|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny, jak byście zareagowały
Najlepsze byłyby rajstopy z funkcją bezbolesnej delpilacji oj tak
Ale żeby nie nosiliby ich faceci!! ![]() ![]()
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
znam z widzenia jednego takiego dbającego chłopaka dlatego staje sie tolarencyjna , choc czasem i tak mnie powala nie dziwia mnie u niego wystajace ze spodni stringi, jego ukradkowe spojrzenia na swoj tyłek w witrynach sklepu.. dzisiaj stalam za nim w kolejce w osiedlowym kosmetycznym nie dość ze nakupywał różnych powinno byc dziwnych rzeczy dla mężczyzn to zdziwiło mnie jego zamówienie.. specjalnie dla niego babka ze sklepu zamawiala odzywke do paznokci z keratyną przeznaczoną specjalnie dla mężczyzn troszkę mniej świecącą za samą odżywke zaplacil 72 zl.. więc przyznacie ze kolo dba o siebie a to nie był jego jeyny dziś zakup rajstopy mnie nie szokują, ale nie wykluczam jakiegoś zboczenia bo jak facet chce o siebie dbac to raczej siega po kalesony , ale to juz inna kwestia
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
OMG z nim na pewno jest coś nie w porządku! Gdybym miała takiego chłopaka, eh wole nie kończyć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

Ale żeby nie nosiliby ich faceci!! 

nie dziwia mnie u niego wystajace ze spodni stringi, jego ukradkowe spojrzenia na swoj tyłek w witrynach sklepu.. dzisiaj stalam za nim w kolejce w osiedlowym kosmetycznym
nie dość ze nakupywał różnych powinno byc dziwnych rzeczy dla mężczyzn to zdziwiło mnie jego zamówienie.. specjalnie dla niego babka ze sklepu zamawiala odzywke do paznokci z keratyną przeznaczoną specjalnie dla mężczyzn troszkę mniej świecącą