![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek!
Ja za to mam w większość miejsc daleko
![]() ![]()
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() ![]() Ja pracowałam w labie, ale w praktyce musiałam i tak być wszędzie. Na hali, w magazynach, na zewnątrz itd. ![]() Cytat:
![]() Ja lubię małe miasta, sama teraz w takim mieszkam, ale szukanie pracy w takim miejscu, jeśli nie ma się znajomości to neverending story.
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2016-04-25 o 10:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A coś o tym wiem, bo pracy szukam od dawna, ale jak się nie ma znajomości to się nic nie znajdzie blisko, a dojeżdżać 2h do Warszawy jest trudne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() ![]() W listopadzie stuknie mi 23 lata, jestem na 3 roku studiów technicznych (których szczerze nienawidzę), z TŻ jestem jakieś 3 i pół roku. Mieszkam w średniej wielkości mieście i to mi najzupełniej odpowiada, większe miasta mnie przerażają, a z mniejszego uciekłam ![]() Z pracą wszędzie problem, chyba że weźmie się cokolwiek, żeby tylko było. I to za najniższą płacę. A nie po to się człowiek uczył, żeby robić coś kompletnie innego, takie jest moje zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, czy można jeszcze do was dołączyć?
![]() Piszę właśnie magisterkę i zastanawiałam się co mogę zrobić, by trochę się oderwać od tego nudnego zajęcia, więc pomyślałam, że popiszę trochę z wami ![]() W tym roku skończę 25 lat, od 6 jestem z moim chłopakiem. Mieszkaliśmy 5 lat w mieście gdzie studiowaliśmy, a od marca mieszkamy razem w moim mieście. Ja jestem ze Śląska, a chłopak z podkarpacia ![]() Bardzo chciałabym mieć jakiegoś zwierzaka (w styczniu umarł mój króliczek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;59463621]Cześć ![]() ![]() W listopadzie stuknie mi 23 lata, jestem na 3 roku studiów technicznych (których szczerze nienawidzę), z TŻ jestem jakieś 3 i pół roku. Mieszkam w średniej wielkości mieście i to mi najzupełniej odpowiada, większe miasta mnie przerażają, a z mniejszego uciekłam ![]() Z pracą wszędzie problem, chyba że weźmie się cokolwiek, żeby tylko było. I to za najniższą płacę. A nie po to się człowiek uczył, żeby robić coś kompletnie innego, takie jest moje zdanie ![]() Tak z ciekawości, jaki to kierunek? ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- syklamen, miałam praktyki głownie na laboratorium w zakładzie produkującym zagęszczone soki owocowe u mnie w miejscowości. Ale wiadomo, jak to paraktykant wszystko musiałam zanosić, przynosić próbki z hali na przykład, wykonywać jakieś proste oznaczenia, być przy przyjęciu owoców, pobierać próby i wykonywać oznaczenia. Najbardziej jednak zniechęciły mnie te strasznie długie ,12-godzinne zmiany. Żeby chociaż zmiana trwała 10 godzin to już by było inaczej, ale po tych dwunastkach wracałam ledwo żywa do domu. Na dodatek jeżeli przyszłoby mi pracować w laboratorium to bałabym się odpowiedzialności. Wykonam jakieś złe oznaczenie i wadliwy produkt trafi na rynek ![]() Szczerze mówiąc moją wymarzoną pracą jest praca w drogerii. Uwielbiam przebywać w otoczeniu kosmetyków i myślę że poradziłabym sobie w takiej pracy ![]() olanina widzę że sporo nas łączy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Witaj allura ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
To pewnie podobnej wielkosci miasteczku mieszkam moj tz
![]() On ma u siebie az jedno Pepco i rossmana ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W moim pobliskim mieście wybudowali ostatnio 2 małe galerie ![]() ![]()
![]() |
#42 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W domu rodzinnym mam małego psa w bloku, nie jest źle, ale pewnie wolałby podwórko. Koleżanka ma kota domowego i nie narzeka, założyła siatkę na balkonie i nawet na świeżym powietrzu może sobie posiedzieć kociak ![]() Cytat:
Cytat:
Budownictwo, już jeden semestr uwaliłam, więc byłyby 4 lata do tyłu... Nie to, że nie kierunek nieciekawy czy coś, ale nienawidzę tego jak student jest traktowany, załatwić coś z dziekanem to przeprawa, a prowadzący w 90% nie umieją tłumaczyć. Ja wiem, że studia są po to, żeby siedzieć w książkach i samemu się uczyć, ale jak już mam siedzieć tyle godzin na zajęciach to mogłoby się to jakoś przydać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;59468236]Współczuję
![]() W domu rodzinnym mam małego psa w bloku, nie jest źle, ale pewnie wolałby podwórko. Koleżanka ma kota domowego i nie narzeka, założyła siatkę na balkonie i nawet na świeżym powietrzu może sobie posiedzieć kociak ![]() Budownictwo, już jeden semestr uwaliłam, więc byłyby 4 lata do tyłu... Nie to, że nie kierunek nieciekawy czy coś, ale nienawidzę tego jak student jest traktowany, załatwić coś z dziekanem to przeprawa, a prowadzący w 90% nie umieją tłumaczyć. Ja wiem, że studia są po to, żeby siedzieć w książkach i samemu się uczyć, ale jak już mam siedzieć tyle godzin na zajęciach to mogłoby się to jakoś przydać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Da się bez logowania zamknąć ten wielki pas zasłaniający pół strony? ![]() U mnie paska nie pokazuje a teraz zerknelam w link na telefonie. Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2016-04-25 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
U mnie woła o rejestrację i nigdzie nie ma, żeby to zamknąć i nie widzę za bardzo co to za fryz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
czekoladowe serce całkiem fajnie to wygląda
![]() olanina faktycznie nieciekawie z tego co piszesz. Nie da sie przecież cały czas siedzieć w książkach, co to za zycie ![]()
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;59468236]Współczuję
![]() W domu rodzinnym mam małego psa w bloku, nie jest źle, ale pewnie wolałby podwórko. Koleżanka ma kota domowego i nie narzeka, założyła siatkę na balkonie i nawet na świeżym powietrzu może sobie posiedzieć kociak ![]() [/QUOTE] Właśnie myślałam o kocie, ale w domu rodziców mam psa, zawsze miałam psy i zbytnio na kotach się nie znam, więc jakoś to odrzuciłam. Moja siostra ma kota w bloku, ale on jest dziwny, boi się nawet wyjść poza mieszkanie. Za to był na fanpejdżu "koty, które udają chleb" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
U nas ze stażami nie ma tak łatwo
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Ja uwielbiam wszystkie zwierzęta ![]() ![]() Ale za to na dworze mam 2 koty, 3 psy i mnóstwo innych zwierząt gospodarskich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
To właśnie kot mojej siostry. Szkoda, że już jest takim celebrytą, że zaczyna gwiazdorzyć - bardzo ciężko go pogłaskać, bo ciągle ucieka i siedzi na meblach
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też mogłabym się uczyć, ale nie tyle i czegoś przyjemniejszego. Na przykład uwielbiam pochłaniać artykuły dotyczące fitnessu i zdrowego trybu życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sama próbowałas sobie znaleźć pracodawcę na taki staż? ![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2016-04-25 o 16:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Syklamen chyba jednak to byla inna przetwornia bo w tej mojej byly zmiany 12 h
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Allura jaki slodziak z tego kotka ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Wlasnie skonczylam robic prezentacje na uczelnie ![]() ![]()
#57 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jakoś sobie dorobić trzeba ![]() Witam się z nowymi dziewczynami ![]() olanina domyślam się, że nie masz lekko ![]() ![]() Ja też przeklinam swoje studia... gdzie ja miałam rozum decydując się na magisterkę ![]() A co do mieszkania na wsi... nie chciałabym ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj robiłam szarlotkę, któraś chętna? ![]() ![]() Jutro z samego rana badania i lekarz. ![]()
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.