![]() |
#31 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Bielenda nr27 :)))
taki mleczny jasny róż bez żadnych drobinek daje błyszczyk Holographic Ekekt 3D nr 27 Bielendy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Re: Znalazłam fotke tego czego szukam-Proszę pomóżcie mi go zidentyfikować !!!
![]() lista widze rosnie. ze swej strony polecam jednak Pastel Repair L'Oreala - mam wersje brazowa i ten blyszczyk jest wlasnie taki mleczny i bezdrobinkowy. Poza tym Maybelline ma serie blyszczykow ktore nazywaja sie bodaj Aquarelle, i tez sa bezdrobinkowe. Jasny roz tez wystepuje, taki wlasnie jakiego szukasz, tylko pojecia nie mam czy te blyszczyki sa dostepne w Polsce (co gorsza nie moge znalezc w Necie informacji o tych blyszczykach, ale w sklepach widzialam) A gdyby Twoj kolor ust byl za ciemny by uzyskac taki efekt jakiego pragniesz - naloz przed blyszczykiem podklad na usta - tylko wyprobuj, bo niektore podklady polaczone z blyszczykiem robia sie dosc ... hm, blotniste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dzięki Wam krąg "podejrzanych" maleje
![]() Jeszcze raz dzięki!! ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem najlepszy jest ten Max Factor Mellow Pink-on daje taki efekt.Musze przyznac ze ja tez takiego szukalam i ten z MF jest calkiem zblizony.Ja mam wlasnie bardzo wyrazna czerwien wargowa i musze go troche na usta nalozyc.Ale sprobuj.Ja szukalam jeszcze takiego tylko w bezu i znlazlam to jest Revlon-Nude Lustre.Ale daj znac o swoich spostrzezeniach bo jestem ciekawa/Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Rossi jak tam poszukiwania?? bo mi tez sie podoba ten kolorek ale ja niestety nie mam czasu ganiac po sklepach zeby go szukac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() 1.Biotherm - aquasource levres 2.Pastel Repair L'Oreal - jego zdjęcie wyżej 3.Maybelline - nie pamiętam serii Miałam okazję wybadać te trzy ![]() Podjęłam decyzję że jednak nie kupię tego błyszczyku ![]() ![]() ![]() I UWAGA: podobny efekt ma błyszczyk z ..AVONU..!!! tylko bardziej subtelny i ma migoczące drobinki ale jest naprawdę bardzo ładny i kosztuje chyba 15zł w promocji! Okazuje się że znowu szukamy daleko a mamy pod nosem i jeszcze duużo taniej. Tego katalogu z tym błyszczykiem jeszce nie ma chyba, że ktoś jest konsultantem ![]() POZDRAWIAM CIEPLUTKO ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Mozesz napisac jaki to blyszczyk z Avonu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Salko wklejam fotki znalezione na Allegro ale one wogóle prawie nie odzwierciedlają autentycznych kolorów są zbyt nasycone - jeżeli będziesz miała okazję zerknij do tego najnowszego katalogu napewno nie jest to ten odcień o jaki nam chodzi ale podobny
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
dzieki za odpowiedz.Na pewno sie nimi zainteresuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Rossi, wywlekam ten wątek, no bo spójrz, czy to nie byłoby coś w sam raz dla Ciebie?..:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36681034 zwłaszcza, że okazałaś się jednak cieplejszym typem?... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Ooo Pixie kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję i Pozdrawiam ![]()
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Staram się czasem na co przydać
![]() Dodam jeszcze, że ostatnio kupiłam u tej sprzedającej korektor Touche Eclat YSL, tester, ale zupełnie nowy (może jest pracownicą dystrybutora), na pewno oryginalny (porównałam ze swoim starym, Sephorowym), a cena była o jakieś 50% niższa. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
moze poszukaj blyszczykow firmy GOSH, kiedys tam widzialam jakis taki mleczny kolor, ktory chyba by dawal jakis taki efekt...
![]()
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
aha...a ten zloty to moze maybellin (czy jak to sie pisze)
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
![]()
podobny efekt daje blyszczyk pupy, jest bardzo wydajny ja mam taki odcien jak zalaczam na fotkach (wlasnie sobie zrobilam) ale byly jeszcze jasniejsze odcienie
![]() Edytowane przez d0da Czas edycji: 2005-06-04 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Znalazłam fotke tego czego szukam-Proszę pomóżcie mi go zidentyfikować !!!
Śliczny kolor.
![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]()
kosztowal 50 zł ale to juz bylo z rok temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Znalazłam fotke tego czego szukam-Proszę pomóżcie mi go zidentyfikować !!!
widziałam takie jasnoróżowe błyszczyki z YV w promocji za 8,9zł. ( przecenione z 15,9zł. ). W tubce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
![]()
czesc Dorotko
![]() Helena Rubinstein - 83 Lucky Star, Rouuge Rituel 339 Christian Dior - Dior Rouge 165 Estee Lauder - Electric Intense Lip Creme 702 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Smerfi, a co to za firma YV GDZIE JĄ MOŻNA DOSTAĆ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
ja widzę że tu tylko padają nazwy błyszczyków z wyższych pólek, hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=2158
http://www.moody.pl/ na tej stronie nr 6 http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...22ab8#variants a na tej stronce mimo że ni ma pokazanego koloru tego co najbardziej cie zainteresuje to warto wejść żeby przeczytać opinie o tym blyszczyku innych osob ktore nie żąłują ze go kupily. Sama jestem zadowolona, bo wreszcie zanlazłam to o co mi chodzilo ![]() wkleiłabym swoje zdjątko ale nie mam cyfrówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Rossi a ja Ci polecam obejrzec błyszczyki Gosh - sama miałam jeszcze miesiąc temu odcień taki jak na fotce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.