|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: nie ufa mi
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomyśl co byś radziła koleżance, która byłaby w takiej sytuacji jak Ty. Spójrz na to z boku. Jak partner, może mieć pretensje o kontakty z rodziną? Co będzie jak razem zamieszkacie? Założy kamery? Podsłuch? Przecież on ma zadatki na psychopate.. Nie marnuj sobie życia. To nie jest kwestia tego że on Ci nie ufa, on ma problemy emocjonalne i to poważne. Nie wyobrazam sobie odbierać telefonu od TŻ co godzinę :O
|
|
#34 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Poza tym możesz napisać do osób, które były Ci najbliższe i spróbować wytłumaczyć, przeprosić - nic w ten sposób nie tracisz, a masz szanse na odbudowanie chociaż części znajomości. A jak się nie uda, to cóż - jesteś młoda, możesz poznać nowe osoby, nawiązać nowe przyjaźnie. Ale może to później, na razie skup się na zerwaniu z nim i zbliżeniu się do rodziny. Staraj się sobie sama tłumaczyć, że tak na logikę - nie masz się czego bać. |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jestem bardzo wdzięczna za otworzenie mi oczu. Jego zachowania faktycznie nadają do leczenia.. Muszę zacząć sama budować swoją przyszlość. Czasem wydawało mi się że bez niego nic nie osiągnę ale przecież to moje osiągnięcia i sama na nie pracowałam. Czy z nim czy bez niego wciąż będę tak samo ambitna
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#37 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no cóż.. musze być stanowcza.. a na rodzinę mogę zawsze liczyć i teraz ona będzie moim priorytetem
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Daj znać jak poszło i jak sobie radzisz ;*
|
|
#39 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Dziś o 18 jestem umówiona z nim w neutralnym miejscu i obiecałam sobie że będę pewna siebie, stanowcza i dam radę. Więc muszę dać ! Dziękuję jeszcze raz i dam znać oczywiście
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
Trzymam kciuki, odetnij się od tego palanta i zacznij żyć
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Daj znać jak sobie dasz radę. Trzymam kciuki. Zobaczysz odetchniesz.
|
|
|
|
|
#42 |
|
wańka wstańka
|
Straszny typ. Dla mnie takie zachowanie jest nie do zaakceptowania. On się zachowuje jak klawisz w więzieniu, a nie partner. Zaslugijesz na coś lepszego niż związek z despota.
Sent from my HTC One using Tapatalk
|
|
|
#43 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żebyś dała radę to zakończyć i jak najszybciej doszła do siebie. Jestem pewna, że bez niego będziesz się czuła lepiej (może nie od razu, bo na początku zawsze może boleć, ale później). I na pewno możesz więcej osiągnąć bez niego i jego dołujących tekstów. Wygląda na to, że próbował Ci odbierać wiarę w siebie, żebyś czuła się słaba, gorsza, bezradna, uzależniona od niego. To podle manipulacje, musisz pamiętać, że to nie jest prawda. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę Ci powodzenia. Nie ma wątpliwości, że podjęłaś dobrą decyzję. Powinnaś jednak być gotowa na akcje, które będzie urządzał po rozstaniu. Byłam w podobnej sytuacji i naprawdę potrzebowałam wtedy mnóstwo samozaparcia i silnej woli. Nie poddawaj się i nie ulegaj!
Nic na dobre się nie zmieni, gdy do siebie wrócicie.
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mogło jeszcze trochę nie dotrzeć. Możliwe też, że byłaś na tyle zmęczona tą relacją, że ulga wychodzi na pierwszy plan.
Ale super, że doprowadziłaś to do końca i nie zmieniłaś nagle zdania. A on coś mówił, próbował Cię przekonać? |
|
|
|
|
#48 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie wlaśnie.. spłynęlo to po nim całkowicie :/ Powiedział że to moja decyzja i będzie jak chce.. rozmowa trwała z 10 minut może.. potem nie pisał, nie dzwonił, nie było mu przykro.. dziwna reakcja tym bardziej że chcial za mnie wyjść.. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
To tylko pokazuje dobitniej, że dobrze zrobiłaś.
Albo mu totalnie nie zależało, albo uważa, że na tyle Cię okręcił wokół palca, że sama będziesz zaraz chciała do niego wracać... |
|
|
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

Jestem bardzo wdzięczna za otworzenie mi oczu. Jego zachowania faktycznie nadają do leczenia.. Muszę zacząć sama budować swoją przyszlość. Czasem wydawało mi się że bez niego nic nie osiągnę ale przecież to moje osiągnięcia i sama na nie pracowałam. Czy z nim czy bez niego wciąż będę tak samo ambitna