![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
![]() Mój też raczej przyziemny ale myślę, że hamaczek go skusi ![]() No nic najwyżej będzie to wyro dla kota a dla Jaska wezmę kosz a po szóstym miesiący się zamienią ![]() Ne wybieram się jeśli da radę ![]() Ja z tą swoją firmą to nie mam łatwo, bo niektórzy myślą, że to tylko plusy ... a tu nie wyobrażam sobie zostawić tego od tak i być w domu. Ja się sama zastanawiam ile będę na macierzyńskim bo jeśli tylko będzie się dało mama lub mąż zostaną z Jaskiem to ja wracam na min 6h ... więc jak widać nie jest łatwo. Liczę, że chociaż pare miesięcy zostanę z małym. Moja sytuacja jest o tyle komfortowa, że mam 1km do pracy i swoje pomieszczenie w biurze więc jakoś może tego Jaśka będą mi dowozić ![]() Ja kocham być kobietą niezależną i pracować na całego ale teraz chciałabym, żeby to mój mąż zarabiał większe pieniądze a nie ja ale co zrobić..
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Proszę o wpisanie Chłopczyk na 1 stronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OK ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Talantea, fajny wózek
![]() asicuha, Babygirl1990, mnie również te bodziaki oczarowały ![]() Piernik, wczoraj Nas było 5. Aktualnie czynnie udziela się na grupie chyba około 15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | ||||
Zakorzenienie
|
już nie bądź taka surowa dla siebie
![]() co tam dziś serwują? Cytat:
odpoczywaj.. Cytat:
![]() ja chyba wypiorę najpierw w zwykłym, a potem w dziecięcym plus prasowanie.. Cytat:
o dobry pomysł... kurcze przechlapane z tą pracą trochę..ja też lubię być niezależna i pracować na siebie..u nas to różnie z zarobkami, ale też czesto moje są wyższe, jednak po porodzie olewam to i zostaje z Małą tyle ile się da.. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym wyprałą najpierw w swoim a później w dziecięcym i poprasowałą ![]() Cytat:
z tego co piszesz, to Ty chyba masz multiagencje? Ale nie czułam się w tej pracy jakoś super, więc gdy nadarzyła się okazaja starałam się o prace w "moim" zakładzie ubezpieczeń, ale na etacie. I tak przez rok byłam Organizatorem spraw Agencyjnych i przez rok Kierownikiem Agentów Wyłącznych, no i dzięki temu teraz moge spokojnie być na macierzyńskim rok, co bardzo mnie cieszy ![]() ja wciąż nie wiem co zrobić na obiad... :/
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
WitaM sie w nowym wątku i melduję że nie zaginęłam.
Mamy teraz przenosiny z dołu domu na górę więc tylko staram się nadrobić zaległości. Może w nowym wątku będzie łatwiej ![]() Byłam dziś rano w biedrze i melduję że Lovela proszsk i płyn były po 12zl także wzięłam jeden do koloru ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie na wsi dziś rozdawali jabłka, więc mam skrzynkę. Tylko co teraz z nimi zrobić? Jedno zjem na surowo zaraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
witam w nowym wątku
![]() gratulacje wszystkich 100 dniówek i kolejnych rozpoczętych tygodni ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() ![]() nie zdążyłam zacytować w poprzednim więc napiszę teraz ![]() Orange - chętnie dołączę do Ciebie ze zrzucaniem, ja dopiero skończonych 25 tygodni a na wadze już plus 8,5 kg Talantea - piękny wózek!! bardzo elegancki i stylowy! oby się Wam dobrze sprawdził ![]() Florence - sporo tych ciuszków ![]()
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
makaron z pesto?ziemniaki,jajo,mize ria?leczo?ryż z warzywami? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tija i jak wynik? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#48 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#49 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wchodzę na wagę, na ostatniej wizycie miałam 88,8 (4 kg więcej niż na poprzedniej wizycie ;( ), więc póki co staram się unikać tego traumatycznego przeżycia, jakim jest wchodzenie na wagę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Agnszp, ślicznie wyglądałaś, gratuluję! ![]() Podziwiam wysokość szpilek i zazdroszczę braku opuchniętych stóp, wczoraj na komunii miałam tak spuchnięte stopy, że ledwo je w buty mieściłam, a w sobotę mamy ślub i coś czuję, że będę miała powtórkę z rozrywki jeśli o to chodzi i w efekcie będę wyglądać, jakbym miała o 10 rozmiarów za małe buty, tak się wpijały ![]() ![]() Na komunii była jeszcze jedna ciężarna (z terminem na 15.08, całe 3 dni przede mną :P) i czułam się przy niej jak wielki morświn ![]() ![]() ![]() Origa, mnie spojenie łonowe strasznie boli momentami, pachwiny do tego mi chrupią, skrzypią i wszystko co możliwe, a podnoszenie się z łóżka to niezłe akrobacje. Na ostatniej wizycie (w związku z chrupaniem, którego wcześniej nie było) miałam robione u gin usg spojenia, właśnie żeby sprawdzić czy się nie rozchodzi i jest na szczęście ok. Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie wszystko dobrze, czasem po prostu niektóre mają takiego pecha, że aż tak to odczuwają (nie znam ani jednej kobiety, która miałaby aż takie bóle w tych okolicach, jestem jedyna w moim otoczeniu ![]() ![]() Wczoraj po komunii jak wróciliśmy do domu to po jakiejś godzinie zgłodniałam ![]() Jutro albo w środę muszę się w końcu wybrać na krzywą cukrową ![]() ![]() W czwartek byłam u fryzjerki, włosy z takich za łopatki zrobiły się do połowy szyi. Jaka wygoda teraz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Ja ciuszki prałam najpierw w zwykłym proszku te które dostałam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- A co do wagi to jak myślicie ile ok można przytyć w ostatnim 3 trymestrze? W czwartek zaczynam 3 trymestr a dopiero na plusie mam 5 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#52 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomijając już nawet fakt kasy to ciężko zostawić firmę bez szefa na rok macierzyńskiego a nikt przecież za mnie pewnych rzeczy nie zrobi ... No i tak w kółko pod górkę... także same rozumiecie nie jest to takie hop Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Fajowo !! Zobaczysz morświna ![]() Wyślij mi jakaś swoją fotę bo za cholere nie pamiętam jak wyglądasz ![]() Jesli mi się uda wrócic "tylko" na 6h to juz będzie sukces !!
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzwoniłam już raz i kuriera jeszcze z wynikami nie było ![]() Świniaczek nie przejmuj się, teraz to są dobre kilogramy i będziemy je zrzucać po porodzie ![]()
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby i 3 trymestr był dla Ciebie łaskawy ![]() Cytat:
![]() Nad jaką długością urlopu macierzyńskiego zastanawia się Twój tż??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
też się czuję przy innych ciężarnych jak morświn ![]() Musisz uważać na siebie z tym psiakiem bo widać, że bestia z niego ![]() Kurde biedne jesteście z tym spojeniem ![]() Ja odpukać nic złego tam nie czuję puki co ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
U mnie po weselu pewnie z +2 kg beda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tego co słyszałam matka musi wziąc pierwsze 3/4 miesiące a resztę już może tata?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Witam w nowym wątku
![]() Krefetko, nie żartuje z nieogarem apkowym :p Nie używam takich rzeczy, więc jestem całkiem głupia, ale w drodze do Warszawy zainstaluje taptalka. I tak nie będę na bieżąco w tym tyg., bo tz zapowiedział już, że mamy wakacje bez internetu. Mnie o zdanie nie pytał, a powiedział to tak, że strach dyskutować :p Florencee, wyniki glukozy mam ok: 70-110-78. Hemoglobina 0.1ponizej normy. Niewiele, więc mam nadzieję, że nie da mi żelaza. Orange, obiło mi się o oczy, że narzekasz na wagę (???). Jeśli tak, to daj spokoj. Na zdjęciach widać, że masz super figurę, więc nie wymyślaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No też na psotwora mam szlaban poza szybkim siku przed blokiem. Ewentualnie zaprowadzić go do auta jak jadę do rodziców i tam go puścić na podwórko, tam sobie sam daje radę. Efekty tego, że tak ślicznie patrzy i może wszystko. Więc teraz dziad jeden dostaje po nosie, bo się skończyło, na głowę mi wlazł, to teraz muszę się z nim przemęczyć, żeby go z tej głowy zdjąć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.