![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dziewczyny! zapraszamy do wzięcia udziału w (odpłatnych) badaniach do dot. KWC
Widzę, że nie tylko ja przestałam korzystać z kwc
![]() Współczuję tylko wszystkim, które się tam "produkowały" i go tworzyły. Wniosek taki, że lepiej nie robić nic za darmo w "czynie spolecznym", bo potem ktoś będzie i tak chciał na tym zbić kasę i wszystko rozwali... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny! zapraszamy do wzięcia udziału w (odpłatnych) badaniach do dot. KWC
![]() Bo jak wiesz Czocherrro, milczenie jest złotem u pracownika, a srebrnikiem mowa dla badanego. Myślę, że badania przeprowadzane przez moderatorkę, można uprzyjemnić obecnością przystojnego Szweda... Może nawet ten pomysł właśnie był powodem utworzenia kategorii wiekowych ![]() Wszystkie chętne pewnie już od dawna przyzwyczaiły się do nowego KWC, elastyczność to świetna cecha ![]() Krótka pamięć też wiele przykrości niweluje. Ale już nam powiedziano nie raz - stary KWC nie wróci R.I.P. stary KWC ![]() Zapamiętajmy go takim;https://web.archive.org/web/20151015...tyki/setka.php |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Raróg
|
Przepraszam, w czym utrudniamy? Aniołek zamieściła tylko ogłoszenie i tyle, zapewne nie ona wymyśliła te śmieszne kryteria, bo redakcja nie będzie się przecież zniżac do klepania postów na forum, lepiej pisac o nowym makijażu jakże zacnego wzoru, jakim jest K. Kardashian.
Cytat:
Jak Twoim zdaniem mamy szukac kontaktu z redakcją, skoro pierdyriald razy wszędzie jest mówione, że nowe KWc jest do doopy. Przed chwilą tam weszłam, wklepałam czego szukam i o cudzie, znalazło, może działa tylko nocą. Szkoda tylko, że wszystko zlało się w jedną czarno - białą breję. W ogóle nowa redakcja szału nie robi, Anielicy się dostaje za te dziwne pomysły, chociaż nie sądzę, żeby się tym przejmowała. Może by tak redakcja wzięła czasem odpowiedzialnośc za swoje cudaczne pomysły, jak ten "Zostań adminem na jeden dzień, przedstaw swoje pomysły", a potem człowiek po miesiącu - dwóch znajdywał je na głównej oczywiście jako dzieło redakcji. Kubki na 15-lecie już były projektowane, pewnie indyjskie dziewice malują wzorki włoskami bawołu do dziś. Dziwi mnie jedno - że wątek nie dostał jeszcze pały w gwiazdkach i że w ogóle jest jeszcze otwarty.
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2016-06-13 o 00:52 Powód: Se dopisałam, bo to mi jeszcze wolno. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wizażowy Kot Igor
|
Z kolei ja się ofiarowałam, że będę pisać o kosmetykach górnopółkowych niedostępnych/słabo dostępnych w Polsce. Gratis- w ramach relaksu bo uwielbiam kosmetyki i mam dość sporą, choć laicką, wiedzę w temacie. Modka poradziła mi napisać do redakcji przedstawiając propozycję, co uczyniłam. Nawet mi odpisano z podziękowaniem za życzliwe zainteresowanie. I co? I od trzech miechów (o ile pamiętam) cisza. A papka na głównej jak była tak jest. Ale przynajmniej już chyba nie podpisują się pod cudzymi tekstami (nie wiem, bo na główną kompletnie już nie zaglądam).
Laura, to tyle w kwestii współpracy Wizażanek z mityczną REDAKCJĄ. Oni nie są zainteresowani współpracą. Oni są zainteresowani trzepaniem kasiory. Z jednej strony to rozumiem, bo działalności charytatywnej przecież nie prowadzą. Z drugiej się dziwię bo poziom portalu spada na łeb na szyję. Forum jeszcze jako tako trzyma poziom i tu szczery ukłon w stronę modek. Gdyby nie to forum to portal dawno już by popłynął w niebyt wirtualny.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2016-06-13 o 05:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raróg
|
Tu nawet w moderacji przechodzą rzeczy, które kiedyś byłyby nie do pomyślenia... Żal mi szczerze osób, które wchodzą tu tylko po to, by zrąbac doope innym i nikt na to nie reaguje. Ale i tak się zgadzam, bez forum i KWc (jednak trzeba przyznac, choc już nie tak entuzjastycznie jak kiedyś) nikt by tu nie zajrzał nawet.
Redakcjo, lec ostro. Pokaż nam od czego zaczynała pani K.K. którą stawiasz nam teraz za wzór. Ja nie widziałam, bo też umiem, ale gimby coś z wizażu wyniosą i może też zostaną gwiazdami. Kurna, jest tyle pięknych, sławnych zasłużenie kobiet, których makijaż można by rozebrac na części pierwsze na jakiejś modelce, ale nie, Kim przestała zuzywac tubki podkładu na jeden make-up, wow. Mijanou, pomysł miałaś świetny. Ale wiesz, gimbaza by tego nie kupiła ![]() ![]() Główna chce chyba zmienic się w taki kosmetyczny Pudelek dla ubogich :/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Natomiast z resztą postu się zgodzę. Nie wiem tylko, kim jest pani KK ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raróg
|
No, pani Kardashian czy jakos tak, w głowie mi się już mąci, bo całą noc nie spałam a rano zła pani pielegniarka wyssała ze mnie 3 fiolki krwi ;P
Kłótnie i spory omijam. Sama byłam modką, wiem, w czym rzecz, a raczej ze starej dobrej szkoły moderowania tego forum. Mam natomiast na mysli wątki, gdzie padały teksty: "O teraz pojawi się taka i owaka ze swoimi madrościami", "Która, ta co myślę, panna J. (przykładowo)?", "No, ta to ma dopiero zryty światopogląd" itd. I nic. Wszystko w końcu padło ku wielkiemu żalowi zamykającej modki. Brawo. My natomiast mamy nie psioczyc, tylko podsuwac pomysły redakcji ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2016-06-13 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.