![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój bazarek 2
mała dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Interesowalaby mnie pozycja:
11. L'Oreal, True Match [Perfect Match] Podkład dopasowujący sie do skóry, kolor W3- użyty z 10razy moze znajdziesz cos u mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=92247 Pozdrowionka
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Tereskaa niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
:( szkoda, ze nic nie znalazlas, bo widze, ze jestesmy z tego samego miasta (Toruń wita), nie byloby problemu z przesylka:) No, ale trudno
Serdeczne pozdrowionka
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
uppppppppp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz cos za: 2. Balsam przeciw trądzikowi. Preparat naturalny kupiony w sklepie zielarskim. Przeciwdziała trądzikowi, powoduje zwężanie sie porów, oczyszcza skórę z wydzieliny łojotokowej, powoduje przysychanie grudek, powoduje zmatowienie skóry. Mam tego wszystkiego za dużo. Ubytek jakieś 10% 1. Woda toaletowa Individual Blue dla niej, Avon- zuzyte ok. 30-40% 2. Podklad wygladzajacy avon- zostało 60%, pochodzi z wymiany, nie odpowiada mi kolor 3. Bielenda, Olejek do ciała brązujący z świetlistymi drobinkami- używany 2 razy, jedynie na łapki, wiec prawie cały 1. Błyszczyk do ust-Avon, Glazewear Lip Gloss- kolor Chic Mauve, użyty moze dwa razy 7. Pomadka pielęgnacyjna do ust – Avon- kolor pink- raz użyta 11. L'Oreal, True Match [Perfect Match] Podkład dopasowujący sie do skóry, kolor W3- użyty z 10razy 4. 5X próbki wody toaletowej Surrender for Him- Avon- nowe pozdrawiam ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
aga1616 niestety ale nic nie wybrałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Witam,
zainteresowaly mnie: 9. Cienie sypkie APC- kolor jasny wiosenny róż, nr 15, użyte 2 razy 10. Cienie sypkie APC- kolor satynowy zielony, nr 4, użyte 2 razy Czy moze znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=93252 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
przykro mi ale nic, ostatnio jestem kaprysna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
hej
interesuje mnie: 8. Iwostin, Purritin, Żel punktowy 11. L'Oreal, True Match [Perfect Match] Podkład dopasowujący sie do skóry, kolor W3- użyty z 10razy - jaki to kolor????? 14. Manhattan Trend secret biały khol(użyty kilka razy)- z wymiany, nie potrafię się nim posługiwać 1.fluid do prostowania włosów Schwarzkopf Osis, profesjonalny(pozostało okolo 70%) moje wątki w podpisie pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Weronika 18 jedynie zainteresował mnie:
1. Lancome juicy tubes błyszczyk do ust kolor peach (jasno rożowy) zuzycie niewielkie, opakowanie 15ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
on jest średni, ale i tak zarezerwowany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
upppppp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
siup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
ZAJRZYJ DO MNIE...http://www.wizaz.pl/forum/showthread...16#post1240816 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
7. Pomadka pielęgnacyjna do ust – Avon- kolor pink- raz użyta
4. Cytrusowa maseczka złuszczajaca, Oriflame- za dużo mam maseczek. Produkt nowy, raz używana. -> ona jest typu peel-off?? - jeśli tak, to odpada ![]() 8. Iwostin, Purritin, Żel punktowy -> ile go jest?? 6. Kredka do powiek – sephora- kolor jasny róż- używany może 2 razy <- to jest taki jasny opalizujący róż i może służyć za cień?? Znalazłabyś coś u mnie za to?? (trochę mało już zostało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Nikula5 no niestety nic
mogłabym za twoje rzeczy dać jedna rzecz bo inna wymiana jest dla mnie nie oplacalna, żel przeciw wypryskom prawie cały (ubytek znikomy), maseczka jest typu peel off, a o kredce to zeby była do policzków to nic nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
hej! Spodobal mi sie u Ciebie 1.fluid do prostowania włosów Schwarzkopf Osis, profesjonalny(pozostało okolo 70%)
Moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=93562 Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Ivvonka niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowana:
2. Balsam przeciw trądzikowi. Preparat naturalny kupiony w sklepie zielarskim. Przeciwdziała trądzikowi, powoduje zwężanie sie porów, oczyszcza skórę z wydzieliny łojotokowej, powoduje przysychanie grudek, powoduje zmatowienie skóry. Mam tego wszystkiego za dużo. Ubytek jakieś 10% 3. Maseczka do twarzy, Avon z serii Naturals, Peel-off, z drzewa herbacianego. Ubytek niewidoczny, może dwa razy stosowana. Data ważności marzec 2007 4. Cytrusowa maseczka złuszczajaca, Oriflame- za dużo mam maseczek. Produkt nowy, raz używana. Ale ja mam tylko 2 rzeczy do zaoferowania
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Cześć to znów ja
![]() Mam pytanko o żel iwostin - czy on się wchłania, czy zostawia taką plasterkowatą warstewkę? Bardzo mnie ten żel interesuje, więc może się jakoś dogadamy ![]() Trochę mi się zmieniło w wątku, ale może wciąż się chcesz wymienić ![]() Edytowane przez kati_mm Czas edycji: 2006-02-05 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Puniax no nie niestety nic
kati_mm spóżniłaś się żel już został wymieniony, przykro mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Oj to szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Interesują mnie:
7. Żel z peelingiem na wagry- Clearasil- zuzycie ok.10% nieodpowiada mi po prostu 1. Woda toaletowa Individual Blue dla niej, Avon- zuzyte ok. 30-40% 1.fluid do prostowania włosów Schwarzkopf Osis, profesjonalny(pozostało okolo 70%) Znajdziesz cos u mnie na wymianę? Link w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Hej to znów ja
![]() ![]() Zajrzyj do wątku, trochę tam się zmieniło. Ale wciąż jest Pink Suede. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
kati ty masz pecha do mojego wątku
![]() ale gdyby co narazie wszystko jest dostepne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.