![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent na 18nastkę ????
albo bilet na koncert (w wakacje jest duzo koncertow, moze akurat bedzie ten jej wymarzony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Bizuterii bym nie radzila, gdyz jest to typowy prezent jaki dostaje sie od cioć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Jak ja się cieszę, że wkońcu zakończyłam temat osiemnastek. Tyle głowienia się wymyślania
![]() ![]() Jak na mój gust 18-stka to wyjątkowe urodziny i ja z koleżankami prócz zwykłych prezentów (dominowały komplety biżuterii) organizowałyśmy sobie właśnie takie-prezenty niespodzianki.
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja chcę zeby mój prezent wyróżniał sie od wszystkich innych jakie dostanie, wiec nie chce kupywać ciuchów ani perfum . a nie wiecie gdzie w warszawie jest jakiś fajny sklep ze ciekawymi upominkami ??
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Kup jej wielką antyrame i włóż tam wasze wspólne fotki - z wakacji , imprez lub takie , które bedą jej przypominać miłe chwile które spędziłyście razem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Będę dziś na sam koniec roku zgryżliwa i upierdliwa, ale na pltkowym co chwilę pojawiają się wątki o podobnej tematyce. Wysarczy wklepać kilka znaczków w wyszukiwarkę , poczytać i a nóż coś wyierzesz.
Ty znasz swoją przyjaciółkę aż 11 lat, a my jej wcale, więc skąd mamy wiedzieć co dla niej kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Jak na mój gust to prezent nie wyróżni się niczym jeśli go sama kupisz. Bo skoro nie biżuteria, nie perfumy i nie ciuchy to co? Nie wiem o jakie upominki Ci chodzi. Ramki na zdjęcie, figurki? To też się często powiela. Prezenty, które zapadają najbardziej w pamięć to takie, które zrobisz sama. Takie, po których widać, że włożyłaś w nie wiele przygotowania itp. Nie sztuką jest wyłożyć w sklepie 100zł. Przemyśl to. Do lipca sporo czasu.
Manolita ma rację, ten temat był wałkowany dosyć często. Sprawdź jeszcze w wyszukiwarce.
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Właśnie ja tez ide na 18-tkę do mojego chlopaka kolegi dziewczyny. Nie jestem pewna co do prezentu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: prezent na 18-tkę dla dziewczyny
Na pewno ,to na co sobie zawsze zalowala kasy
![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
co prawda nie na 18 nastke ale osttnio moja koleżanka dostała stanik z cukierków:d
mamy swoją grupke i nie tolerujemy prezentów kupionych. wszystko robimy same. stanik był obszyty żelkami i kolorowy.... a prezent dla kolezanki który dostanie to ,,zestaw małego macacza'' zawiera: bicz,kajdanki i stanik z lateksu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Na 18stkę to chyba najlepsze prezenty z sex-shopu
![]() może wibrator? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ciekawą książkę, typu album, będzie pamiątka na całe życie.
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
ja tak dla odświeżenia wątku powiem, że ja dla przyjaciółki zrobiłam drzewko szczęścia - porządnie poskręcane druciki i rozgałezione + 18 tamponów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co na prezent dla 18-latki???
pamiętam że jak byłam zaproszona na 18 to złożyłyśmy się i kupilysmy jubilatce zegarek z cyrkoniami
![]()
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
hm
ja dostałam np bardzo śmieszny prezent tzn "pas cnoty" a mianowicie składał się on z paska (zwykłego) i doczepionego do niego pionowo prezerwatyw ![]() ![]() tak pomyślałam,że przyjaciółce też można dać coś w tym stylu(koleżanka dostała) : wyciąć serce z kartonu , pomalować na czerwono , napisać dookoła dni tygodnia i podkleić prezerwatywy na każdy dzień ![]() sama idę na 8nastkę niedługo i nie wiem co wymyślić...też przyjaciółka- ona widziała moje prezenty i głupio by było dawać to co już widziała i sama nie wiem co dać ! myślałam o wywołaniu wielkiego zdjęcia z naszą elitą ...ogromnego metr na metr np...daniu w zamówioną antyramę...tylko nie ma zdjęcia takiego z najważniejszymi osobami- są ale zawsze kogoś brakuje więc to bez sensu... ale jeszcze się zastanawiam,może znajdzie sie coś mniej standardowego niż bielizna kajdanki perfumy kwiaty i flaszka :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
ten pomysł z tamponami jest świetny!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
my kolezance chcielismy sie zlozyc na malucha ;p ale duzo roboty z zarejestrowaniem wiec zapewne znajdziemy jakiegos składaka i odpicujemy ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Warto pomyśleć o niestandardowym prezencie, którego nie dostanie od nikogo innego, proponuję internetową galerię obrazów time4art gdzie można zamówić wydruk własnego zdjęcia na płótnie w bardzo dobrej jakości i przyzwoitej cenie. W zeszłym roku dostałam taki obraz od dzieci na dzień mamy, bardzo osobisty i wyjątkowy prezent, polecam serdecznie ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
A ja mojej młodszej siostrze kupiłam na 18-naste urodziny bukiet z stringów. Znalazłam go w sklepie http://daga-art.com
A wygląda tak ![]() Edytowane przez karcia789 Czas edycji: 2012-04-17 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
A ja kumpeli dałam drzewko rozkoszy (czyli takie fiu.tki na drutach) zapakowałam w koszyk do niego włożyłam też parę cukierków i pośrodku całego drzewka wsadziłam małą buteleczkę wódki :P jak coś to mam fote jak takie cudo wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Witam!
![]() Wybieram się na 18-stkę do przyjaciółki z lat gimnazjum. Myślałam nad jakimś fajnym prezentem. Co myślicie o Foto Puzzlach, na których znalazłby się kolaż zdjęć- ona roześmiana, ze znajomymi ( w tym mną) i rodziną? Taki zestawik jej "uśmiechniętych" zdjęć... xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-12-06 o 10:15 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Ja w zeszłym roku dostałam bardzo fajną kolorową pufę - taką w mega rozmiarze, spodobała mi się do tego stopnia, że teraz znajomym kupuję podobne worki sako: <nie czytam regulaminów>
Ja sobie na niej słucham muzyki, czytam, czasem ucinam sobie drzemkę i wiem, że nawet jak zmienię kolor ścian to ona i tak będzie pasować, bo to mix kolorów, tak więc polecam na prezent dla młodej dziewczyny ![]() Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2017-08-18 o 20:57 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja ostatnio szukając pomysłu na prezent trafiłam na fanpage na fb gdzie dziewczyna wykonuje torty ze slodyczy. Wysłałam jej własną koncepcję i wyszlo super.
![]() Przesyłam Ci nazwę fanpage DreamArt Słodkie prezenty na każdą okazję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() zamówiłam tutaj: xx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-12-06 o 10:15 Powód: reklama |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
My proponujemy nasze bransoletki:xxx
- bransoletki z hematytów - bransoletki z jadeitów - bransoletki z agatów - bransoletki z onyksów - bransoletki z labradorytów - bransoletki zdobione - bransoletki z zawieszkami - bransoletki z kamieniami - bransoletki męskie (oko tygrysie, onyks, turkus afrykański, sodalit) Polecamy. Można również zamówić dowolne wzory i rozmiary. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-12-06 o 10:14 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
A gdyby w prezencie kupić "wrażenia" zamiast przedmiotu? Np. skok na bungee, skok ze spadochronem itp. Skoro to dziewczyna to można to ukierunkować np. na dzień w SPA albo jakieś zabiegi dla urody, sama bym chętnie poszła
![]() To według mnie fajniejsze prezenty niż perfumy itp. Ale jeżeli np. przyjaciółka podpowiedziała Ci, co by chciała dostać - idź tym szlakiem ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-12-06 o 10:14 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Jeśli chcesz zaskoczyć kreatywnym prezentem do 100 zł to super opcją jest leżak plażowy z indywidualnym nadrukiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Jeśli chcesz zaskoczyć kreatywnym prezentem do 100 zł to super opcją jest leżak plażowy z indywidualnym nadrukiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam siostrze na 18 róże w takim okrągłym pudełku z poczty kwiatowej i złotą celebrytkę z serduszkiem. Rodzice jej sprezentowali zestaw do hybryd, bo lubi robić paznokcie, a od koleżanek dostała jakieś bony do galerii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.