|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Buty , torebki , swetry , spodnie , bluzki .... i nie tylko
ustawiam sie w kolejeczce po blunie w paski
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86285 |
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Lola23 dodałam coś do poprzedniego wątku, może tym razem coś Cię zainteresuje??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...58#post1109358 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie co do kosmetyków to jest 1 balsam do ciała z owsem z avonu - cały, szampon palmolive naturals do wł. normalnych i przetłuszczających się - cały i perfumy w kremie Diora - j'adore 50 ml - użyte 3-4 może 5 razy - jest ich grubo ponad połowa. Jest jeszcze srebrny pierścionek jeszcze z metką.
Kosmetyki są co prawda zarezerwowane, ale jeślibyśmy się dogadały to wtedy nie ma sprawy. |
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Zajrzyj do mnie na watek Podoba mi sie u Ciebie pare ciuszkow
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
sysunia-podaj linka
fatima - nic nie znalazłam u Ciebie bemolka-też nic |
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Link widac na dole mego postu
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
iwa
jestem zainteresowana balsamem perfumowanym Diora , może masz coś jeszcze , najlepiej jakiś zapach np .Yves Rocher Cocoon lub Addict Diora mogą być mniejsze ilości... sysunia nic nie znalazłam , chyba że masz kosmetyki (zapachy) lub pielęgnacyjne |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Lola23 z zapachów to jedynie jeszcze perfumy w kremie Sunny Skies 15 ml użyte pare razy.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Nic takiego już nie mam
Mogłabym zaproponować Ci jeszcze kosmetyczkę Diora z lusterkiem (granatowa taka jakby tuba) a z kosmetyków to na wymianę już nic nie mam.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Interesuje mnie sweterek Reserved. W zamian oferuję nowy zestaw damski Adidasa(dezodorant plus żel pod prysznic) Sensual Instinct lub resztkę perfumu Hugo Bossa Deep Red (z 50 ml zostało jakieś 8ml, ciężko ocenic bo butelka nie jest równomierna). Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam się ustawić w kolejce za:
-sweterek rozsuwany Reserved , prawie nowy r 38 -różowy sweterek (piękny blady róż) , nowy z metką Marc& Spencer r.40 (rezerwacja) Moje wątki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=89206 |
|
|
|
|
#53 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Każdy ma swoje poczucie 'opłacalności' wymiany...uważam że nowy zestaw kosmetyczny za używany sweterek żadnej stronie nie umniejsza, ale to tylko moje zdanie...
Zawsze mi się wydawało, że nie chodzi w Wizażu o wartosc wymiany, a raczej wymianę na zasadzie - ja bym od Ciebie chciała to, a ja od Ciebie to... Innym słowem...nie wiem, czego poszukujesz, więc trudno mi trafic w Twój gust. |
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasne że możesz mieć swoje zdanie ALE.... swetra który kosztował mnie 99 zł(założony kilka razy , raz tylko prany) nie wymienię na coś co nie do końca mi pasuje.
Nie napisałam "nie opłaca" mi się (przeczytaj dokładnie mój post) ![]() Jeśli będziesz miała 8 ml Diora Addict (tego właśnie szukam) , lub nowy zestaw czegoś innego czego równie bardzo potrzebuję to będzie o'k. To że Twój zestw jest NOWY jeszcze niczego nie przesądza. Mam nadzieje że mnie dobrze zrozumiałaś. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.