ogole mowić takie rzeczy
Jaki obrzydliwy, zakłamany typ.

Dużo siły Ci życzę!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię.
Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach

Mała Mi

"Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania."
Buzzerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-26, 20:05   #55
Althea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Buzzerka Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro. Ale widzisz, tak sie zarzekałas, ze nie chodzi o inna...

Nawet nie myśl, zeby dawać mu szanse, rozkochiwać go w sobie na nowo. Jak on ma czelność w ogole mowić takie rzeczy
Jaki obrzydliwy, zakłamany typ.

Dużo siły Ci życzę!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szczerze to myślałam. Wiem głupia jestem.
Ale jak on mówi ze dramatyzuje, że to on jest ofiara bo nie wie co ma robić, ze to jemu jest źle bo ja jestem teraz tak mało pozytywna i funduje mu huśtawkę nastrojów gdy nasz związek wisi na wlosku przeze mnie bo nie spełniałam wszystkich jego potrzeb to robię się wściekła.
Nie wiem czy kiedykolwiek zaufam mężczyźnie...
Stary 2016-04-26, 20:05   #56
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Tak te 10 dni. Jednak byla inna. Nie spali ponoć że sobą, ale raczej w to nie wierzę, ale gadali pol nocy i ona miała to czego ja nie mam, bo była usmuechnieta i się bawila a ja się mało usmuecham.
Facet zaprzecza by ona miala zwiazek ze sprawa a ja wiem bo jego przyjaciel mi powuedzial.
Facet mowi ze mam go w dobie rozkochac i pokazac ze umiem byc pelna energii i nie zazdrosna.
Mialyscie racje.
Przynajmniej już wiem
On ci smie cokolwoek mowic?
Zwariowal?
Wystaw tego smiecia za drzwi.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-26, 20:11   #57
Althea
Raczkowanie

A i mowi że z tamtą nie spał, więc nie zdradził, tylko zobaczył czego ja nie mam i że jeśli mu pokażę że potrafię być taka jaką on chce bym była to może się uda, ante szanse są marne, no ale że jestem jego dziewczyną, to man próbować, tylko tak by go nie męczyć sobą i być pozytywną bo przez bycie smutną go wkurzałam. I że mam nie płakać bo on wtedy chce mnie przytulić, a wtedy nie skupia się na swoich emicjach a tu chodzi o niego a nie o mnie...
Stary 2016-04-26, 20:13   #58
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ale jak on mówi ze dramatyzuje, że to on jest ofiara bo nie wie co ma robić, ze to jemu jest źle bo ja jestem teraz tak mało pozytywna i funduje mu huśtawkę nastrojów gdy nasz związek wisi na wlosku przeze mnie bo nie spełniałam wszystkich jego potrzeb to robię się wściekła.
I słusznie. Pielęgnuj tę wściekłość. Bezczelny.

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
A i mowi że z tamtą nie spał, więc nie zdradził, tylko zobaczył czego ja nie mam i że jeśli mu pokażę że potrafię być taka jaką on chce bym była to może się uda(...)
O w mordę.
No nie mogę.
To nawet śmieszne by było, gdyby nie było tak obrzydliwie żałosne.
Stary 2016-04-26, 20:19   #59
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
Mialyscie racje.
Przynajmniej już wiem
Przykro mi, ale lepiej po 3 latach niż po 10. Koniecznie go wyrzuć z mieszkania, za te teksty u mnie już by fruwał. Trzymaj się ciepło i pamiętaj, jak Cię okłamał w rozmowie, nie mówiąc, że chodzi o inną, a to Ty jesteś problemem - dla mnie to wilczy bilet. Głowa do góry, dzięki przyjacielowi wiesz

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
A i mowi że z tamtą nie spał, więc nie zdradził, tylko zobaczył czego ja nie mam i że jeśli mu pokażę że potrafię być taka jaką on chce bym była to może się uda, ante szanse są marne, no ale że jestem jego dziewczyną, to man próbować, tylko tak by go nie męczyć sobą i być pozytywną bo przez bycie smutną go wkurzałam. I że mam nie płakać bo on wtedy chce mnie przytulić, a wtedy nie skupia się na swoich emicjach a tu chodzi o niego a nie o mnie...
Z kapustą się na główki pozamieniał. Jeszcze nie wyrzuciłaś go? Proszę, zrób to dla siebie.
Stary 2016-04-26, 20:23   #60
Jamaika88
Zadomowienie

Cytat:

Kup gumową, dmuchaną lalę, narysuj jej uśmiech od ucha do ucha i wyślij mu pocztą. Powinien być zadowolony .
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości