Czy owłosione kobiety lubią tylko owłosionych facetów? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Pokaż wyniki sondy: ankieta dla kobiet (w każdym pytaniu chodzi o włosy łonowe)
Jestem wydepilowana; wole facetów wydepilowanych 16 32,65%
Jestem wydepilowana; wole facetów owłosionych 14 28,57%
Jestem wydepilowana; jest mi to całkowicie obojetne 9 18,37%
Jestem owłosiona; wole facetów owłosionych 4 8,16%
Jestem owłosiona; wole facetów wydepilowanych 2 4,08%
Jestem owłosiona; jest mi to całkowicie obojetne 4 8,16%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-20, 13:39   #31
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829
Dot.: Czy owłosione kobiety lubią tylko owłosionych facetów?

a nawet jeśli ktoś nigdy nie miał włosa w gardle, to włosy mu się mogą wydać obrzydliwe i nieestetyczne. Ja tam się gole, bo np. Nie wyobrażam mieć okres, podpaske i włosy, gdy krew osiada na tych włosach łomowych. Przecież to musi koszmarnie śmierdzieć. Przecież jak np. Jestem na uczelni to nie mam się jak podmyć. Więc tak, dla mnie włosy są niehigieniczme
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 13:53   #32
RudaEliza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
a nawet jeśli ktoś nigdy nie miał włosa w gardle, to włosy mu się mogą wydać obrzydliwe i nieestetyczne. Ja tam się gole, bo np. Nie wyobrażam mieć okres, podpaske i włosy, gdy krew osiada na tych włosach łomowych. Przecież to musi koszmarnie śmierdzieć. Przecież jak np. Jestem na uczelni to nie mam się jak podmyć. Więc tak, dla mnie włosy są niehigieniczme
Ja właściwie głównie z tego powodu zaczęłam się tam golic. Wiem, ze moja mama też nie lubi owlosionych facetów (oczywiście nie rozmawiałyśmy o włosach w miejscach intymnych), mówiła że ja też brzydza dywaniki, możliwe że po niej mi tak zostało właściwie mój facet jest fizycznie bardzo podobny do mojego ojca, więc coś w tym jest ze facet szuka kobiety podobnej do matki, a kobieta faceta podobnego do ojca
RudaEliza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 14:07   #33
Adrianna_8
Zakorzenienie

A mi sie podobaja owlosieni faceci. Brak mi nie przeszkadza, ale dziwnym trafem fajnie podotykac dywanik na klacie . Moj TZ ma wlosy nawet na plecach, ktore goli (chyba sie ich wstydzi), ale o dziwo nawet one mi nie przeszkadaja. Co do miejsc intymnych to sie tam nie goli, ale patrzac na zamieszczone zdjecie na wiki, to on ma tam wlosow zdecydowanie mniej. Jakos nie ma ich tam "na gorze".

Co do kłaczkow w ustach... Czesciej zdarza mi sie miec wlosy TZ z brody w ustach podczas calowania niz podczas orala. Wiec dla mnie te wlosy w buzi to tez mit.
Ja sie natomiast gole i wiem, ze TZ tak woli, ale z drugiej strony wiem, ze jak raz sie zapomne i nie bedzie 100% gladko to tragedii nie bedzie .

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 14:20   #34
RudaEliza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
A mi sie podobaja owlosieni faceci. Brak mi nie przeszkadza, ale dziwnym trafem fajnie podotykac dywanik na klacie . Moj TZ ma wlosy nawet na plecach, ktore goli (chyba sie ich wstydzi), ale o dziwo nawet one mi nie przeszkadaja. Co do miejsc intymnych to sie tam nie goli, ale patrzac na zamieszczone zdjecie na wiki, to on ma tam wlosow zdecydowanie mniej. Jakos nie ma ich tam "na gorze".

Co do kłaczkow w ustach... Czesciej zdarza mi sie miec wlosy TZ z brody w ustach podczas calowania niz podczas orala. Wiec dla mnie te wlosy w buzi to tez mit.
Ja sie natomiast gole i wiem, ze TZ tak woli, ale z drugiej strony wiem, ze jak raz sie zapomne i nie bedzie 100% gladko to tragedii nie bedzie .

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Uwierz, ze mając aparat na zeby złośliwie wkrecic Ci się może nawet skórka od jablka i to denerwuje bardzo a żeby się włos zachaczyl to naprawdę nie problem. A aparat nosiłam 3 lata i niby się o nim nie myśli na codzień, ale może przeszkadzać czasami, uwierz Te metalowe zamki, druty, kolorowe gumki na zębach chwytają co tylko mogą
Stary 2016-05-20, 15:38   #35
lza_slonca
Zakorzenienie

nic nie pisałam o włosach na klacie, na rękach, nogach, plecach itp. Chodzi mi o pachwiny, jądra itp. Sora, ale robiąc "loda" nie trzymam tylko penisa w ustach. Jak się bawić to się bawić.
To tak jakby uprawiać seks klasycznie, pod kołderką po misjonarsku, przy zgaszonym świetle w bieliźnie najlepiej...ałć...

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 15:42   #36
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Zawsze mnie intrygowały te włosy między zębami albo i w gardle. Osobiście preferuję owłosionych, im bardziej tym lepiej. A bez brody i wąsów to już w ogóle meh . Niby niektórzy z tym wyglądają ok, ale nie pociąga mnie to w ogóle, chyba, że gość, jest już tak całkiem, naturalnie śliczny jak dziewczyna.
Jak mi się jeden ex kiedyś ogolił to go nie całowałam póki mu nie odrosło, bo o ile z zarostem to był prawie Dżony Dep, to bez wyglądał jak stara baba. Nie żebym miała coś przeciwko całowaniu się ze starymi babami, ale nie jeśli ta baba dzień wcześniej była moim chłopem.

Mimo kontaktów z dywanami, arrasami i innym futrem nigdy żadnych kłaków między zębami nie miałam. Jak wy to robicie, że wam włażą? Podskubujecie kępy włosów na podbrzuszu? Próbujecie mówić "w Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie" mając penisa w gardle? Przeczesujecie je zębami, żeby sprawdzić czy mocne czy kurde jak?
Skąd włosy w ustach?! Jak się bawicie czyimiś włosami to też wam kudły na palcach zostają?
To ja nie wiem, jak Ty to robisz. Przecież włosy wypadają, więc nie trzeba ich wyrywać, mnie się zawsze przykleją do języka, a i połknąć nietrudno.
Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Nie wszyscy, tylko zapytałaś się jak to się dzieje, że niektóre dziewczyny spotkały się z tym problemem. Dostałaś konkretne odpowiedzi. Ale zamiast zaakceptować, że dla kogoś to może być problem, to idziesz w złośliwości i ironizowanie. Po co?
Bo odpisały jej tylko dziewczyny z aparatem na zębach.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 15:42   #37
thirky
on tired little feet

Cytat:
No tak. Przecież wszyscy noszą aparaty ortodontyczne, non stop.
To mnie przekonało.
Ale mi też zostają choć nie mam aparatu. Nie wiem jak to się dzieje ale się dzieje.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 15:46   #38
RudaEliza
Raczkowanie

Różne rzeczy się zdarzają, nie ma co nocować zdania innych tylko dlatego, ze akurat obie nosilysmy aparat. To chyba nic nowego? Z biegiem lat coraz częściej można spotkać ludzi w każdym wieku z aparatem na zębach.
Stary 2016-05-20, 15:50   #39
aKatia
Zadomowienie

Sama się golę, nie zawsze regularnie, czasem jakiś mały jeżyk jest ale facetów wolę owłosionych wszędzie. I zdarzył się łoniak w buzi ale wyciągam i lecę dalej. Wolę okazjonalny włos w buzi niż ogolonego faceta. Jakoś ten widok do mnie nie przemawia.
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 16:04   #40
garneksaletry
BAN stały

Serio podoba się wam takie owłosienie intymne u faceta jak na wikipedii?
garneksaletry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 16:06   #41
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez garneksaletry Pokaż wiadomość
navioe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 16:07   #42
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Nie przeszkadza. Chce, to niech sobie przycina lub goli. To samo z pachami. Reszta ma zostać.
Stary 2016-05-20, 16:12   #43
thirky
on tired little feet

Mi też nie przeszkadza tak długo jak na klacie nic lub prawie nic nie ma. Klata ma być gładka bo będzie źle. Na dole niech się dzieje co chce.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 16:32   #44
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Wolę facetów z włosami, ale nie aż tak owłosionych "na sweter".
Też mnie fascynują włosy między zębami, pomijając aparaty. Nigdy mi się to nie zdarzyło.
Raz eks się postanowił ogolić i nie mogłam odpędzić myśli, że nie mam pampersów w domu Zdecydowanie za bardzo kojarzy mi się to z małym dzieckiem lub lalką Ken. Poza tym przypadkiem on i pozostali mieli zawsze albo przycięte, albo naturalne dzikie.
Pachy są mi obojętne, mogą być ogolone lub nie. Włosy na klacie lubię.

Cytat:
Są tampony.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 19:51   #45
deadpool
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak z ciekawości; czy kobiety mają długie i obleśne włosy w dupie? W sensie czy im rosną? Ja tam mam około 15 centymetrowe (s sensie miałbym jakbym nie usuwał)
deadpool jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 21:01   #46
RudaEliza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez deadpool Pokaż wiadomość
Tak z ciekawości; czy kobiety mają długie i obleśne włosy w dupie? W sensie czy im rosną? Ja tam mam około 15 centymetrowe (s sensie miałbym jakbym nie usuwał)
Ojezusie co to za pytanie, mało rzeczy mnie tu szokuje, ale facet pytający o takie rzeczy... creepy.
Stary 2016-05-20, 21:10   #47
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Mają. W rowku. 15-centymetrowe to nie wiem, ale długie. Nie wiem czy wszystkie.
Cytat:
Napisane przez RudaEliza Pokaż wiadomość
Ojezusie co to za pytanie, mało rzeczy mnie tu szokuje, ale facet pytający o takie rzeczy... creepy.
Dlaczego?
Stary 2016-05-20, 21:13   #48
RudaEliza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Dlaczego?
Nie wiem, jakoś tak aż mną coś drgnęło jak to przeczytałam chyba długość włosów na ludzkiej pupie to mój limit ^^
Stary 2016-05-20, 21:27   #49
deadpool
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co w tym szokującego? Jesteśmy przecież w internecie- najlepszym miejscu by poznać odpowiedzi na pytania które nas ciekawią ale normalnie wstydziliśmy się zapytać.
Po prostu byłem ciekaw czy rosną wam takie same włosy jak nam facetom czy nie... Przecież nie ma w tym nic szokującego czy obrzydliwego... (pod warunkiem że się je depiluje)
deadpool jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 21:47   #50
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
nic nie pisałam o włosach na klacie, na rękach, nogach, plecach itp. Chodzi mi o pachwiny, jądra itp. Sora, ale robiąc "loda" nie trzymam tylko penisa w ustach. Jak się bawić to się bawić.
To tak jakby uprawiać seks klasycznie, pod kołderką po misjonarsku, przy zgaszonym świetle w bieliźnie najlepiej...ałć...
W sensie, że włosy wadzą czy co?

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;60683196]Wolę facetów z włosami, ale nie aż tak owłosionych "na sweter".
Też mnie fascynują włosy między zębami, pomijając aparaty. Nigdy mi się to nie zdarzyło.
Raz eks się postanowił ogolić i nie mogłam odpędzić myśli, że nie mam pampersów w domu Zdecydowanie za bardzo kojarzy mi się to z małym dzieckiem lub lalką Ken. Poza tym przypadkiem on i pozostali mieli zawsze albo przycięte, albo naturalne dzikie.
Pachy są mi obojętne, mogą być ogolone lub nie. Włosy na klacie lubię.
[/QUOTE]

Ja tak mam, ale jak się mój ogoli na twarzy, wygląda na 15 lat i czuję się jak pedofilka

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 22:19   #51
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Co w tym szokującego? Jesteśmy przecież w internecie- najlepszym miejscu by poznać odpowiedzi na pytania które nas ciekawią ale normalnie wstydziliśmy się zapytać.
Po prostu byłem ciekaw czy rosną wam takie same włosy jak nam facetom czy nie... Przecież nie ma w tym nic szokującego czy obrzydliwego... (pod warunkiem że się je depiluje)
Bez warunku. Nie widzę w nich nic szokującego lub obrzydliwego.
Stary 2016-05-21, 02:17   #52
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudaEliza Pokaż wiadomość
Zdjęcia z tego okresu Ci wstawiać nie będę, ani nic udowadniać. Co mnie to obchodzi ze Cię to nie przekonało? Do tej pory chodzę z drutem przyklejonym do górnej i dolnej szczęki ale nie mam zamiaru na siłę przekonywać Cię ze mówię prawdę
Ale na co mi Twoje zdjęcia? Nosiłaś aparat i co? Aparat to aparat, zęby to zęby. Rzucony tekst był o włosach MIĘDZY ZĘBAMI, nie na aparacie ortodontycznym, sztucznej szczęce czy piercingu w ustach.
Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Nie wszyscy, tylko zapytałaś się jak to się dzieje, że niektóre dziewczyny spotkały się z tym problemem. Dostałaś konkretne odpowiedzi. Ale zamiast zaakceptować, że dla kogoś to może być problem, to idziesz w złośliwości i ironizowanie. Po co?
Dopiero teraz dostałam konkretne odpowiedzi.
Poprzednie były tak rzeczowe jak rzucenie - w odpowiedzi na pytanie "ej dziewczyny, wy też macie problem z chodzeniem na wysokich obcasach po kocich łbach?" - tekstu klasy "nie, ja mieszkam w okolicy, gdzie są równiutkie alejki xD". Konkretnie jak cholera.
Cytat:
"Wydawać" to powinno być słowo klucz.
Zresztą tu sobie właśnie wyobraziłaś i to jakiś abstrakcyjny kosmos.
Krew osiadająca na wargach sromowych i oblepiająca podpaskę, ocierająca się o ciało niczym brudna pielucha nie jest ani odrobinę bardziej higieniczna.
W Twoich wyobrażeniach włosy są źródłem smrodu? Przecież jak kobieta jest w pracy czy na uczelni wydepilowana czy nie, to mając okres ma to samo w majtkach i taki sam "smród" może sobie wyhodować - czyli żaden, bo jak tę podpaskę trzy razy zmieni, wróci do domu i się umyje to będzie czysta.
Poza tym istnieją jeszcze nawilżane chusteczki do higieny intymnej, można korzystać. A jak podpaska nie daje komfortu to są jeszcze wspomniane tampony albo kubeczki.

Jak się nie ma problemów i goli/depiluje z głową, to jedna i druga opcja będzie się dobrze sprawdzać, ale obiektywnie to depilacja/golenie jest mniej higieniczne, bo po usunięciu włosów skóra jest podrażniona, podatna na infekcje, nie wspominając o jakichś zacięciach, wrastających włoskach i uszkodzeniach naskórka. Kisić świeżo ogoloną skórę z krwią menstruacyjną i podpaską przez wiele godzin między myciem to jest dopiero festiwal dla bakterii, infekcji i potencjalnego smrodu.
Cytat:
Tak właśnie uprawiam seks. Z krucyfiksem w jednej i różańcem w drugiej ręce. A pod drzwiami mnisi w zgrzebnych szatach biczują się bezlitośnie, odśpiewując chorał i modląc się o zapłodnienie.
Cytat:
Aha. I jak całujesz owłosione "jądra, pachwiny itp." to włosy w gardle są, ale jak całujesz owłosioną klatę, ramiona czy twarz to już włosami w gardle nie grozi bo... bo co? Partner linieje w wybranych partiach? A jak sobie te włosy skróci to już magicznie nie linieje?
Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
To ja nie wiem, jak Ty to robisz. Przecież włosy wypadają, więc nie trzeba ich wyrywać, mnie się zawsze przykleją do języka, a i połknąć nietrudno.
#wąskie_usta_wizażanki wyjaśniałby to tylko częściowo.
Może wykazuję mniej entuzjazmu ?
Jakbym połknęła ludzkiego kłaka to bym chyba zaczęła wyczesywać jak kota.
Cytat:
Nie mam włosów w dupie. Jakby mi rosły takie długie, to bym się zaczesała z przedziałkiem, zaplotła warkocze i zaczęła na tym zarabiać, bo w życiu nie widziałam tak długiego włosa poniżej brody.
Cytat:
Jak stawiasz taki warunek to ewidentnie SĄ Ci obrzydliwe - po co sobie przeczysz i stawiasz się od razu w pozycji "nas facetów". Jeden jesteś.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-21, 02:44   #53
Kucias
Zadomowienie

Lubię całych gładkich, a siebie gładkiej nie lubię.

Jednakże od facetów nie oczekuję niczego w tym temacie, bo życzę sobie by oni również nie wtrącali się w moje włosy. Wizualnie wolę chłopaczków niż dziadków, ale mój święty spokój jest dla mnie ważniejszy, bo nie robi mi to jakiejś szczególnej różnicy.
Stary 2016-05-21, 05:37   #54
zakonna
Naczelna Nastolatka

Partner się nie goli, ja się nie gole. Nie mam problemów z ludzkimi włosami w ustach podczas seksu. lubie jak facet ma owlosione cialo. Podczas oralnego pluje kocia i psia sierścią. Bo te włosy mamy w każdym zakamarku w domu.
Stary 2016-05-21, 06:55   #55
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Adeedra, ty to masz chyba jakiś problem. Wytłumaczyłam Ci pewne kwestie (choćby aparatu czy higieny) a ty swoje i to jeszcze cholernie napastliwie.
Stary 2016-05-21, 07:57   #56
stewardesa
BAN stały

Cytat:
A jaki to ma związek?
Za każdym razem, jak widzę ten tekst, to widzę osobę, która dopiero od niedawna uprawia seks inaczej, albo zawsze jej wpajano, że tak wygląda seks, bo skąd w ogóle wzięłaby takie wyobrażenie? Nigdy takiego seksu nie uprawiałam, ale też nigdy nie potrzebowałam tego podkreślać, dlaczego? Jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, że większość ludzi tak robi i tylko ja taka perwersyjna.
I jak to się ma do robienia loda? Że dziewczyny, które pomijają jądra, odbyt czy o co Ci tam chodziło, to cnotki i równie dobrze mogłyby uprawiać seks po ciemku, bo dla Ciebie to to samo?
Cytat:
Może wykazuję mniej entuzjazmu ?
Ej, no. Mogłabyś się wczuć w klimat i dostawać ślinotoku na widok penisa. Albo chociaż udawać. Bo jeszcze ktoś napisze, że masz prob... Oh wait.
Cytat:
Nie mam włosów w dupie. Jakby mi rosły takie długie, to bym się zaczesała z przedziałkiem, zaplotła warkocze i zaczęła na tym zarabiać, bo w życiu nie widziałam tak długiego włosa poniżej brody.
Jak się łoniacza rozciągnie, to jest rzeczywiście długi, ale z 15 cm przesadził. Chociaż to wiele wyjaśnia
Cytat:
Adeedra, ty to masz chyba jakiś problem. Wytłumaczyłam Ci pewne kwestie (choćby aparatu czy higieny) a ty swoje i to jeszcze cholernie napastliwie.
To Ci też wytłumaczyła, że teoretycznie to właśnie depilacja jest mniej higieniczna. Nie wiem, po co w każdej dyskusji o owłosieniu musi się pojawić to słowo oraz "obrzydliwe". Jak dla Ciebie obrzydliwe, to sobie gol, ale to się nie odnosi do innych.
Stary 2016-05-21, 11:25   #57
konstelowa
Przyczajenie

Ja się nie golę. Niestety niewielu mężczyzn to akceptuje w dzisiejszym świecie. Też mnie dziwią te wszechobecne obawy o włosy między zębami. Owszem zdarzyło mi się raz czy dwa, ale nigdy nie zepsuło mi to przyjemności

Co do higieny- uważam, że z owłosieniem jest higieniczniej (mam porównanie, bo przez jakiś czas się jednak goliłam).
konstelowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-21, 12:08   #58
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Mam. I jak zwykle nie trzeba się domyślać jaki, dokładnie napisałam o co chodzi. I było to znacznie mniej napastliwe niż stwierdzanie, że wszystkie niewydepilowane kobiety w czasie okresu śmierdzą. Jedyne co wytłumaczyłaś, to to, że sama usuwasz włosy ani nie ze względu na osobiste preferencje i upodobania tylko z lęku przed smrodem (nie da się tego nazwać "wytłumaczeniem mi kwestii higieny").
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-21, 12:12   #59
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Myślę, że ciało bez włosów łatwiej wytrzeć (np. Chusteczkami nawilżanymi) niż z gęstymi włosami. I tak, gole się również ze względu na zapach, gole się bo tak mi wygodniej, gole się bo tak mi się bardziej podoba, gole się bo mój partner tego chce, gole się bo niewydepilowane ciało kojarzy mi się źle.
Stary 2016-05-21, 13:55   #60
Carmela__
Rozeznanie

Cytat:
Tak. Chociaż żaden z moich partnerów nie był brunetem, więc zawsze te włosy mieli jaśniejsze.

Pierwszy raz zgadzam się w 100% z adeedra, muszę to dziś opić.

Owłosienie łonowe jest między innymi naturalną barierą dla bakterii, wiele kobiet przestaje się tam golić z powodu nawracających infekcji intymnych. Sama się golę, bo tak mi się podoba, ale ten argument na temat higieny jest zupełnie niezgodny z rzeczywistością.
In your arms in your legs in your pussy I'd kill
Carmela__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości