|
|
#31 |
|
ctrl alt delete
|
Dot.: Wesele bez młodych
Nie spotkałam sie z tym, ale IMHO to by było lekko bezczelne, jechać w gości nie w swoje strony i krytykować cudze tradycje.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Spoko znam zbieranie na wózek, ale z kasą
U mnie to też jest, ale ja z tego zrezygnowałam zupełnie. O poradach nie słyszałam, też bym udziału nie wzięła, bo nie wiedziałabym co tam wpisać No, ale mam nadzieję, że wszystko ci ładnie wyjdzie, w końcu ty najlepiej znasz swoich gości
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Porady się sprawdziły, chusta też
Jednak dobrzy goście to podstawa:P No i wodzirej też swoje zrobił
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przesadzajmy, że ludzie po 6o r. ż. nie będą się bawić. Na naszym weselu było niecałe 40 osób. Ja byłam najmłodsza (mam 31 lat), a średnia wieku osób dorosłych to była właśnie 40-60 lat. I to wcale nie tak, że Ci starsi się nie bawili. To raczej kwestia charakteru. My z zabaw mieliśmy pociąg, makarenę, zabawę w rodzinę i słonia (nie wiem jak się ona nazywa) i zabawę z krzesełkami, gdzie trzeba było przynieść fanty. Najstarsze towarzystwo najchętniej brało udział przy pociągu i makarenie, ale to nie znaczy że w pozostałych zabawach brali udział tylko młodsi.
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

O taką sytuacje mi chodziło a u nas też będzie kilka osób z innego regionu i nie wiem czy znają w ogóle ten taniec.