![]() |
#31 |
on tired little feet
|
Dot.: Była mojego TŻ
Przecież ten TZ powstał po to aby nie było problemów z nazewnictwem. Chyba nikt tego nie traktuje aż tak dosłownie w każdym przypadku
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
ja myślałam że tz to forma zastępcza dla konkubenta a facetem z którym się spotykamy od krótkiego czasu to poprostu "mój chłopak"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Osmarkałam się wybornie, Autorko. No pilnuj Misia i popracuj nad elastycznością
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
mam niejasne wrażenie, że z pół roku temu czytałam już tę historię...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pyskatka
|
Z tego co czytam toautorko taka byłaś pewna, że tamta to jest sztywna, że nie potrafi utrzymać go przy sobie. A jak Ty go utrzymałaś? Bo jak na razie fruwa do byłej
![]() Wydajesz mi sie niepoważna.
![]() |
#36 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Jakby to Wam napisać. Nie, to nie jest ta sama historia. Tamten jest zajęty i zrozumiałam to, teraz jest ze swoją Pauliną. Tego poznałam kilka miesięcy temu. Nie wiecie, a się wypowiadacie. Ja nie oceniam tak jak 3/4 użytkowniczek forum chłopaka po pracy, wykształceniu, samochodzie jaki posiada, milionach na koncie bankowym itd. Jeśli to są Wasze podstawowe kryteria to nie mamy o czym pisać. Szukajcie sobie dalej ideałów pracujących w biurach dużych korporacji albo będących szefami czegoś tam. Moja siostra przejechała się na takim wybieraniu. Co prawda znalazła bogatego, ale ten bogaty po pewnym czasie uznał, że ona jest zbyt biedna i bez wykształcenia, chociaż ona ma magistra. Oceniacie innych według własnych kryteriów, a po pewnym czasie ludzie zaczną tak oceniać Was, ale co tam, ja przecież jestem głupia, bo spotykam się z kimś kto pracuje na produkcji i ja sama też tam pracuję. Wiecie co, nie wstydzę się tej pracy, bo to praca jak każda. Pracuję nie zawalam etat jak 3/4 Polaków, którzy nie nadają się do wykonywanej przez siebie pracy. Jak to mówią "chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy". Za chwilę pewnie się posypią odpowiedzi, że do niczego innego się nie nadaję, że pracuję na produkcji. Mam licencjat z chemii, a nie pracuję w tym zawodzie, bo przyjęli osoby, które nawet nie potrafią odróżnić pipety od probówki, czyli jak to w Polsce bywa 'po znajomości'.
Z moim rozmawiałam i układa nam się super, ja widocznie źle to odczytałam, ale obiecał, że nie będzie już tematu byłej. Wam życzę, żebyście zmieniły swoje podejście do pracy na produkcji i do innych rzeczy również. Vielen Dank für Ihre Aufmerksamkeit. Widzę, że niektóre osoby z Was są tak rozgarnięte, że w opisach pod postami mają wstawione spacje między znakami interpunkcyjnymi, pozjadali przecinki, albo nie wiedzą do czego służy kombinacja klawiszy prawy alt+x (o, l, a, e, z) itd. Tego przecież uczą już w podstawówce.
"02.09.1995 FC Bayern München 20.05.2010 Schalke 04 Gelsenkirchen 28.12.2012 Chicago Bulls 06.01.2013 Oklahoma City Thunder 09.04.2015 rejestracja w DKMS 17.03.2016 mój Patryk 💗 Edytowane przez litera01 Czas edycji: 2016-06-11 o 07:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
.
|
Cytat:
![]() tyle, że wiesz. nikt tutaj problemu nie ma z waszą pracą, bo to praca na produkcji. heheszki są z powodu opisów sytuacyjnych, a problemem jest twoje zachowanie a nie wykonywana paca. ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
chyba masz problem z interpretacja słowa czytanego
nikt tu nie ocenia ciebie za to gdzie pracujesz praca jak każda inna ludzie się z ciebie śmieją bo masz 25 lat a zachowujesz się jakbyś miała 15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Autorka wyciaga wnioski znikad.
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Nikt nie napisal o twojej pracy. ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Pisaly dziewczyny o tym ze nie zwracasz uwagi na fakty...przykleilas sie do byle goscia ktory nie chce ci pic podac. Widzisz to w ogole?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
on tired little feet
|
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Skoro znaków interpunkcyjnych się czepiasz, to zwróć uwagę na to, w jaki sposób napisałaś pierwszy post. Ile pojawiło się w nim niepotrzebnych przecinków i jak fatalna jest składnia w większości zdań.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
O czym jest ten wątek? XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pyskatka
|
o błędach ortograficznych bo z misiem już jest wszystko super
![]()
![]() |
#45 |
on tired little feet
|
Ostatnia wypowiedź autorki jest po prostu idealna
![]()
![]() |
#46 | |||||
BAN stały
|
@thirky
Cytat:
Cytat:
@litera01 Cytat:
Cytat:
Przecież to jest schizofrenia lub troll jaskiniowy. @carolina662 Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
@thirky
Najzupełniej nie wiem, jak to się ma merytorycznie odnosić do moich filozofii, ani co nowego wnosi, czego by tu wcześniej nie dostrzeżono. Chyba że chciałaś po prostu odezwać się do mnie w ten wielce familiarny sposób, więc tylko zwrócę uwagę, że my tu w żadnej komitywie nie jesteśmy. Nie żeby mi to przeszkadzało. Cytat:
Temat dupa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.