|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: usunęłam ciążę
|
|
|
|
|
#32 |
|
jestę wieszczę
|
olej gnojka. Widać że ziomuś robi pod siebie ze strachu, że komuś coś powiesz. Stąd takie pisanie.
Mam nadzieję, że czujesz się już dobrze fizycznie i psychicznie
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
jeju jaki patałach i łajza. Dobrze zrobiłaś, że porozmawiałaś z mamą bo miałaś do tego pełne prawo!! On jest jakiś upośledzony emocjonalnie, żeby jeszcze dopierdywać kobiecie, która usunęła dziecko. Szacunku do Ciebie za grosz.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyno, a czym Ty się w ogóle przejmujesz? Burakiem pastewnym jakimś?
Jedyne co możesz sobie zarzucić, to ewentualnie to, że mu w ogóle powiedziałaś, ale to i tak usprawiedliwione, bo w końcu to jego, no i jakiś tam czas byliście blisko. Przyłączam się do większości: O.L.A.Ć. Facet nie dojrzał do tego, żeby samego do miasta go wypuszczać jak widać, a co dopiero do ojcostwa. |
|
|
|
|
#35 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Autorko, bardzo Ci współczuję, że natrafiłaś na takiego śmiecia, dobrze zrobiłaś zrywając i usuwając ciążę, teraz tylko odczekaj, uspokoisz się i wszystko się dobrze ułoży. A jego zablokuj profilaktycznie, po co ma Ci znowu jakieś kretyńskie teksty pisać.
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Autorko, super, że masz taką wspierającą mamę, na którą możesz liczyć. Eks dupka wywal ze swojego życia nie odbieraj smsów ani telefonów. Trzymaj się ciepło.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Zablokowałam, te wiadomości były okropne.
Nie sądziłam, że mam do czynienia z takim facetem, gdybym zdawała sobie z tego sprawę, to nigdy nie poszłabym z nim do łóżka, nie mówiąc już o związku i wspólnym zamieszkaniu. Potrzebuję kilku dni na ochłonięcie A co do niego, mam nadzieję, że karma wróci z potrójną siłą. bardzo, bardzo dziękuję Wam za wszystkie posty i tyle wsparcia! ![]() szczerze mówiąc, spodziewałam się mniej empatycznej reakcji, a czytanie Waszych wypowiedzi niezmiernie poprawiło humor
Edytowane przez _kosiem Czas edycji: 2016-05-13 o 18:28 |
|
|
|
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bądź dzielna i nie daj sobie na głowę wejść. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
.
|
on już się zachowuje jakby ktoś go złapał mocno za jaja i nie chciał puścić z uścisku...
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Brak słów na zachowanie tego faceta.
Ty miałaś pełne prawo pogadać z mamą i z każdą osobą, której ufasz. Weź go poblokuj bo tylko Ci krwie upuszcza. Serio, nie ma co się kopać z koniem.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#44 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zapamiętaj sobie kobieto raz na całe życie - o swoich problemach, cierpieniach, możesz rozmawiać z kim Ci się żywnie podoba. Ty decydujesz komu ufasz i z kim dzielisz się swoją intymnością. Pogadanie z matką to już w ogóle Twoje najświętsze prawo. Super, że masz w niej wsparcie. A Twój facet jako były który w dodatku zerwał nie ma żadnego prawa rościć sobie do Twojego zachowania jakichkolwiek pretensji. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Przede wszystkim, współczuję Tobie, że musiałaś taką decyzję podjąć, ale wiadomo, skoro okoliczności były takie a nie inne, to być może innego wyjścia nie miałaś. Uważam, że dobrze zrobiłaś rozmawiając z Twoją mamą, widocznie macie dobre relacje, a po takim zabiegu trzeba koniecznie szukać wsparcia u osób zaufanych, gdyż jest to przeżycie. Twój były nie powinien mieć do Ciebie pretensji o to i ja Twoim miejscu bym nie zwracała uwagi na jego widzimisię. Może zrozumiałby, gdyby postawił się w Twoich butach.
Trzymaj się ciepło i nie myśl o tym co o Ci nagadał. Edytowane przez Kornela007 Czas edycji: 2016-05-13 o 21:55 |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Nie popieram aborcji, ale nie będę Cię oceniać. Wyobrażam sobie, że nie było to dla Ciebie łatwe, więc życzę Ci, byś się dzielnie trzymała. Co do chłopaka to postępuje fatalnie. Wydaje mi się, że może w jakiś sposób zabolało go, że jakaś jego cząstka (Wasze dziecko) została unicestwiona, może też reaguje na to emocjonalnie, stąd te dziwne jego wahania. Poza jego słabymi tekstami też trzeba zrozumieć go, w końcu niecodziennie ma się okazję zostać ojcem i jednocześnie stracić tę możliwość. Mimo wszystko nie przejmuj się, dobrze, że masz mamę , która Cię wspiera. I następnego chłopa wybieraj bardziej roztropnie
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie przesadzaj gosciu wie ze takie olanie sprawy stawia go w zlym swietle ale sam przed soba sie nie przyzna woli jechac po autorce zeby lepiej sie poczuc toksyczny gowniarz mentalny odciac sie nie dyskutowac na ten temat szczegolne smsowo nie wiadomo do czego uzyje tych smsow |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Rozeznanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;60342261]przeciez on chcial zeby ona usunela wiec skad te cierpienia i strata?
nie przesadzaj gosciu wie ze takie olanie sprawy stawia go w zlym swietle ale sam przed soba sie nie przyzna woli jechac po autorce zeby lepiej sie poczuc toksyczny gowniarz mentalny odciac sie nie dyskutowac na ten temat szczegolne smsowo nie wiadomo do czego uzyje tych smsow[/QUOTE] dokładnie aż się za głowę złapałam jak to przeczytałam ![]() Cytat:
to jakieś kosmiczne dorabianie ideologii go gówniarskiego, okrutnego zachowania |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Masz prawo podejmowac wlasne decyzje i szkoda,ze przejmujesz sie zdaniem kogos nic nie wartego.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Popełniłas bład,ze zaszłas z takim bucem.Zdarza sie,kazdy błedy popełnia.Teraz trzeba zostawic to juz i isc dalej.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
No autorka też chciała usunąć, ale jakoś to i tak na nią wpłynęło. Na niego mogło też (ale nie musiało)
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zdecydowałam się na zabieg dlatego, że wolałam się wysypiać, tylko dlatego, że:
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
.
|
autorko, nie czuj się w obowiązku tłumaczyć jakiejś obcej babie z forum z takiej decyzji. równie dobrze mogłoby cię to wcale nie obejść i twoje prawo.
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
A wystarczyło znaleźć Sobie normalnego faceta. W sumie dobrze. Jeszcze dziecko by poszło w rodziców.
Możliwe, że bojąc się, że do kogoś wyjdzie rozpowie teraz, że zdradzałaś go kiedy z nim byłaś w efekcie zaszłaś w ciążę. Po kimś kto mówi takie rzeczy do eks dziewczyny która musiała usunąć dziecko i opieprza kobietę za to, że powiedziała komuś komu ufa można się wszystkiego spodziewać. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-05-14 o 18:20 |
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo dobrze, że on o wszystkim wie. kiedyś to do niego wróci
karma wraca...zawsze
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ex facet Autorki jest "normalny" - jest burakiem, prostakiem i egoistą. Jak spory procent opisywanych na wizazu exów. Więc wpisuje się w swoistą normę. Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2016-05-14 o 20:08 |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Kawaii strona mocy
|
Temat jest bardzo delikatny, do tej pory rozmowa prowadzona była kulturalnie i proszę, aby nadal tak zostało
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Rozeznanie
|
A nawet jakbyś chciała się "tylko" wysypiać, też masz prawo.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.