![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZERWCOWY wątek od Xandrine_Marie
podoba mi się:
Green Pharmacy - olejek kąpielowy - Sandałowiec, neroli, róża 250 ml YR - szampon przeciwłupieżowy z wyciągiem ze skórki granatu - zużycie widoczne na zdjęciu, do dolnej części napisu Anti-Pelliculaire, kod G406 Garnier Ultra Doux - szampon odżywczy do włosów z olejkiem arganowym i kameliowym - zużycie widoczne na zdjęciu - do połowy napisu Doux, kod 26M308 Szampon do włosów Nivea Men Cool - odświeżający z mentolem do włosów normalnych lub przetłuszczających się - zużycie na zdjęciu, nie ma daty, tylko nr seryjny chyba - 51336416, po rozkodowaniu wychodzi, że wyprodukowany w 2015 i ważny przez 30 miesięcy, otworzony pod koniec stycznia 2016 YC - Cappuccino Truffle - zafoliowany Herbatka w saszetkach Herbapol, herbaciany ogród, smak malinowy, 60g (20 saszetek) - folia, ważna do 02.2017 2. Herbata czarna, cejlońska ekspresowa w saszetkach Tylos London, 100g (50 saszetek) - folia, ważna do 02.2017 ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- kurcze szkoda, miałabyś może coś jeszcze poza wątkiem? tak szczerze wolałabym większą wymiankę albo coś bardziej przydatnego. olejek ma chyba 50ml, w wolnym czasie zerknę żeby się upewnić ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
dzięki za info jednak za zegarek podziękuje bo nie jest w moim stylu
![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie widzę dla siebie, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
z chęcią wymieniłabym się za te 2 herbatki, które Ci zostały
![]() Ale z wymianą osobistą w Warszawie - będę w tym miesiącu popołudniu między 16:30-17:00 w 1 dzień na dworcu centralnym - więcej szczeg. na priv Przesyłka jest nieopłacalna przy takiej wymianie zarówno dla mnie jak i dla Ciebie.
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
proponuje za rekawice,zloto,tampony,i mini bb (nie chce vanilli noire bo sama mam na wymiane
![]() oddam - mydło BBW - kremowa dynia - żel czekoladowy TBS - żel BBW Wild Citrus - peeling solny Vianek - Bioaqua 3 kroki koreańskiego oczyszczania – 5 płatków - YR krem- żel HV - małe świece H&H - lawenda i szałwia, słodka czereśnia - Lolita Lempicka Elle L’Aime 7ml z ub testowym - YR żele: 400ml - malina i mięta, migdał i kw pomarańczy 200 ml - lotos, pomarańcza i już bez wyrównania wysyłki.prawodpodobnie i tak puszcze kurierem nie mam zeli z poprzedniego watku,już jak zrobilam nowy zamiescilam w nim wsio co mam
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
No, a nie chcesz się wymienić BB za odżywki lub odżywkę i micel ?
Edytowane przez KZag Czas edycji: 2016-06-05 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Mydlo bbw
Zel czekoladowy tbs Zel bbw wild citrus Peeling vianek 7 platow bioaqua Yr krem hv 2 swieczki hh Lolia elle 7ml Yr zele malina z mieta i migdal z pomarqnczy 3 zele 200 kawa,lotos i pomarancza Za zloto,tampony,rekawice i mini bb. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Juz wiecej nic nie dorzucam,nie chce tez nic na wyrownanie wysylki ani mydla do mycia bb.albo pasuje Ci taka opcja albo moze kiedy indziej wymiana
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za złoto? W razie czego coś tam jeszcze poza wątkiem mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
z mojej strony nic sie nie zmienia wciąż chcę to samo.
ew mogę zrezygnować z tamponów ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- dziękuje, innym razem lub: Mydlo bbw Zel czekoladowy tbs Zel bbw wild citrus Peeling vianek 9 platow bioaqua Yr krem hv Lolka elle 7ml Yr zele malina z mieta i migdal z pomarqnczy 3 zele 200 kawa,lotos i pomarancza za całe złoto,tampony,i czyscik do siersci
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Niestety nie znalazłam nic dla siebie.
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
niestety nic więcej nie widzę , no to nic, trudno, może innym razem
![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
a moze
Mydlo bbw Zel czekoladowy tbs Zel bbw wild citrus Peeling vianek 9 platow bioaqua Yr krem hv Lolka elle 7ml Yr zele malina z mieta i migdal z pomarqnczy 3 zele 200 kawa,lotos i pomarancza plukanka malinowa czyli w sumie tak jak chcialas na poczatku za zloto,tampony,cyscik do siersci
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-06-06 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Hej, przepraszam, byłam pewna, że Ci odpisałam. Niestety, na razie podziękuję za wymianę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Olejek jest nowy, dziekuje nie jestem juz zainetersowana jak wspomnialam najbardziej zalezy mi na złocie,reszta nie szczególnie
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! DZiekuje,ale to ma byc telefon dla syna i jemu marzy sie jakis nowoczesny dotykowy z bajerami.Ja to nie wiem o co chodzi...
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Dzięki za podpowiedz.Kazdą potencjalną oferte konsultuje z synem,bo mnie telefon sluzy tylko do gadania a mlodym....to wiadomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Podziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.