![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wybuchowa mieszanka?
Znalazłam! To drugie to mój naturalny kolor, jak widzicie żaden włosek nie chce się mi na czółko przesunąć...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
OJ QRCZE, rzeczywiście japoneczka jak się patrzy..ale kolor miałaś za ciemny na tym zdjęciu ale i tak o niebo lepiej niż w blond zaufaj mi
![]() Polecam też puder brązujący w małych ilościach, zawsze powoduje, że twarz wygląda świeżo...I róż- mój ulubiony kosmetyk, działa cuda poprawnie używany.. Aha masz tak jak ja wyokie czoło..Grzywka musi być ![]() Dasz radę ją ułożyć, trzeba przyzwyczaić włosy ![]() Buzioooleeee
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
kochana wbrew pozorom uda ci się tak "nauczyć " włosy, by się układały tak, jak ty tego chcesz, co prawda, nie zrobisz tego w tydzień ani dwa, ale... napewno się uda.
jakiś czas temu, jak nie miałam nawet czasu do fryzjera iść obciąć grzywki (bo całość zapouszczałam), to spinałam spineczką z boku, a potem to już za ucho zakładałam. ![]() ![]() Po umyciu włosów, zaczesz je grzebykiem do przodu i pozwól im tak wyschnąć. po jakimś czasie sama się tak będzie układać Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
w ciemnych dużo lepiej i bardziej naturalnie
te jasne raczej ujmuja Twojej urodzie niz dodaja uroku;-) tak jak narysowała 'Kamilka';-) Koniecznie zmień kształt brwi i kolorek włosów - będzie cudnie ;-) pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Wg mnie jestes dowodem na to, jak z natury ladna dziewczyna, oszpeca sie na wlasne zyczenie...
przyjmij sobie do serca rady wszystkich tych dziewczyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Brwii i grzywka prościutka koniecznie!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Krowianko, jestem młoda a to najlepszy czas na eksperymenty, jak już będę siwiutką babuszką to nie będzie szansy na platynkę czy kruczą czerń, nie sądzisz? Poza tym nie uważam by to było oszpecanie się bo wszyscy mi mówią że po zmianach wyglądam znacznie lepiej... twoją wypowiedzią jestem troszeczke... dotknięta... nie mam zamiaru być zaniedbanym włochaczem co od fryzjera ucieka a kosmetyczki się boi bardziej niż diabeł wody święconej
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
zadna z nas na pewno nie chce Cie obrazac ani odganiac od fryzjera
![]() masz dosyc ortginalna subtelna urode, ja sama rowniez eksperymentowalam z wloskami, wlasnie rozjasnilam az do latynki a teraz mam zolte i tak je od paru ladnych lat mam i nie wiem co z nimi. Ladny masz naturalny kolor, ja proponowalabym Ci zrobic lekkie blond pasemka, ale nie calkiem blond, no i brwi troszke blizej noska i bardziej w brązik zeby nie odcinaly sie od twarzy. Grzyweczka jest swietnym pomyslem (ten kolor na zdjeciu z grzywka zrobiony przez Monis jak dla mnie bomba moze do niego jakies pasemka blond? ![]() grzywki sie nauczysz, jak bedzie ladnie scieta to sama bedzie sie ukladac na czole - skoro chcesz eksperymentowac eksperymentuj, ale dodatkowe wez wizazanek rady pod uwage by Twoje eksperymenty byly dla Ciebie w efekcie mile i sprawialy zadowolenie ![]() pozdrawiam P. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
Oczywiscie, ze nie chcialam sprawic Ci przykrosci, ale tez w swoich opiniach nie slodze ludziom bez powodu. Mysle natomiast, ze porady "obcych" dziewczyn moga okazac sie bardziej pomocne niz (byc moze wypowiadane z grzecznosci i niecheci sprawiania przykrosci) opinie znajomych. Jestes mlodziutka owszem- totez eksperymentuj, ale postaraj sie jednoczesnie przyjmowac rozniez krytyczne uwagi, zwlaszcza gdy efekty "zabawy" nie sa najlepsze
![]() Propozycje dziewczyn sa naprawde warte przemyslenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
moja droga nie obrażaj się, my wcale nie chcemy źle, poprostu widząc nową buźkę, zauważamy jej wady jak i zalety. Bezstronna osoba napewno doradzi lepiej, niż ktoś z kim jesteś na codzień, bo on już się do twego wyglądu przyzwyczaiła.
Dziewczyny pokazują tu co same twożą na buziach, bądź paznokciach, i nie wszystkie są wychwalane. Przecież nie o to chodzi, sama czasen nie widzisz pewnych żeczy. Porównaj sobie twoje zdjęcie z początku, i potem jak "domalowałam" ci brwi. Tylko popatrz tak z dalsza, z dystansem, jak by to była obca ci osoba. Dłuższe brwi naprawdę wyglądają duuużo lepiej. Uwydatnią twoje śliczne i niepowtarzalne oczy. przemyśl nasze rady. a jak się zdecydujesz na zmanę swego wyglądu, to przyślij nam twoje zdjęcie. chętnie zobaczymy Cię jeszcze piękniejszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
hmm napewno jestes chlodnym typem. Masz jasna rozowiutka cere i ladnie Ci zarowno w chlodnym blondzie jak i czerni (ale w czarnym lepiej), i ABP (Absolutny Brak Piegow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Dzięki kapselku! Nie wiedziałam że można tak po prostu..."zmienić" typ kolorystyczny
![]() ![]() ![]() I wyjaśnię jeszcze sprawę moich brwi... ja ich tak nie wyskubałąm tylko kosmetyczka która stwierdziła że takie będą mi pasować (nagadała mi jeszcze masę innych teorii co do pasujących do mnie kolorów i styli, okazało się to takimi bzdurami że wkońcu postanowiłam zapytać się specjalistów--> czyli Was ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Przefarbuj włoski na ciemno to nie będzie problemu z kredką
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
no to taką "kosmetyczkę" to pasowało by za nogi do góru powiesić i powiedzieć że w tej pozycji wygląda dużo lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ale sprawiedliwość jest na tym świecie! nie powodziło jej się, zamknęła więc zakładzik a otworzyła... ciucholand ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
sliczna z ciebie dziweczyna, tata delikatna uroda
mysle ze tak jak dziewczyny pisaly, troszke pracy nad brwiami, grzyweczka, postraj sie sobie sprawic krem sunsilka do prostowania i prostownice, do tego musze przynac ze jak dla mnie najladniej ci w twoim wlsnym kolorku, zanim zobaczylam to zdjecia mialam proponowac chlodny sredni blond, a to twoj naturalny. coz natura rzadko sie myli;-) jak dla mnie delikatne lato. do tego rzeczywiscie roz na policzki ladnie polozony i juz po metamorfozie. a no i jak bedzie grzywka to i brwi bedzie ci latwiej zapuscic. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki za radę! Jeszcze przez jakiś miesiąc będę niepokorna i spróbuję osiągnąć końcową patynkę a później prawdopodobnie zrobię coś ciemniejszego... Tylko teraz się zastanawiam nad jedną rzeczą... Jeżeli na bardzo jasne włoski położę farbę ciemniejszą... to jakie cudeńka mogą wyjść? Koleżanka raz zamiast brązu uzyskała kolor miedziany... dlatego mam lekkie obawy przed tym zabiegiem
![]() Odnośnie grzywki - prostownicy nie potrzebuję, bo moje włosy to typowe "kołki" których zagiąć nie sposób. Rozjaśnianie trochę je uelastyczniło, ale i tak raczej potrzebuję rzczy do ich podsiesienia z główki. A grzywkę mam (taką skośną, na zdjęciu nie widać). Codziennie rano walczę by ją przenieść na czoło, lakier z pianką działa jakieś 3-4 godziny a po tym czasie wszystkie włoski uciekają w kierunku uszek ![]() Mam jeszcze do Was pytanko - jakie kolory Waszym zdaniem do mnie pasują? Bardzo mi na tym zależy!!!!! Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Awris mi też się wydaję że świetnie bys wyglądała w ciemnijszych włosach jakieś brązy może z mahoniowymi refleksami ? iii grzyweczka
![]() ![]() Jezeli chodzi o analize kolorystyczna to ja Ci nie pomoge bo sie niestety nie znam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Awris, niedawno popełniłam ten sam błąd co ty, sama rozjaśniłam włosy. Fryzjerka "zjechała" mnie na całego. A mamy podobny typ urody, jak to nazywają - wczesne lato. Obecnie mam na włoskach kolor chłodny beżowy blond i jest bardzo ok. Niestety nie mam zdjęcia. Grzywka byłaby wskazana, najlepiej półokrągła leciutko wystrzępiona w środkowej częsci. A jeśli nie odpowiadałby Ci kolor beżowego blondu to polecam "Czarną Perłę" z Revlonu, tylko nie pamiętam numeru. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki za te zdjęcia Godesso
![]() Jak myślicie, czy zimna platyna ze srebrnymi odcieniami będzie dobra dla mnie? (wiem wiem, lepiej mi w ciemnych kolorach... ale skoro jestem już tak blisko to chciałabym dobrnąć do tego kolorku...) Widziałam ostatnio jedną kobietkę z takimi włoskami - były bardzo oryginalene ale i nie rzucały się za bardzo w oczy (czyli tak jak ja uwielbiam). Tylko że ta kobietka była bardzo mocno opalona (ach te solaria) i całość wyglądała dosyć... nieświeżo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.