|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Różności- zobacz
-żel pod prysznic FM nowy o zapachu Huggo Boss
-kolorowy balsam pielęgnacyjny do ust Avonu ubytek nieiwelki znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a nie wybrałabys jakichs innych?bo pomadka pielęgnacyja i ten cień to chyba troche mało jak za ten żel pod prysznic:/
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
nowy żel pod prysznic FM o zapachu Hugo Boss Mi sie podoba moge sie wymienic za pomadke i za blyszczyk bo neistety do cieni pierwsza byla septynka co ty na to ??
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Okej to czekam
jakby co to ters zobaczylam jescze perfumki mi sie podobaja ewentualnie te - perfumke C-THRU Aqua Marine zostało więcej niz połowa (poj 30ml)
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo interesuje mnie
- nowa płynna pomadka IsaDora, supertrwała -kolorowy balsam pielęgnacyjny do ust Avonu ubytek nieiwelki może coś u mnie znajdziesz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=95043 |
|
|
|
|
#43 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
contax u Ciebie interesuje mnie tusz, kredka do oczu i lakier do paznokci, na balsam do ust jest rezerwcaja, ale dzisiaj wieczorem wszystko sie wyjasni
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
hej zamiast tego żelu to zauważyłam u Ciebie w wątku z ciuszkami, bigle i zaczepki, , i te 2 koraliki niebieskie i 2 czerwone oraz groty zielone. Byłabys chetna na wymianę? za te rzeczy??? bigle sa srebrne czy posrebrzane? to wszystko za ten cień i pomadkę?
|
|
|
|
|
#46 |
|
|
Oki trzeba tu zrobic porządek
![]() Wild niestety rezygnuje, nic wiecej nie znalazłam u Ciebie. Paulisiu w takim razie żel jest Twoj, a co powiesz zamianke zamiast błyszczyka na krem avonu chyba nr 7? Contax pomadka pielegnacyjna sie zwolniła i jest dla Ciebie. To wszystko chyba jak na razie czekam na odzwem dziewczyny
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
OKej to sie zgadzam ja ci krem pielegnacyjny avon i pomadka do ust avon a ty mi ten zelik a jescze tak odrazu sie zpaytam czy nie znalazlabys czegos za te perfumki C-THRU Aqua Marine bo tez mi sie podobaja to bysmy za jedym zamachem zalatwily popacz jescze ;
|
|
|
#54 |
|
|
Wsyłałam dzisiaj 6 paczuszek
![]() Siedziałam na poczcie ponad godzine i zapłaciłam fortune przy kasie (43zł) no ale cóż kto nie ryzykuje ten nie zyskuje, tak mówią ![]() Paczuszki poleciały do: contax: isa dora hiacynth: kobra i szara bluzeczka jagabrz: polar niebieski i niebieska koszulka paulisia_ełk: żel do kąpieli opolanka: iwostin, skrzypowita, nivea body, olekjek spa, serum nabłyszczające, tonik under 20, krem perfecy Monisia z Wrocławia (nie pamietam nicku wybacz): zielona bluzeczka, c-thru i pasek Jeśli gdzies cos pomieszałam (mam nadzieje ze jednak nie) to piszcie buziole ![]() |
|
|
|
|
#55 |
|
|
Całą reszte z tego watku wymienie za coś przydatnego (patrz post 1 wątek ciuszkowy=lista życzeń) oczy mnie juz bolą od tego przeglądania wątków błagam dziewcyzny pomóżcie mi sie tego wszystkiego pozbyć. To samo tyczy się ciuszkowego
Do roboty |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
złuszczający krem do stóp Avonu 50%
krem nawilżający do stóp Avon około 75% koncentrat przeciwtrądzikowy Under Twenty nowy vichy normaderm krem na niedoskonałości (4x 3ml) NOWE
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

a nie wybrałabys jakichs innych?bo pomadka pielęgnacyja i ten cień to chyba troche mało jak za ten żel pod prysznic:/

)

no ale cóż kto nie ryzykuje ten nie zyskuje, tak mówią