|
|
#31 |
|
Bang Bang Bang
|
Dot.: Si Rose Signature, Songes i Le Secret Elixir w czerwcu
Hej, znajdziesz coś za Miss Dior Cherie?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za miss dior Cherie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Allure?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ja też zapytam a Allure |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Jestem na tak
I jakąś odlewke jeszcze chętnie dołożę... Prześlę zdjęcia odlewek do jutra do końca dnia, ok?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Magduś,
przeszukałam dodatkową szafkę i wszystkie zakamarki oraz starannie przejrzałam Twoją fragrantikę w poszukiwaniu inspiracji... W efekcie znalazłam zapomnianą trzecią flaszkę Miss Dior Cherie i nie wiem czy nawet i nie czwartą, bo jedna chyba została w PL ;-) Zatem ciśnienie mi trochę spadło ;-) Niemniej nadal chętnie oddam Chance Fraiche i ewentualnie coś z poniższych (ale jednak nie drugą górnopółkową flaszkę): Kenzo Madly, EDT, 29/30 ml + mleczko do ciała 50 ml JOOP Le Bain, EDP, 29/40 ml The Body Shop Midnight Bakula, EDT, 49/50 ml Moschino Hippy Fizz, EDT, 27/30 ml Body Shop Love ETC, EDP, 29/30 ml Rituals Happy Mist - sweet orange & cedar, mgiełka do ciała, 48/50 ml Benetton Essence, EDT, 30 ml, folia Dita von Teese - Erotique - 20 ml, nowa Sądząc po Twoich preferencjach najbardziej mogłaby Cię zainteresować Dita, bo jest bardzo w klimacie Szulca i Black Cashmeere ;-) Mogę też zaoferować ciekawe odlewki, albo z tego wątku albo z mojej fragrantiki. Także pomyśl czy jakas z tych opcji by Cię satysfakcjonowała czy może masz jakies fajniejsze propozycje Jestem zdania, że nic na siłę, ale jak się obie zgramy to super Buziaki! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Crystal Noir?
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, nie widzę nic za skórzaną spódnicę
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
przeglądnęłam Twoją Fragrę. Może znudziło Ci się Chloe Love Intense??? |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
hej
masz imponującą kolekcję ale nie widzę coco m. edt a tego szukam za edp m.in. Podoba mi się miss dior cherie ale chyba ostatnio już wymieniona. no i ciekawa jestem coco noir ale jeszcze nie miałam okazji przetestować. Za Manię nic nie widzę. Natomiast dumam nad oddaniem tresora tylko szukam za nie czegoś w podobnym klimacie.. jaka jest pojemność le secret?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.